To Gran Turismo 7 πατάει γκάζι για τον Μάρτιο του 2022

Το Gran Turismo 7 επιστρέφει στις ρίζες του και ρίχνει σαγόνια | Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες για τον αποκλειστικό racing τίτλο του Playstation

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Η Sony μας χρώσταγε έστω μια αναφορά στο Gran Turismo 7. Μόνο που στο χθεσινό PlayStation Showcase δεν έμεινε μόνο στα λόγια. Η Polyphony Digital έδωσε αρκετό υλικό από gameplay πλάνα, μέχρι και το menu του αποκλειστικού racing simulation τίτλου της, με τα πλάνα να εντυπωσιάζουν και τα αυτοκίνητα να κλέβουν για άλλη μία φορά την παράσταση. Το campaign του παιχνιδιού επιστρέφει στις ρίζες των παλιών Gran Turismo ενώ παίρνουμε μία πρώτη ματιά από το livery editor και το photo mode που έρχονται αρκετά αναβαθμισμένα. Η Polyphony Digital ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 4 Μαρτίου του 2022 και παράλληλα ανακοίνωσε τον ερχομό του και στο Playstation 4 μαζί με το Playstation 5.

Η Σπουδαιότερη Εμπειρία Gran Turismo

Η θρυλική «Λειτουργία GT» κάνει την επιστροφή του με τον τίτλο «Λειτουργία Καριέρας». Επιστρέφοντας στις ρίζες της εμπειρίας Gran Turismo, οι παίκτες θα ξεκινήσουν από τον Χάρτη Κόσμου του GT.

Το όνομα Gran Turismo προκύπτει από τα μεγάλα ταξίδια που έκαναν οι άνθρωποι τον 17ο αιώνα, όπου διέσχιζαν μεγάλες διαδρομές σε όλη την ηπειρωτική Ευρώπη, μάθαιναν και εξελίσσονταν. Η Λειτουργία Καριέρας του GT7 θα είναι και πάλι το μέρος όπου οι παίκτες ξεκινούν μοναδικά ταξίδια σε όλον τον κόσμο του Gran Turismo, για να δημιουργήσουν τις δικές τους, προσωπικές εμπειρίες.

Συλλογή Αυτοκινήτων

Το πρώτο βήμα για να έρθετε σε επαφή με την αυτοκινητιστική κουλτούρα είναι να μάθετε τις μορφές και τα ονόματα των ίδιων των αυτοκινήτων. Σχεδιασμένο ως ένα «Παιχνίδι Συλλογής Αυτοκινήτων», τώρα περισσότερο από ποτέ, φιλοξενεί πλέον μία νέα τοποθεσία που ονομάζεται «GT Καφέ» που θα βοηθήσει τους παίκτες καθοδηγώντας τους στην αρχή του παιχνιδιού και θα τους διευκολύνει με τις πρώτες τους συλλογές. Οι παίκτες θα αποκτήσουν και θα ολοκληρώσουν συλλογές από οχήματα πολιτισμικής σημασίας, καθώς αγωνίζονται για να τα κερδίσουν ως ανταμοιβή ή αγοράζοντάς τα από το Brand Central και τις Αντιπροσωπείες Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων.

Τροποποίηση Αυτοκινήτου

Μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της κατοχής ενός αυτοκινήτου είναι η μετατροπή και η προσαρμογή του ώστε να ταιριάζει στο προσωπικό σας γούστο. Στο GT7, οι παίκτες δεν θα σταματήσουν στην τροποποίηση του κινητήρα, αλλά θα μπορούν να συνεχίσουν να προσαρμόζουν μέρη του, όπως η ανάρτηση, το κιβώτιο ταχυτήτων, τα φρένα, τα ελαστικά και άλλα, για να διαμορφώσουν το αυτοκίνητο σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Το «GT Auto», η τοποθεσία για την προσαρμογή και τη συντήρηση κάνει επίσης την επιστροφή του στο GT7, επιτρέποντας στους παίκτες να αλλάξουν τους τροχούς ή να προσθέσουν μετατροπές σε όλο το εύρος του αμαξώματος, αλλά και να προσθέσουν μπαριέρες προστασίας και άλλα αεροδυναμικά ανταλλακτικά. Για να μην αναφέρουμε ότι μπορούν επίσης να αλλάξουν τα λάδια και να πλύνουν τα αυτοκίνητά τους.

Θρυλικές Πίστες

Ιστορικές πίστες, όπως η Trial Mountain και η High-Speed Ring, που αποτελούν ορόσημο της σειράς, θα κάνουν την επιστροφή τους. Όχι μόνο η διαρρύθμιση αυτών των πιστών ανανεώθηκε σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές, αλλά οι πίστες είναι πολύ πιο πλούσιες σε λεπτομέρεια χάρη στη δύναμη του PlayStation®5.

Μεταβλητός Χρόνος / Εξομοίωση Καιρού

Στο GT7, έχουν αναπαραχθεί με πιο φυσικό και ρεαλιστικό τρόπο ο μεταβλητός χρόνος και τα καιρικά φαινόμενα. Έχοντας ως αναφορά έναν τεράστιο όγκο μετεωρολογικών δεδομένων παρατήρησης, που συμπεριλαμβάνουν κι εκείνα που διαθέτουν οι ακαδημαϊκές βάσεις δεδομένων της NASA, αναπαράξαμε τις ημερήσεις χωροχρονικές συνθήκες της κατανομής σωματιδίων και τη συγκέντρωση των αερόβιων σωματιδίων στην ατμόσφαιρα σε παγκόσμιο περιβαλλοντικό επίπεδο, με μια διαδικασία που είναι μοναδική στη σειρά Gran Turismo. Ως αποτέλεσμα, καταφέραμε να αποτυπώσουμε πραγματικά και περίπλοκα ουράνια τοπία και αλλαγές του φωτισμού σε διαφορετικές στιγμές και καιρικές συνθήκες της ημέρας.

Scapes

Όταν έχετε στην κατοχή σας ένα αυτοκίνητο που αγαπάτε, είναι φυσικό να θέλετε να το φωτογραφήσετε σε διαφορετικές τοποθεσίες του κόσμου. Στη Λειτουργία «Scapes», όπου μπορείτε να φωτογραφήσετε ελεύθερα το αυτοκίνητό σας σε σημεία που βρίσκονται σε 43 χώρες και σε πάνω από 2500 τοποθεσίες, οι παίκτες θα μπορούν να φωτογραφήσουν το αυτοκίνητό τους με φωτορεαλιστική ποιότητα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία HDR και το ray tracing, με επαγγελματικά εφέ ή ακόμα και με κινούμενες λήψεις. Και θα μπορούν να μοιραστούν αυτές τις φωτογραφίες με άλλα μέλη της κοινότητας που έχουν την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος για τα αυτοκίνητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Αναλυτικά όλες οι εκδόσεις εντός του άρθρου

Panagiotis Kefis

Με πέντε day one κυκλοφορίες συνεχίζει το καλό σερί το Game Pass

Panagiotis Kefis

Bόμβα μεγατόνων!! Tα παιχνίδια των εταιρειών θα ενσωματωθούν στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass

Panagiotis Kefis

Ανακοινώθηκε ειδικό event στις 10 Απριλίου

Panagiotis Kefis

Τα προβλήματα στην ανάπτυξη μπορεί να του στοιχήσουν την κυκλοφορία ακόμα και μέσα στο έτος

Panagiotis Kefis

Η έρευνα της Samsung Electronics για τη δημιουργία τσιπ τεχνητής νοημοσύνης επόμενης γενιάς με τεχνολογία MRAM δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Nature»

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!

Panagiotis Kefis

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Far Cry επιστρέφει πιο ώριμο και πιο δυνατό στα σημεία