Welcome To The Nerd Side

State of Play: Όλες οι ανακοινώσεις παιχνιδιών

Αναβολή του Sifu, αρκετά indies και αποκάλυψη του πρώτου PS Plus του Αυγούστου

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Moss: Book 2

Ανακοινώθηκε το Moss: Book 2 από την Polyarc. Η συνέχεια του επιτυχημένου VR puzzle-adventure game που κυκλοφόρησε το 2018. Ο χαριτωμένος πρωταγωνιστής Quill επιστέφει σε νέες περιπέτειες.

Arcadegeddon

Η Illfonic γνωστή από τα Friday the 13th: The Game and Predator: Hunting Grounds παρουσίασε τον νέο τίτλο τίτλο το Arcadegeddon. Πρόκειται για ένα νέο shooter επηρεασμένο 90s punk rock όπου θυμίζει αρκετά το πρόσφατο το Knockout City. Η Early Access του παιχνιδιού είναι διαθέσιμη από σήμερα.

Tribes Of Midgard

Το Tribes Of Midgard το συναντήσαμε για πρώτη φορά στο πρόσφατο Summer Game Fest 2021. Ο τίτλος θα λανσαριστεί στα Playstation 4, Playstation 5 και τα PC αργότερα μέσα στον μήνα. Στο trailer η εταιρεία παρουσιάζει λεπτομέρειες για τα classes, το loot και το νέο boss που θα περιέχεται στην Season 1: The Wolf Saga.

F.I.S.T. – Forged In Shadow Torch

Το F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, είναι ένα action metroidvania με πρωταγωνιστή έναν λαγό που φοράει μία ειδική στολή, όπου πέρα από τις μαχητικές ικανότητες εξοπλίζεται με έλικες, τρυπάνια και άλλα πολλά. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου 2021.

Hunter’s Arena: Legends

Το Hunter’s Arena: Legends είναι ένα battle royale 30 παικτών που επικεντρώνεται στις πολεμικές τέχνες και τις μάχες με σπαθιά. Η Mantisco το προμοτάρει με το σλόγκαν «Οι πολεμικές τέχνες συναντούν το battle royale». Ο τίτλος θα δωθεί ως ένα από τα δωρεάν παιχνίδια για τους συνδρομητές PS Plus Αυγούστου.

Sifu

Μαζί με τα νέα gameplay πλάνα του Sifu ανακοινώθηκε δυστυχώς και αναβολή του για τις αρχές του 2022. Στο παρακάτω trailer παίρνουμε μία πρώτη γεύση από το σύστημα αναγέννησης του χαρακτήρα.

JETT: The Far Shore

Το JETT: The Far Shore ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιου του 2020 ενώ η αρχική του κυκλοφορία ήταν προγραμματισμένη για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αναβλήθηκε χωρίς να γίνει γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει.

Demon Slayer: The Hinokami Chronicles

Το Demon Slayer είναι ένα από τα πιο δημοφιλή manga. To Demon Slayer: The Hinokami Chronicles αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωμβρίου 2021 από την Sega. Στο παρακάτω trailer θα πάρετε μία πρώτη γεύση από τους χαρακτήρες και τους δαίμονες μέσα στο Tsuzumi Mansion.

Lost Judgement

Το Lost Judgement είναι το sequel του spin-off Yakuza Judgment που κυκλοφόρησε το 2018. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει από την Sega στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, ενώ στο παρακάτω trailer θα πάρετε μία πρώτη γεύση από τους μηχανισμούς του παιχνιδιού.

Death Stranding: Director’s Cut

H Sony ανακοίνωσε επίσημα ότι όπως και το Ghost of Tsushima έτσι και το Death Stranding θα λάβουν έκδοση Director’s Cut για το Playstation 5. Στο παρακάτω trailer εξηγούν γιατί το Director’s Cut θα είναι η απόλυτη εμπειρία για όποιον θέλει να ξανά επισκεφτεί το παιχνίδι. Το Death Stranding Director’s Cut θα περιέχει νέες αποστολές, νέους μηχανισμούς και αρκετό νέο περιεχόμενο.

Deathloop

Πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν το Deatloop, όπου έκλεισε την παρουσίαση με ένα βίντεο διάρκειας εννιά λεπτών. Το βίντεο παρατηρούμε τον πρωταγωνιστή Colt Vahn στην προσπάθεια του να εκτελέσει έναν από τους βασικούς στόχους του τον , Aleksis “The Wolf” Dorse. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Όλες οι νέες κυκλοφορίες για ταινίες και σειρές στην Ελλάδα

Πάνος Σιρμανίτσας
Πάνος Σιρμανίτσας
Πάνος Σιρμανίτσας

Διαφορετικό από ότι έχει ακουστεί τον τελευταίο καιρό

Πάνος Σιρμανίτσας

Σίγουρα αν γίνει θα έχουν επιτυχημένη συνταγή στο CGI

Panagiotis Kefis

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

«Mayday, mayday…» Η πιο σκληρή φράση που μπορεί να ακουστεί από έναν πιλότο ή και πιο αστεία για τους παλιότερους που έχουν …

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για την Remastered έκδοση του Legend of Mana

Panagiotis Kefis

26 χρόνια μετά από το βροντερό «Freeeedom..» που φώναξε ο  Mel Gibson στο τέλος του Braveheart (1995) έφτασε η στιγμή να βάλουμε …

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για τον δημιουργό παιχνιδιών της Nintendo στο Switch

Panagiotis Kefis

Easy to learn - Hard to master

Panagiotis Kefis

Τα «ιδιαίτερα» παιχνίδια έχουν διεκδικήσει την δική τους θέση στην gaming βιομηχανία και έχουν αποκτήσει το δικό τους κοινό. Συνήθως αυτά τα …