Η φορητη κονσόλα Steam Deck κυκλοφορεί τον Δεκέμβρη

Το Steam εισέρχεται στην αγορά της κονσόλας ώστε να να παίζετε τη βιβλιοθήκη του PC σας on the go

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Μια ενημέρωση στο site του Steam αποκαλύπτει ότι ο γίγαντας του software εισβάλλει στην αγορά της κονσόλας, με την κυκλοφορία του Steam Deck. Αυτή η φορητή κονσόλα θα επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν τη Steam βιβλιοθήκη τους εν κινήσει.

Το Steam Deck μπορεί προαιρετικά να έρθει μαζί με ένα dock το οποίο θυμίζοντας πολύ το Switch, θα επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται στην τηλεόραση και να παίζουν στη μεγάλη οθόνη.

Από τα λίγα που έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής η Valve, το Steam Deck φαίνεται έτοιμο να απογειώσει τα φορητά παιχνίδια περισσότερο από εκεί που είναι τώρα, κυρίως με το Switch. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχει “περισσότερο από αρκετή” ισχύ για να τρέξει τα πιο πρόσφατα ΑΑA παιχνίδια.

Αναλυτικότερα, έχουμε επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων και 8 threads και GPU με έως και 1.6 TFlops. Η μνήμη RAM ανέρχεται στα 16GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος ξεκινά από τα 64GB και φτάνει μέχρι τα 512GB. Η οθόνη έχει 1280×800 ανάλυση στα 60Hz.

Θα πωλείται στα 419 € και θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2021 με τις παραγγελίες να ξεκινούν αύριο 16 Ιουλίου. Στην αγορά θα έρθουν τρία μοντέλα με διαφορετικό αποθηκευτικό χώρο, ξεκινώντας από τα 419€ για το βασικό μοντέλο των 64GB και φτάνοντας τα 679€ για το μοντέλο των 512GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος μπορεί να επεκταθεί και με microSD.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

H Nintendo στο χθεσινό Direct  έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας νέα gameplay πλάνα από το Splatoon 3. Συγκεκριμένα παρουσίασε το Salmon Run …

Panagiotis Kefis

Παράλληλα τρέχει προσφορά με έκπτωση 50%

Panagiotis Kefis

Τι εκπλήξεις μας ετοιμάζει η Nintendo για σήμερα

Panagiotis Kefis

To GTA V κυκλοφορεί στην τρίτη κατά σειρά γενιά

Panagiotis Kefis

H περιδίνηση στην οποία βρίσκεται το Facebook εδώ και περίπου δύο χρόνια συνεχίζεται. Μετά τις διαφόρων ειδών δικαστικές περιπέτειες και σκάνδαλα που ταλανίζουν την …

Panagiotis Kefis

Επιστήμονες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) δημιούργησαν ένα νέο υλικό, που είναι πιο ισχυρό από τον χάλυβα (ατσάλι), αλλά ελαφρύ σαν …

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μία από τις καλύτερες co-op εμπειρίες

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!