Το Xbox συνεχίζει να γιορτάζει με συλλεκτικά περιφερειακά για τα 20 χρόνια του

Νέο χειριστήριο, ακουστικά και merchandise

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Για να γιορτάσει τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου Xbox, η Microsoft κυκλοφόρησε μια σειρά νέων συλλογών. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία θα λανσάρει μια συλλεκτική έκδοση του Xbox controller στην αγορά στις 15 Νοεμβρίου, καθώς και το αντίστοιχο συλλεκτικό επίσημο Xbox stereo headset.

Ξεκινώντας από το 20ο Anniversary Special Edition Xbox Wireless Controller, αυτό βασίζεται στα πρότυπα της νέας σειράς χειριστηρίων και φέρνει όλες τις βελτιώσεις, όπως τη μείωση του input lag και τo κουμπι Share. Ο σχεδιασμός του τιμά το Debug kit του αρχικού Xbox , επομένως χρησιμοποιεί διαφανές πλαστικό, με ασημί υλικό στο εσωτερικό του και πράσινες λεπτομέρειες γύρω από το D-pad και την λαστιχένια λαβή. Ταυτόχρονα, το κεντρικό κουμπί Xbox χρησιμοποιεί επίσης τον νοσταλγικό πράσινο και μαύρο συνδυασμό του αρχικού Xbox.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το χειριστήριο κρύβει εκπλήξεις και για τους χρήστες της κονσόλας Xbox Series X | S. Συγκεκριμένα, όταν κάποιος συνδέσει τον 20th Anniversary Special Edition controller με την κονσόλα Xbox επόμενης γενιάς, ξεκλειδώνει ένα ειδικό anniversary θέμα αφιερωμένο στην 20η επέτειο της πλατφόρμας.

Ταυτόχρονα, η αντίστοιχη επετειακή έκδοση του επίσημου Xbox stereo headset θα είναι επίσης διαθέσιμη την ίδια ημέρα. Τα ακουστικά θα έχουν επίσης ημιδιαφανείς πλαστικές και πράσινες λεπτομέρειες, ενώ κανένα από τα χαρακτηριστικά του βασικού μοντέλου δεν θα χαθεί.

Τέλος, αναμένεται να κυκλοφορήσει και ένα επετειακό Charging Stand από τη Razer, ενώ το επίσημο Xbox Gear Shop θα εμπλουτιστεί και με φρέσκο σχετικό merchandise όπως βλέπετε παρακάτω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

H Nintendo στο χθεσινό Direct  έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας νέα gameplay πλάνα από το Splatoon 3. Συγκεκριμένα παρουσίασε το Salmon Run …

Panagiotis Kefis

Παράλληλα τρέχει προσφορά με έκπτωση 50%

Panagiotis Kefis

Τι εκπλήξεις μας ετοιμάζει η Nintendo για σήμερα

Panagiotis Kefis

To GTA V κυκλοφορεί στην τρίτη κατά σειρά γενιά

Panagiotis Kefis

H περιδίνηση στην οποία βρίσκεται το Facebook εδώ και περίπου δύο χρόνια συνεχίζεται. Μετά τις διαφόρων ειδών δικαστικές περιπέτειες και σκάνδαλα που ταλανίζουν την …

Panagiotis Kefis

Επιστήμονες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) δημιούργησαν ένα νέο υλικό, που είναι πιο ισχυρό από τον χάλυβα (ατσάλι), αλλά ελαφρύ σαν …

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μία από τις καλύτερες co-op εμπειρίες

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!