Έρχεται το Summer Game Fest 2021 με 30+ ανακοινώσεις(BINTEO)

Αποκάλυψε λεπτομέρειες με το νέο trailer ο Geoff Keighley

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

O Geoff Keighley του Summer Game Fest 2021 αποκάλυψε ότι η εκδήλωση έναρξης της Πέμπτης θα περιλαμβάνει αποκαλύψεις, ενημερώσεις, ζωντανή μουσική και θα εκπλήξει τους επισκέπτες.

Ο κόσμος των βιντεοπαιχνιδιών πρόκειται να γίνει απασχοληθεί απίστευτα πολύ. Όχι μόνο επειδή η E3 που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά και το Final Fantasy 7 Remake Intergrade που έρχεται στο PS5 την Πέμπτη, και στη συνέχεια το Ratchet and Clank: Rift Apart φτάνει στην ίδια πλατφόρμα 24 ώρες αργότερα. Για να μην αναφέρουμε το Summer Game Fest που θα ξεκινήσει με την εκδήλωση Kickoff Live αυτήν την Πέμπτη.

Όπως είπαμε, μερικές απίστευτα απασχολημένες μέρες. Μόνο το Summer Game Fest 2021 θα παρουσιάσει περισσότερα από 30 παιχνίδια. Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης Geoff Keighley αποκάλυψε τόσα πολλά στα κοινωνικά μέσα το Σαββατοκύριακο, γράφοντας ότι οι περίπου 30 ανακοινώσεις θα είναι ένας συνδυασμός πολυαναμενόμενων ενημερώσεων και ολοκαίνουργιων τίτλων. Η ομάδα των special guests θα περιλαμβάνει τους Jeff Goldblum και Giancarlo Esposito του Far Cry 6.

Η εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη του Summer Game Fest 2021 θα περιλαμβάνει επίσης αρκετές μουσικές παραστάσεις και εκτιμάται ότι θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες. Μιλώντας για αυτές τις μουσικές παραστάσεις, μία από αυτές θα είναι ευγενική προσφορά του Weezer και θα διαθέτει ένα νέο κομμάτι που συνδέεται με ένα παιχνίδι. Η iam8bit, φημισμένη για τα συλλεκτικά βιντεοπαιχνίδια της, θα φιλοξενήσει επίσης τη φετινή Ημέρα των Devs. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9 μ.μ. την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021.

Η λίστα των studio που συμμετέχουν στο Summer Game Fest 2021 είναι μεγάλη όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω. Όσο για το τι έρχεται στην συνέχεια, το Summer Game Fest 2021 θα συνεχιστεί καθ’ ‘όλη τη διάρκεια του Ιουνίου και μετά. Η E3, από την άλλη πλευρά, θα περάσει σε πολύ μικρότερη χρονική περίοδο. Φροντίστε να συνεχίσετε να ελέγχετε το Mr Shibori για όλα όσα θα μπορούσατε ενδεχομένως να γνωρίζετε πριν από την έναρξη της εκδήλωσης αργότερα αυτήν την εβδομάδα.

Ένα από τα επόμενα γεγονότα στο Summer Game Fest 2021 μετά το Kickoff Live θα είναι το Showcase της Devolver Digital το οποίο θα περιλαμβάνει τέσσερα νέα παιχνίδια. Η Koch Media ανακοίνωσε επίσης το Koch Primetime την προηγούμενη ημέρα. Ένα γεμάτο πρόγραμμα για τους θαυμαστές των βιντεοπαιχνιδιών το επόμενο Σαββατοκύριακο, είναι σίγουρο, με πολλούς πιθανότατα να αλλάζουν μεταξύ E3 και Summer Game Fest καθώς αναζητούν τις ανακοινώσεις και τις εκδηλώσεις που τους ενδιαφέρουν περισσότερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Αναλυτικά όλες οι εκδόσεις εντός του άρθρου

Panagiotis Kefis

Με πέντε day one κυκλοφορίες συνεχίζει το καλό σερί το Game Pass

Panagiotis Kefis

Bόμβα μεγατόνων!! Tα παιχνίδια των εταιρειών θα ενσωματωθούν στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass

Panagiotis Kefis

Ανακοινώθηκε ειδικό event στις 10 Απριλίου

Panagiotis Kefis

Τα προβλήματα στην ανάπτυξη μπορεί να του στοιχήσουν την κυκλοφορία ακόμα και μέσα στο έτος

Panagiotis Kefis

Η έρευνα της Samsung Electronics για τη δημιουργία τσιπ τεχνητής νοημοσύνης επόμενης γενιάς με τεχνολογία MRAM δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Nature»

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!

Panagiotis Kefis

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Far Cry επιστρέφει πιο ώριμο και πιο δυνατό στα σημεία