Welcome To The Nerd Side

Resident Evil Village: Αναλυτικά όλα τα προγραμματισμένα Demos

Εάν είδες την παρουσίαση και έχεις μπερδευτεί ρίξε μία ματιά εδώ

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Με αφορμή την 25η επέτειο της σειράς Resident Evil, η Capcom μέσα από το Resident Evil Village Showcase ανακοίνωσε νέες λεπτομέρειες για τα νέα demos του RES Village. Αρχικά θα κυκλοφορήσουν δύο demo για τα Playstation 4 και 5 με την ονομασία «8 Hours in the Village». Στις 17 Απριλίου οι κάτοχοι Playstation θα έχουν στην διάθεση τους ένα παράθυρο οκτώ ωρών για να παίξουν 30 λεπτά το κομμάτι του παιχνιδιού που αφορά το «Village». Μία εβδομάδα μετά στις 24 Απριλίου θα αποκτήσουν πρόσβαση πάλι για οκτώ ώρες σε ένα δεύτερο μισάωρο demo, αλλά αυτή τη φορά θα αποκτήσουν πρόσβαση στο κομμάτι του παιχνιδιού «Castle».

Μπερδευτήκατε ή ακόμα;

Την 1η  Μαΐου και οι δύο πίστες «Village» και «Castle» θα γίνουν διαθέσιμες σε PS4, PS5, Xbox Series S|X, Xbox One, Stadia και Steam για 24 ώρες. Στην διάθεση σας θα έχετε μία ώρα να εξερευνήσετε όποιο από τα δύο κομμάτια του παιχνιδιού θέλετε.

Τα demos θα γίνουν διαθέσιμα σε διαφορετικές ώρες ανάλογα με τα regions:

Village Demo — PS4/PS5 Early Access (30 Minutes Total)

  • North America: 5 PM PDT / 8 PM EDT on April 17 to 1 AM PDT / 4 AM EDT on April 18
  • Europe: 1700 UTC / 1800 BTC / 1900 CEST on April 18 to 0100 UTC / 0200 BTC / 0300 CEST on April 19
  • Asia: 5 PM HKT on April 18 to 1 AM HKT on April 19

Castle Demo — PS4/PS5 Early Access (30 Minutes Total)

  • North America: 5 PM PDT / 8 PM EDT April 24 to 1 AM PDT / 4 AM EDT April 25
  • Europe: 1700 UTC / 1800 BTC / 1900 CEST on April 25 to 0100 UTC / 0200 BTC / 0300 CEST on April 26
  • Asia: 5 PM HKT on April 25 to 1 AM HKT on April 26

Village And Castle Demo — All Platforms (60 Minutes Total)

  • North America: 5 PM PDT / 8 PM EDT May 1 to 5 PM PDT / 8 PM EDT May 2
  • Europe: 0000 UTC / 0100 BST / 0200 CEST on May 2 to 0000 UTC / 0100 BST / 0200 CEST on May 3
  • Asia: 8 AM HKT on May 2 to 8 AM HKT on May 3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα

HUAWEI: Ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια οι χρήστες του Harmony OS 2

Ενώ η HUAWEI, συνεχίζει διαρκώς να ανακοινώνει την έλευση ολοένα και περισσότερων συσκευών Smart Office, ο συνολικός αριθμός χρηστών που έχουν αναβαθμιστεί σε Harmony OS 2 ανέρχεται επισήμως στα 100 εκατομμύρια

Διαβάστε περισσότερα... »

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Χωρίς εκπλήξεις και φέτος οι τιμές λιανικής στην Ελλάδα

Panagiotis Kefis

Ενώ η HUAWEI, συνεχίζει διαρκώς να ανακοινώνει την έλευση ολοένα και περισσότερων συσκευών Smart Office, ο συνολικός αριθμός χρηστών που έχουν αναβαθμιστεί σε Harmony OS 2 ανέρχεται επισήμως στα 100 εκατομμύρια

Panagiotis Kefis

Την προϊοντική παρουσίαση της Apple έκλεισαν και φέτος οι πρωταγωνιστές, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max, χωρίς “One more thing..”. …

Panagiotis Kefis

Η παρουσίαση της Apple είναι αδιαμφησβήτητα ένα από τα σημαντικότερα τεχνολογικά event της χρονιάς. Πριν από λίγα λεπτά μέσω μιας μαγνητοσκοπημένης παρουσίασης …

Panagiotis Kefis

Στο line up των Apple Watch προστέθηκε σήμερα το Apple Watch Series 7. Η παρουσίαση του νέου Apple Watch ξεκίνησε με την …

Panagiotis Kefis

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Το True Colors απογειώνει το franchise σε όλους τους τομείς

Panagiotis Kefis

Ο ορισμός του Fast Food

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς Samurai Warriors

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για το The Falconeer

Panagiotis Kefis

«Mayday, mayday…» Η πιο σκληρή φράση που μπορεί να ακουστεί από έναν πιλότο ή και πιο αστεία για τους παλιότερους που έχουν …

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για την Remastered έκδοση του Legend of Mana