Το PES αλλάζει σε eFootball και διατίθεται δωρεάν!

Η Konami φέρνει έναν φρέσκο αέρα στα sports games

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Το γνωστό σε όλους μας Pro αλλάζει και θα είναι δωρεάν! Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και πλέον ο καθένας θα μπορεί να παίξει τον ποδοσφαιρικό τίτλο της Konami. Το PES μετονομάστηκε σε eFootball και θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο.

Η Konami επισημαίνει πως έχει δημιουργήσει μια τελείως νέα μηχανή ποδόσφαιρου με ανανεωμένο σύστημα animations και και νέα game commands. Το παιχνίδι βασίζεται πλέον σε Unreal Engine, παρέχοντας τετραπλάσια animations σε σχέση με πέρσι και προηγμένα γραφικά. Ακόμα, η εταιρεία έχει προβεί στην ανάπτυξη μια νέα τεχνολογία όσον αφορά τα animations του Motion Matchmaking.

Το όραμα της Konami είναι το δωρεάν ποδόσφαιρο για όλους, προωθώντας και το hashtag #SetFootballFree. Το eFootball θα είναι δωρεάν για πολλές πλατφόρμες και στο άμεσο μέλλον η εταιρεία σκοπεύει να γίνει και ένα ολοκληρωτικά cross platform παιχνίδι.

Το eFootball θα είναι ένας τίτλος που θα εξελίσσεται. Συγκεκριμένα, στη διάρκεια του φθινοπώρου θα εισαχθούν τα Online Leagues, το Team Building Mode, το νέο Match Pass σύστημα και η δυνατότητα cross platform μεταξύ PC και κονσολών.

Το eFootball θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows 10 (PC), Steam (PC), iOS και Android.

Όλα τα νέα στον χώρο του gaming εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

H Nintendo στο χθεσινό Direct  έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας νέα gameplay πλάνα από το Splatoon 3. Συγκεκριμένα παρουσίασε το Salmon Run …

Panagiotis Kefis

Παράλληλα τρέχει προσφορά με έκπτωση 50%

Panagiotis Kefis

Τι εκπλήξεις μας ετοιμάζει η Nintendo για σήμερα

Panagiotis Kefis

To GTA V κυκλοφορεί στην τρίτη κατά σειρά γενιά

Panagiotis Kefis

H περιδίνηση στην οποία βρίσκεται το Facebook εδώ και περίπου δύο χρόνια συνεχίζεται. Μετά τις διαφόρων ειδών δικαστικές περιπέτειες και σκάνδαλα που ταλανίζουν την …

Panagiotis Kefis

Επιστήμονες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) δημιούργησαν ένα νέο υλικό, που είναι πιο ισχυρό από τον χάλυβα (ατσάλι), αλλά ελαφρύ σαν …

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μία από τις καλύτερες co-op εμπειρίες

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!