Το Samsung Home Hub βοηθά στη διαχείριση του έξυπνου σπιτιού μέσω μίας κεντρικής συσκευής

Η οθόνης αφής σε στιλ tablet με τεχνολογία AI υποστηρίζεται από το SmartThings και παρέχει μια προσαρμοσμένη, συνδεδεμένη εμπειρία στο σπίτι για όλη την οικογένεια

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε το Samsung Home Hub, έναν νέο τρόπο διαχείρισης οικιακών συσκευών μέσω μίας πρωτοποριακής οθόνης αφής σε στυλ tablet που παρέχει άμεση πρόσβαση σε προσαρμοσμένες και συνδεδεμένες οικιακές υπηρεσίες. Το Samsung Home Hub προσφέρει βελτιωμένη συνδεσιμότητα και υποστηρίζεται από μία ευρεία γκάμα έξυπνων οικιακών συσκευών, ενώ μέσω των τεχνολογιών AI και SmartThings κατανοεί τις ανάγκες των χρηστών και παρέχει άμεσα λύσεις. Με αυτόν τον τρόπο, οι δουλειές του σπιτιού απλοποιούνται με τη χρήση μιας συσκευής στην οποία έχουν πρόσβαση όλα τα μέλη της οικογένειας.

«Το Samsung Home Hub προσφέρει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα στο έξυπνο σπίτι και διευκολύνει την ζωή των χρηστών κατανοώντας τις προτιμήσεις τους και ρυθμίζοντας ανάλογα τις οικιακές και έξυπνες συσκευές τους», δήλωσε ο Hyesoon Yang, Πρόεδρος και Επικεφαλής Customer Experience στο Digital Appliances Business της Samsung. «Η συνδεσιμότητα των συσκευών μας και το διαισθητικό interface του Samsung Home Hub διευκολύνει όλα τα μέλη του σπιτιού με τις καθημερινές τους εργασίες».

Συνδεσιμότητα σε ευρύτερο φάσμα συσκευών

Το Samsung Home Hub επιτρέπει τη σύνδεση με έξυπνες οικιακές συσκευές σε κάθε γωνία του σπιτιού. Οι χρήστες μπορούν πλέον να διαχειρίζονται την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις αλλά και τη φροντίδα του σπιτιού τους από μία κεντρική συσκευή. Λειτουργώντας ως home controller, το Samsung Home Hub παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα πλήρους προβολής και ελέγχου του συνδεδεμένου σπιτιού τους.

Το Samsung Home Hub θα μπορεί να συνδέεται με κάθε συσκευή του οικοσυστήματος SmartThings, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων οικιακών συσκευών της Samsung. Σύντομα, θα υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης και με άλλες συσκευές που περιλαμβάνει το έξυπνο σπίτι, όπως ο φωτισμός και το σύστημα κλειδώματος της πόρτας.

Εξατομικευμένες εμπειρίες με την τεχνολογία AI και το SmartThings

Με το Samsung Home Hub, οι χρήστες για πρώτη φορά έχουν πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα εξατομικευμένων υπηρεσιών SmartThings, συγκεντρωμένων σε μία μόνο συσκευή. Οι διαθέσιμες υπηρεσίες SmartThings αφορούν κατηγορίες όπως η μαγειρική, η φροντίδα των ρούχων, τα κατοικίδια ζώα, τα συστήματα κλιματισμού, η ενέργεια και ο οδηγός φροντίδας συσκευών “Home Care Wizard”.

Το μαγείρεμα γίνεται απλή υπόθεση με τη λειτουργία SmartThings Cooking, που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν, να προγραμματίζουν, να αγοράζουν και να προετοιμάζουν με ευκολία τα εβδομαδιαία τους γεύματα χάρη στο Family Hub™. Ακόμη, για να διευκολύνει τους χρήστες στο πλύσιμο των ρούχων, το SmartThings Clothing Care συνδέεται με συσκευές όπως το Bespoke Washer and Dryer και το Bespoke AirDresser παρέχοντας εξατομικευμένες επιλογές φροντίδας με βάση το είδος του υφάσματος, τα μοτίβα χρήσης και την εποχή.

Παράλληλα, το SmartThings Air παρέχει δυνατότητα αυτόματης αφύγρανσης και συνδέεται με κλιματιστικά και καθαριστές αέρα, προσαρμόζοντας την ποιότητα του αέρα σύμφωνα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Χάρη στο Samsung Home Hub, οι χρήστες μπορούν να μειώσουν την ενέργεια που καταναλώνουν και το κόστος των λογαριασμών τους, με τη λειτουργία SmartThings Energy1 που αναλύει τα μοτίβα χρήσης2 και ενεργοποιεί λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας στις συσκευές. Τέλος, η υπηρεσία “Home Care Wizard” του SmartThings ελέγχει την ορθή λειτουργία όλων των έξυπνων συσκευών, αποστέλλει ειδοποιήσεις για αντικατάσταση εξαρτημάτων και καθοδηγεί τους χρήστες εάν κάτι δεν λειτουργεί σωστά.

Ενισχυμένη χρηστικότητα με το Bixby

Το Samsung Home Hub είναι ένα ειδικό tablet 8,4 ιντσών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε από τη βάση του είτε ασύρματα μέσα στο σπίτι. Σε ό,τι αφορά το φωνητικό έλεγχο, διαθέτει δύο μικρόφωνα και δύο ηχεία που επιτρέπουν στους χρήστες να ακούν ειδοποιήσεις και να χρησιμοποιούν φωνητικές εντολές Bixby. Έτσι, σε περίπτωση που έχουν κάποια απορία, μπορούν πολύ εύκολα να την απευθύνουν στο Bixby. Διαθέτοντας μικρόφωνα υψηλής απόδοσης, το Samsung Home Hub λαμβάνει λεκτικές εντολές που εκφωνούνται ακόμη και από μακριά, όταν είναι συνδεδεμένο στη βάση του.

Σε αναγνώριση της καινοτομίας του, το Samsung Home Hub έλαβε το Βραβείο Καινοτομίας CES από το Consumer Technology Association (CTA), ενόψει της CES 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Samsung Home Hub, επισκεφτείτε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Αναλυτικά όλες οι εκδόσεις εντός του άρθρου

Panagiotis Kefis

Με πέντε day one κυκλοφορίες συνεχίζει το καλό σερί το Game Pass

Panagiotis Kefis

Bόμβα μεγατόνων!! Tα παιχνίδια των εταιρειών θα ενσωματωθούν στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass

Panagiotis Kefis

Ανακοινώθηκε ειδικό event στις 10 Απριλίου

Panagiotis Kefis

Τα προβλήματα στην ανάπτυξη μπορεί να του στοιχήσουν την κυκλοφορία ακόμα και μέσα στο έτος

Panagiotis Kefis

Η έρευνα της Samsung Electronics για τη δημιουργία τσιπ τεχνητής νοημοσύνης επόμενης γενιάς με τεχνολογία MRAM δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Nature»

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!

Panagiotis Kefis

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Far Cry επιστρέφει πιο ώριμο και πιο δυνατό στα σημεία