Όλα τα τελευταία μοντέλα Smart TV της LG αποκτούν πρόσβαση στο Google Stadia, την Cloud Gaming εφαρμογή της Google

Οι ιδιοκτήτες Smart TV LG, με λειτουργικό webOS 5.0 ή μεταγενέστερο, μπορούν πλέον να ζήσουν την εμπειρία του Premium Gaming στην τελευταίας τεχνολογίας συσκευή τους, χωρίς να απαιτείται download ή επιπλέον εξοπλισμός

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της cloud gaming υπηρεσίας Stadia της Google, σε όλες τις smart τηλεοράσεις της, που λειτουργούν με λογισμικό webOS 5.0 και webOS 6.0, σε 22 χώρες. Η εσωτερική υποστήριξη της υπηρεσίας Stadia στις smart τηλεοράσεις LG σε επίπεδο gameplay παρέχει άμεση πρόσβαση σε απαιτητικά παιχνίδια, εξαιρετικά γραφικά και ιδανικά frame rates, και όλα αυτά σε μία οθόνη τελευταίας τεχνολογίας.

Διαθέσιμο για download στο LG Content Store και στις 22 χώρες που έχουν πρόσβαση στη cloud gaming υπηρεσία, το Stadia store διαθέτει πάνω από 200 δημοφιλείς τίτλους παιχνιδιών, όπως Cyberpunk 2077, Resident Evil Village, Assassin’s Creed: Valhalla, Hitman 3, Baldur’s Gate 3, καθώς επίσης πρόσβαση σε μια ολοένα αυξανόμενη λίστα από δωρεάν παιχνίδια και demos, που δεν απαιτεί downloading, αλλά μόνο συμβατό χειριστήριο. Η συνδρομή για την υπηρεσία Stadia Pro προσφέρει μια συνεχώς αναπτυσσόμενη “βιβλιοθήκη” παιχνιδιών με πάνω από 30 παιχνίδια στους gamer, με νέους τίτλους να προστίθενται κάθε μήνα και αποκλειστικές εκπτώσεις τόσο στα παιχνίδια, όσο και στο πρόσθετο (add-on) content που τα συνοδεύει. Επίσης, καθώς η υπηρεσία Stadia υποστηρίζει γραφικά υψηλής ανάλυσης έως 4K, gameplay σε ρυθμούς 60 FPS, και immersive ήχο surround 5.1 sound, οι smart τηλεοράσεις της LG αποτελούν την ιδανική επιλογή για αυτούς που αναζητούν μια αναβαθμισμένη εμπειρία gaming, χωρίς να χρειάζεται να προχωρήσουν στην αγορά μεμονωμένης κονσόλας ή ενός ακριβού προσωπικού υπολογιστή για gaming.

Στο πλαίσιο της σειράς smart τηλεοράσεων LG, οι τηλεοράσεις OLED της LG προσφέρουν μια ασύγκριτη gaming εμπειρία με την υπηρεσία Stadia. Ήδη δημοφιλείς με τους gamers ανά τον κόσμο, οι OLED τηλεοράσεις της LG είναι ιδανικές για παιχνίδια first-person-shooters, παιχνίδια στρατηγικής σε real-time ή αγωνιστικά games, καθώς εξασφαλίζουν μία τέλεια HDR ποιότητα εικόνας, βαθύ και απόλυτο μαύρο καθώς και ακριβή χρώματα χάρη στα αυτοφωτιζόμενα OLED pixels της LG. Επιπλέον, χάρη στον άμεσο χρόνο ανταπόκρισης του ενός millisecond (1ms), που διαθέτουν οι OLED τηλεοράσεις της LG, και τα χαμηλά επίπεδα καθυστέρησης (lag) input, εξασφαλίζεται η ποιότητα της εικόνας, δίνοντας στους παίκτες το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζονται για να κερδίζουν κάθε φορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Αναλυτικά όλες οι εκδόσεις εντός του άρθρου

Panagiotis Kefis

Με πέντε day one κυκλοφορίες συνεχίζει το καλό σερί το Game Pass

Panagiotis Kefis

Bόμβα μεγατόνων!! Tα παιχνίδια των εταιρειών θα ενσωματωθούν στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass

Panagiotis Kefis

Ανακοινώθηκε ειδικό event στις 10 Απριλίου

Panagiotis Kefis

Τα προβλήματα στην ανάπτυξη μπορεί να του στοιχήσουν την κυκλοφορία ακόμα και μέσα στο έτος

Panagiotis Kefis

Η έρευνα της Samsung Electronics για τη δημιουργία τσιπ τεχνητής νοημοσύνης επόμενης γενιάς με τεχνολογία MRAM δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Nature»

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!

Panagiotis Kefis

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Far Cry επιστρέφει πιο ώριμο και πιο δυνατό στα σημεία