Η Sony ανακοίνωσε νέο State of Play για αυτή την πέμπτη

Θα περιλαμβάνει ολοκαίνουργιο gameplay του Deathloop και νέους indie τίτλους

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Η PlayStation ανακοίνωσε ότι το επόμενο State of Play θα έρθει αυτή την Πέμπτη και θα επικεντρωθεί στο Deathloop και indie τίτλους.

Το επόμενο PlayStation State of Play έχει ανακοινωθεί και δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ. Όπως αποκαλύφθηκε από την PlayStation νωρίτερα σήμερα, η επόμενη παρουσίασή της έρχεται σε μόλις δύο ημέρες, στις 0:00 την Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021. Το κύριο επίκεντρό του θα είναι το Deathloop καθώς περισσότερα από εννέα λεπτά του επερχόμενου τίτλου της Arkane θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης 30 λεπτών.

Εκτός από το Deathloop, η PlayStation θα παρουσιάζει επίσης πολλούς επερχόμενους third-party και indie τίτλους, κανένας από τους οποίους δεν έχει αναφερθεί ονομαστικά. Ωστόσο, η Sony θέλει να γνωρίζετε ότι μερικά από τα μεγαλύτερα επερχόμενα blockbusters της δεν θα εμφανιστούν. Μην ελπίζετε για οτιδήποτε αφορά το God of War τις επόμενες 48 ώρες.

“Αυτό το showcase δεν θα περιλαμβάνει ενημερώσεις για το επόμενο God of War, το Horizon Forbidden West ή την επόμενη γενιά του PlayStation VR“, έχει καρφιτσωθεί στο κάτω μέρος της αποκάλυψης του PlayStation. Για να είμαστε δίκαιοι, όποιος περιμένει ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το Horizon Forbidden West έχει ήδη κακομάθει σε αυτό το μέτωπο. Μία από τις πιο πρόσφατες παρουσιάσεις του State of Play παρουσίασε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού αυτού και ένα σκασμό νέων πληροφοριών.

Όσον αφορά το νέο God of War, πιθανότατα έχετε κάθε δικαίωμα να πεινάτε για νέες πληροφορίες σε αυτό το μέτωπο. Το μόνο που γνωρίζαμε ήταν το όνομά του, το Ragnarok και η PlayStation επιβεβαίωσε από τότε ακόμη και ότι ήταν απλώς ένα placeholder.

Όσο για το State of Play αυτής της εβδομάδας, η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά στα κανάλια YouTube και Twitch της PlayStation από τις 0:00 τα μεσάνυχτα την ερχόμενη Πέμπτη. Παρόλο που μπορεί να μην περιέχει μερικούς μεγάλους τίτλους για τους οποίους θέλετε να δείτε περισσότερα, η αποκάλυψη περισσότερων πληροφοριών του Deathloop θα πρέπει να είναι αρκετή για να σας ενθουσιάσει. Η νεότερη πρόταση της Arkane, η οποία αναμένεται να είναι εδώ τον Σεπτέμβριο, είναι μια καινοτομία που θα μπορούσε να είναι υποψήφια για το παιχνίδι της χρονιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis
Panagiotis Kefis
Panagiotis Kefis

Οι πρώτες εντυπώσεις από το παιχνίδι είναι αρκετά θετικές

Panagiotis Kefis

Διαθέσιμη από σήμερα η μεγάλη ενημέρωση των iPhone

Panagiotis Kefis

Το νέο υλικό αποτελείται από ένα μείγμα χαλκού και πολυμερών σωλήνων που προέρχονται από το ξύλο των δέντρων.

Panagiotis Kefis

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στα Xbox και τα PC στις 8 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Far Cry επιστρέφει πιο ώριμο και πιο δυνατό στα σημεία

Panagiotis Kefis

Ένα τρελο τρελο θηριοτροφείο

Panagiotis Kefis
Panagiotis Kefis

Το True Colors απογειώνει το franchise σε όλους τους τομείς

Panagiotis Kefis

Ο ορισμός του Fast Food

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς Samurai Warriors