Διαθέσιμο σήμερα το νέο update για το Share Factory Studio στο PS5

Με πολλές προσθήκες που ζήταγε το κοινό

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Όπως φάνηκε σήμερα, από την κυκλοφορία της δωρεάν εφαρμογής επεξεργασίας Share Factory Studio για PS5 με την κυκλοφορία της κονσόλας, η ομάδα της Sony έχει εργαστεί σκληρά για να συνεχίσει να βελτιώνει την εμπειρία επεξεργασίας βίντεο και screenshots απευθείας στην κονσόλα. Έτσι οι παίκτες μπορούν να ζωντανέψουν και να μοιραστούν τις επικές στιγμές παιχνιδιού τους με πολύ δημιουργικό τρόπο. Η Sony ανακοίνωσε σήμερα μερικές νέες ενημερώσεις που έχει κάνει στο Share Factory για το PS5, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από σήμερα.

Το πρώτο είναι ένα χαρακτηριστικό που ζητά εδώ και καιρό η κοινότητα του PS5, την αύξηση του αριθμού των κλιπ για κάθε track. Βελτίωσε επίσης τη συνολική εμπειρία επεξεργασίας με μια σειρά εικαστικών ενημερώσεων που ξεκινούν σήμερα για το Share Factory Studio στο PS5 όπως προσθήκες επιλογών ταπετσαρίας, νέα layouts και πλαίσια.

Αρκετά σημαντικές αλλαγές και στη ποιότητα εικόνας αφού πλέον υποστηρίζεται το HDR στα screenshots. Καλύτερη οπτικοποίηση και εργονομία αφού πλέον προστίθενται εικονίδια που σας ενημερώνουν αν τα clip σας είναι σε HD ή καθώς και το αν έχουν HDR.

Βελτιωμένη διαχείριση των clip και screenshots αφού πλέον ενσωματώνονται στην Συλλογή σας, επιτρέποντάς σας να ταξινομήσετε τα βίντεο και τα στιγμιότυπα οθόνης σύμφωνα με τα  Αγαπημένα που έχετε επισημάνει.

Αυτές οι νέες ενημερώσεις θα βελτιώσουν τις τρέχουσες δυνατότητες που είναι ήδη διαθέσιμες στην εφαρμογή Share Factory Studio για PS5 – για παράδειγμα, μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε βίντεο με ανάλυση 4K στα 60fps με υποστήριξη HDR. Ακόμα θα μπορείτε να εμπλουτίσετε τα κλιπ υψηλής ποιότητας με διάφορα Creator Packs, μουσικά κομμάτια, μεταβάσεις και αυτοκόλλητα, καθώς και την υποστήριξη Sound FX.

Πολύ καλά λοιπόν τα νέα για τους δημιουργούς περιεχομένου μέσα από το PS5 αφού από ότι φαίνεται η Sony θα συνεχίσει να επενδύει στον συγκεκριμένο τομέα για πολύ καιρό ακόμα. Δείτε το Trailer του νέου Share Factory Studio παρακάτω.

https://youtu.be/IHzctJHQ7DM

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Αναλυτικά όλες οι εκδόσεις εντός του άρθρου

Panagiotis Kefis

Με πέντε day one κυκλοφορίες συνεχίζει το καλό σερί το Game Pass

Panagiotis Kefis

Bόμβα μεγατόνων!! Tα παιχνίδια των εταιρειών θα ενσωματωθούν στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass

Panagiotis Kefis

Ανακοινώθηκε ειδικό event στις 10 Απριλίου

Panagiotis Kefis

Τα προβλήματα στην ανάπτυξη μπορεί να του στοιχήσουν την κυκλοφορία ακόμα και μέσα στο έτος

Panagiotis Kefis

Η έρευνα της Samsung Electronics για τη δημιουργία τσιπ τεχνητής νοημοσύνης επόμενης γενιάς με τεχνολογία MRAM δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Nature»

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!

Panagiotis Kefis

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Far Cry επιστρέφει πιο ώριμο και πιο δυνατό στα σημεία