Η Sonos και η Liverpool FC συνεργάζονται για να αναβαθμίσουν την ποδοσφαιρική εμπειρία μέσω του εξαιρετικού ήχου

Τα δύο διεθνή brands ανακοίνωσαν την πολυετή συνεργασία τους με την Sonos να είναι πλέον ο επίσημος συνεργάτης ήχου της Liverpool FC

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Πάνω στην ώρα για τη νέα σεζόν, η Sonos συνεργάζεται με την Liverpool FC για να αναβαθμίσουν την ηχητική εμπειρία του ποδοσφαίρου στο Anfield – την έδρα της ομάδας- αλλά και στους εκατομμύρια οπαδούς της ανά τον κόσμο. Με πάθος για δυνατό ήχο που τον ζεις, το brand προσφέρει προϊόντα και ηχητικό περιεχόμενο που αναδεικνύουν το παιχνίδι και εισάγουν τους οπαδούς στον ρυθμό του αθλήματος -και της ομάδας- που αγαπούν. Αυτή είναι η πρώτη συνεργασία της Sonos με αθλητική ομάδα, καθώς το brand θέλει να προσφέρει εμπειρίες που κάνουν την ακρόαση πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική, μέσα και έξω από το σπίτι.

Ως μέρος της πολυετούς συνεργασίας, η Sonos θα δημιουργεί καθηλωτικές ηχητικές εμπειρίες μέσα στο στάδιο, εστιάζοντας σε εσωτερικούς χώρους lounge και χώρους αθλητών, καθώς και στο AXA Training Centre, την προπονητική βάση του συλλόγου.

“Υπάρχει πλήρης αρμονία μεταξύ της LFC και της Sonos, καθώς μοιραζόμαστε ένα μεγάλο πάθος για την ηχητική υπόκρουση των εμπειριών μας,” είπε ο Matt Scammell, Commercial Director at Liverpool Football Club. “Ο ήχος είναι αυτό που κάνει το Anfield τόσο ιδιαίτερο, όταν οι οπαδοί στηρίζουν την ομάδα ως ο «12ος παίκτης» που δημιουργεί ήχο και ατμόσφαιρα που μπορεί να αλλάξει όλο το παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι που αναμένουμε με χαρά να ακούσουμε ξανά αυτή την σεζόν. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Sonos και να φέρουμε τους υποστηρικτές μας σε ολόκληρο τον κόσμο στον ήχο στο Anfield.”

Ως γενέτειρα εμβληματικών καλλιτεχνών και με πληθώρα διάσημων χώρων μουσικής, δεν είναι περίεργο που το Λίβερπουλ καυχιέται για την πιο «ηχηρή» εξέδρα οπαδών στον κόσμο. Με εκατομμύρια οπαδών παγκοσμίως, ο ήχος της Liverpool FC ακούγεται εξίσου και έξω από το γήπεδο, αντηχώντας σε αμέτρητες χώρες και πόλεις, φέρνοντας κοντά τους οπαδούς της ομάδας. Σε στενή συνεργασία με τους συλλόγους Official Liverpool Supporters Clubs, η Sonos θα φέρει τον ήχο του Anfield σε όλους, αναπαράγοντας τη μοναδική ενέργεια του γηπέδου σε απομακρυσμένες περιοχές με τη δύναμη των προϊόντων οικιακού κινηματογράφου Sonos.

Για περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι με τη Sonos και τη Liverpool FC στις ιστοσελίδες Sonos.com , LiverpoolFC.com ή ακολουθώντας τη Sonos και τη Liverpool FC στο Instagram.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Αναλυτικά όλες οι εκδόσεις εντός του άρθρου

Panagiotis Kefis

Με πέντε day one κυκλοφορίες συνεχίζει το καλό σερί το Game Pass

Panagiotis Kefis

Bόμβα μεγατόνων!! Tα παιχνίδια των εταιρειών θα ενσωματωθούν στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass

Panagiotis Kefis

Ανακοινώθηκε ειδικό event στις 10 Απριλίου

Panagiotis Kefis

Τα προβλήματα στην ανάπτυξη μπορεί να του στοιχήσουν την κυκλοφορία ακόμα και μέσα στο έτος

Panagiotis Kefis

Η έρευνα της Samsung Electronics για τη δημιουργία τσιπ τεχνητής νοημοσύνης επόμενης γενιάς με τεχνολογία MRAM δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Nature»

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!

Panagiotis Kefis

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Far Cry επιστρέφει πιο ώριμο και πιο δυνατό στα σημεία