Outriders Review

Όπλα, υπερδυνάμεις και Sci-fi!! Χρειάζεται κάτι άλλο?

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Το Outriders είναι ένα παιχνίδι που δεν χαρακτηρίζεται από μεγάλες νέες ιδέες, αλλά μάλλον μια ποικιλία γνωστών στοιχείων που συνδυάζονται με πειραματικούς τρόπους. Είναι ένα rpg παιχνίδι με loot-shooter στοιχεία. Είναι ένα σοβαρό, σκοτεινό sci-fi ταξίδι, που συχνά συνοδεύεται από μια πολύ μεγάλη δόση χιούμορ. Πρόκειται για ένα cover-shooter τρίτου προσώπου που απαιτεί να σπεύσετε και να συντρίψετε τους εχθρούς σας με τις γελοία θανατηφόρες μαγικές δυνάμεις σας. Το κατά πόσο αυτό το μείγμα λειτουργεί για εσάς, θα καθορίσει και πόσο θα σας αρέσει να εξερευνάτε τον πολεμοδαρμένο πλανήτη Enoch και το απελπισμένο υπόλοιπο της ανθρωπότητας που προσκολλάται στη ζωή εκεί.

Το Outriders συνδυάζει γνωστά στοιχεία άλλων παιχνιδιών με κάτι νέο και προκλητικό. Και ενώ παίρνει σοβαρά τον εαυτό του, δεν είναι σοβαρό. Το παιχνίδι έχει να κάνει με την ανθρώπινη φυλή, η οποία καταστρέφει το «σπίτι» της, στην συνέχεια αποικίζει νέο πλανήτη και διχάζει δραματικά τον εαυτό της. Όμως τα βαριά του θέματα γίνονται πιο ελαφριά, συχνά από μια κοινότυπη blockbuster χαζομάρα και χαρακτήρες που ορίζονται από το black και οριακά cringe χιούμορ τους. Εσείς παίρνετε μέρος στην ιστορία ως ένας τυχαίος υπεράνθρωπος με διαστημικές μαγικές δυνάμεις στον πρόσφατα αποικισμένο πλανήτη Enoch, και ως επί το πλείστων απλώς ενοχλείστε από εκνευριστικούς ανθρώπους που σπαταλούν το χρόνο σας με τις αγγαρείες που σας αναθέτουν. Είναι μια διασκεδαστική, ταιριαστή συνταγή. (Είναι μία παράδοξα διασκεδαστική συνταγή)

Παρόλο που το Outriders μοιάζει με ένα ζωντανό παιχνίδι της loot-shooter κατηγορίας, στην πραγματικότητα είναι πολύ περισσότερο Mass Effect 3 από ότι Destiny 2. Όπως στο Mass Effect, η RPG εξέλιξη, η μεγάλη ιστορία και το cover-shooting είναι οι περισσότερο ορατοί μηχανισμοί στο παιχνίδι από ότι το να κυνηγάς απλά το επόμενο νέο όπλο. Παρόλο που έχει μια πλούσια δόση εξέλιξης των αντικειμένων σας, το Outriders είναι ένα cover-shooter RPG, που κλίνει έντονα προς μια επική ιστορία την οποία αφηγείται με άπειρους διαλόγους, cutscenes, αλληλεπιδράσεις χαρακτήρων και συλλογή διάφορων collectibles.

Η developer εταιρία People Can Fly έχει σαφώς αντλήσει πολλά στοιχεία από την δουλειά που έχει κάνει στο παρελθόν με την σειρά Gears of War στην δημιουργία του Outriders. Οι εχθροί που κρατάνε rifles παίρνουν οχυρωμένες θέσεις για να σας γεμίσουν με σφαίρες από απόσταση, υποστηριζόμενοι από shotgunners που προσπαθούν να κλείσουν το κενό, θωρακισμένα στρατεύματα με chainguns περπατάνε αργά προς το μέρος σας και αντίπαλοι με τσεκούρια που τρέχουν κατά πάνω σας, ώστε έξυπνα να σας βγάλουν από την θέση κάλυψης.

Ο πυρήνας του Outriders είναι το shooting και θα έχετε ένα χάος όπλων στη διάθεσή σας. Αν και μπορείτε να έχετε μόνο δύο βασικά όπλα και ένα side-arm equipped ανά πάσα στιγμή, θα έχετε πολλές επιλογές χάρη στο loot-shooter μέρος της φόρμουλας του Outriders. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ταιριάξετε ένα sniper rifle με ένα shotgun ή ένα assault rifle με ένα SMG, και δεδομένου ότι αναζητάτε συνεχώς όπλα με καλύτερα στατιστικά, θα περάσετε από πολλά διαφορετικά set σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αυτό που κάνει αυτά τα όπλα ιδιαίτερα διασκεδαστικά είναι οι εκατοντάδες διαφορετικές ιδιότητες και τα status effects που μπορούν να προκαλέσουν, όπως δηλητήριο, ανατίναξη ή πάγωμα των εχθρών και πολλά άλλα. Υπενθυμίζοντας ξανά το Gears of War, το shooting στο Outriders είναι αξιόπιστα σταθερό, διασκεδαστικό και με εξαιρετική αίσθηση. Αλλά η εύρεση των τέλειων συνδυασμών μεταξύ των περίεργων ιδιοτήτων των όπλων σας είναι αυτό που κάνει το shooting του παιχνιδιού πραγματικά ικανοποιητικό. Όσο πιο βαθιά προχωράτε στο Outriders, τόσο πιο διασκεδαστικό γίνεται το shooting, καθώς αρχίζετε να μαζεύετε τα Legendary όπλα που κάνουν φοβερά και με την καλή έννοια γελοία πράγματα. Το βασικό shooting εξελίσσεται σε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον, όπως χτυπώντας εχθρούς με αστραπές και ανταμείβοντάς σας για την επίτευξη headshots ρίχνοντας κομήτες στα κεφάλια τους.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίεργα φτάνοντας στην μίξη των διαστημικών υπερδυνάμεων σας με τον cover-shooting πυρήνα του Outriders. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα τέσσερα classes στις αρχές του παιχνιδιού: Devastator, Trickster, Pyromancer ή Technomancer. Καθένα από αυτά έχει τους γενικούς ρόλους των tank, του rogue, του damage-based mage και debuff-focused Mage. O Devastator χρησιμοποιεί επιθέσεις βαρύτητας για να σκοτώσει σε κοντινή απόσταση, ο Trickster τηλεμεταφέρεται για να αιφνιδιάσει τους εχθρούς, ο Pyromancer είναι ένας μέσης απόστασης εκτελεστής με εξαιρετική διαχείριση της φωτιάς και ο Technomancer μπορεί να καλέσει turrets και πυραύλους που δηλητηριάζουν ή επιβραδύνουν τους αντιπάλους.

Κάθε class έχει και έναν διαφορετικό τρόπο αναπλήρωσης του health bar μέσω της μάχης, γενικά εστιάζοντας στις συγκεκριμένες δυνάμεις τους. O Devastator, για παράδειγμα, κάνει heal για κάθε kill σε κοντινή απόσταση, ενθαρρύνοντάς σας να πλησιάσετε τους εχθρούς για να τους χτυπήσετε με δυνάμεις όπως ένας σεισμός μικρής εμβέλειας. Η μάχη γίνεται ένας σταθερός υπολογισμός μεταξύ του πότε να μειώσετε την απόσταση και να σκοτώσετε έναν εχθρό και πότε να καλυφθείτε και να προστατευτείτε.

Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να προκαλέσει σύγχυση με αποτέλεσμα η μάχη να είναι ένα μέρος όπου το Outriders μπορεί να τρέξει και να σκοντάψει ταυτόχρονα. Παίζετε έναν σκοπευτή όπου χρησιμοποιεί κάλυψη για να κρατήσει τον εαυτό του ζωντανό, αλλά πιο συχνά ενθαρρύνεται να αφήσει την κάλυψη για να κρατήσει τον εαυτό του ζωντανό. Αυτό το πάρε-δώσε της αποφυγής εισερχόμενου damage και το να σπέρνετε την καταστροφή στους εχθρούς απαιτεί από εσάς να διαχειρίζεστε συνεχώς το πεδίο της μάχης, καθώς και τα cooldowns των δυνατοτήτων σας. Εάν πηδήξετε έξω από την κάλυψη και εξαπολύσετε όλες τις δυνάμεις σας με φρενίτιδα σε έναν εχθρό που πλησιάζει, θα αφήσετε τον εαυτό σας εκτεθειμένο για όλους τους φίλους του και θα βρεθείτε γρήγορα στο έδαφος γεμάτος με σφαίρες.

Αυτό σημαίνει ότι το να έχεις ένα earthquake έτοιμο να αναισθητοποιήσει τους εισερχόμενους εχθρούς είναι απαραίτητο για να σώσεις τη ζωή σου, καθώς σου επιτρέπει να αρπάξεις το kill ενώ σώζεις το τομάρι σου. Παρομοίως, ικανότητες όπως η τηλεμεταφορά του Trickster, που σας βάζει αμέσως στην πλάτη των εχθρών, είναι εξίσου χρήσιμες για τη απρόβλεπτη κινητικότητα σας στο πεδίο της μάχης, όπως και για την εξάλειψη των εχθρών. Αλλά σπάνια μπορείτε απλά να κάνετε τα πάντα με τα όπλα και τις ικανότητές σας – πρέπει πραγματικά να σκεφτείτε πού βρίσκεστε, πού βρίσκονται οι εχθροί σας και πώς μπορείτε να τους εξοντώσετε καλύτερα χωρίς να εκθέσετε τον εαυτό σας.

Μπορεί να φαίνεται σαν κάτι χωρίς έμπνευση στην αρχή, αλλά όταν βρείτε την ισορροπία μεταξύ της χρήσης των δυνάμεών σας, του healing και της παραμονής εκτός κινδύνου, το Outriders δημιουργεί αρκετές έντονες, ξέφρενες μάχες που χρησιμοποιούν κάλυψη τόσο όσο χρειάζεται για να σας δώσει ένα δευτερόλεπτο να αναπνεύσετε, χωρίς να σας κλειδώνει πίσω από ένα τοίχο. Καθώς αντιμετωπίζετε σκληρότερες μάχες στα τέλη του παιχνιδιού, ο συνδυασμός συντριπτικών εχθρών, απίστευτων δυνάμεων και όπλων παράγει ένα μίγμα πολλών εκρηκτικών μαχών που θα σας κόψουν την ανάσα. Αυτές οι μάχες δίνουν επίσης έμφαση στο πόσο καλά λειτουργεί το modding σύστημα του Outriders, ακόμα κι αν εφαρμόζεται λίγο αδέξια. Η απόκτηση νέων mods απαιτεί να αποσυναρμολογείτε armor και όπλα που τα περιλαμβάνουν ήδη και μπορείτε να αλλάξετε μόνο μία από τις δύο υποδοχές mod σε οποιοδήποτε αντικείμενο, οπότε το να καταλάβετε πώς λειτουργεί όλο αυτό θα σας προκαλέσει αρχικά πονοκέφαλο. Όταν σετάρετε τα αντικείμενα σας για να κάνετε τις δυνάμεις και τα όπλα σας πιο δυνατά, προσθέτοντας αμυντικά buffs, υψηλότερο damage και καλύτερο healing, ακόμη και αν αρχίζετε να αισθάνεστε πραγματικά ασταμάτητοι τότε το παιχνίδι εκτοξεύει την πρόκληση και ισορροπεί την όλη εμπειρία.

Αλλά υπάρχουν και στιγμές που βρίσκεστε περικυκλωμένοι ή αποκομμένοι, παγιδευμένοι μεταξύ εχθρών, ανίκανοι να σκοτώσετε τίποτα αρκετά γρήγορα για να κάνετε heal ή να ξεφύγετε από τον κίνδυνο και να σώσετε τον εαυτό σας. Μερικές φορές μια κατάσταση φαίνεται ανίκητη, αναγκάζοντάς σας να πεθάνετε και να δοκιμάσετε ξανά. Ευτυχώς, το Outriders σε γενικές γραμμές σας πάει ελάχιστα πίσω όταν πεθαίνετε, ώστε έτσι μπορείτε να ξαναμπείτε γρήγορα σε μία μάχη και να δοκιμάσετε μια νέα προσέγγιση. Αντιμετωπίζοντας σκληρότερους altered, που έχουν δυνάμεις παρόμοιες με τις δικές σας, μπορεί να οδηγήσει σε πιο αργές και στρατηγικές μάχες  όπου πρέπει να διαχειριστείτε την κατάσταση τρέχοντας έξω από την αρένα, ώστε οι εχθροί να μην σας κυνηγούν όλοι ταυτόχρονα. Και μερικές φορές, ακόμη και η προσεκτική διαχείριση των δυνάμεων, της κάλυψης και του χώρου στο πεδίο της μάχης δεν είναι αρκετή για να σας σώσει και είναι αυτές τις στιγμές που το Outriders μπορεί να σας απογοητεύσει επειδή δεν αισθάνεστε ότι χάνετε λόγω έλλειψης δεξιοτήτων.

Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης αυτού του ζητήματος. Το Outriders είναι σε μεγάλο βαθμό αρκετά ανοιχτό και έχει ελεύθερο fast-travel, ώστε να μπορείτε να αναβάλλετε μια αποστολή για να κάνετε ένα sidequest μικρότερης δυσκολίας, επιτρέποντάς σας να κερδίσετε ανταμοιβές που μπορούν να ενισχύσουν τα εργαλεία και τον χαρακτήρα σας. Όπως προανέφερα, μόλις εξοικειωθείτε με το σύστημα modding, μπορείτε να κάνετε αλλαγές στον εξοπλισμό σας που κάνουν συγκεκριμένες δυνάμεις πιο αποτελεσματικές, επιτρέποντάς σας να βασιστείτε σε ισχυρούς συνδυασμούς που σας προσφέρουν ένα πλεονέκτημα και ανταμοιβή για τον χρόνο που αφιερώσατε στον σχεδιασμό και την στρατηγική. Η δυσκολία των εχθρών καθορίζεται επίσης από το World Tier level, το οποίο αυξάνεται παράλληλα καθώς κερδίζετε experience με τον χαρακτήρα σας. Το World Tier καθορίζει επίσης το επίπεδο των loot drops, οπότε υπάρχει ένα κίνητρο για να το διατηρήσετε στο υψηλότερο επίπεδο που μπορείτε, αλλά αν βρίσκεστε σε μία ιδιαίτερα ενοχλητική για σας μάχη, μπορείτε πάντα να το χαμηλώσετε και να μην κολλήσετε. Το World Tier είναι μια έξυπνη λύση στο πρόβλημα δυσκολίας και δεδομένου ότι μπορεί να προσαρμοστεί ανά πάσα στιγμή, σας δίνει μεγάλη ελευθερία για να αποφύγετε την απογοήτευση σε βασικές στιγμές.

Οι συνδυασμοί των υπερβολικών όπλων, των γελοίων με τον cool τρόπο υπερδυνάμεων και των τεράστιων ομάδων εχθρών, δημιουργούν αρκετές φοβερές μάχες. Το Outriders μπορεί να μην ανακαλύπτει εκ νέου τον τροχό με τα στοιχεία που φέρνει στις μάχες του, αλλά τις συνδυάζει με κάποιους πραγματικά εφευρετικούς τρόπους. Σίγουρα δεν λειτουργεί η κάθε μάχη ακριβώς όπως είχε προβλεφθεί, αλλά δεν είναι πάντα σχεδιαστικό πρόβλημα. Κάποιες φορές η διάταξη της μάχης σας βάζει με την πλάτη στον τοίχο ή  απλά δεν είστε αρκετά προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε την απροσδόκητη απειλή.

Μπορείτε επίσης να παίξετε Outriders συνεργατικά, γεγονός που αναδεικνύει το πόσο ξέφρενη και άγρια μπορεί να γίνει η μάχη. Έχοντας πολλούς υπερδύναμους παίκτες που εργάζονται μαζί για να αναισθητοποιήσουν τους εχθρούς, να τηλεμεταφέρθουν στην πλάτη τους, να μοιράσουν status effects και να προκαλέσουν καταστροφή, δημιουργείται μια εκρηκτική, υπερβολική δόση αισθήσεων, ειδικά σε σκληρότερες μάχες. Είναι προφανές πως το Outriders είναι καλύτερα σχεδιασμένο να παιχτεί με φίλους και άλλους παίκτες. Το σόλο είναι διασκεδαστικό, αλλά μπορεί να γίνει δύσκολο, ενώ η μάχη με co-op αναδεικνύει συνεχώς τις καλύτερες πτυχές του παιχνιδιού και σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε δημιουργικά για το συνδυασμό δυνάμεων, όπλων, ελέγχου και ομαδικής δουλειάς. Αφού πέρασα περισσότερες από 40 ώρες στο Outriders, λυπάμαι που δεν στρατολόγησα περισσότερους φίλους στο πλευρό μου για να ολοκληρώσω το βασικό campaign, ειδικά αφού το παιχνίδι καθιστά πολύ εύκολο το να μπεις και να παίξεις ή να ξαναπαίξεις κάθε αποστολή με φίλους και τυχαίους παίχτες.

Δυστυχώς, το να παίζεις συνεργατικά ήταν πολύ δύσκολο από το launch του Outriders. Το cross-play μεταξύ υπολογιστή και κονσολών, ένα στοιχείο που οι People Can Fly υπερηφανεύονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης του παιχνιδιού, είναι απενεργοποιημένο. Επίσης τις πρώτες ημέρες ήταν αδύνατον να παίξουν μαζί παίχτες του PS με αυτούς του XBOX. Εγώ παίζοντας στο PS5 αντιμετώπισα πολλά προβλήματα και crashes με το παιχνίδι μέχρι και σήμερα.

Αυτά τα τεχνικά ζητήματα πιθανότατα θα διορθωθούν με την πάροδο του χρόνου, αλλά τώρα, το Outriders μπορεί να είναι δύσκολο να παιχτεί και είναι απογοητευτικό το γεγονός πως επειδή το παιχνίδι απαιτεί να είσαι πάντα online, ακόμη και όσοι παίζουν solo είναι καταδικασμένοι να αντιμετωπίζουν ορισμένα από τα προβλήματα . Η People Can Fly είπε ότι εργάζεται για να βελτιώσει την εμπειρία, αλλά μέχρι στιγμής το πιο απογοητευτικό πράγμα για το παιχνίδι ήταν εκείνες τις στιγμές που προσπαθούσα να εισέλθω σε μια endgame αποστολή και αντίκριζα την οθόνη “Disconnected from your game”, δοκιμάζοντας μάταια αρκετές φορές να συνδεθώ πριν τα παρατήσω.

Όσον αφορά τον οπτικό τομέα, το παιχνίδι κινείται σε μέτρια επίπεδα χρησιμοποιώντας την Unreal Engine. Ωραία γραφικά, που όμως δεν εντυπωσιάζουν και σε καμία περίπτωση και δεν είναι επόμενης γενιάς, ακόμα και στο PS5 που το έπαιξα εγώ. Βέβαια τρέχει τέλεια και απροβλημάτιστα στα 60fps, αλλά δυστυχώς με textures παλαιότερης γενιάς. Αυτό φαίνεται ειδικά στα πρόσωπα μερικών δευτερευόντων χαρακτήρων που μοιάζουν λες και είναι από παιχνίδι του PS3.

Αντίστοιχα απογοητευμένος έμεινα και από τον ήχο. Η μουσική επένδυση είναι τελείως αδιάφορη και δεν άφησε καμία μελωδία χαραγμένη στην μνήμη μου. Μου φαίνεται σπατάλη και κρίμα που αυτό το απίστευτα εθιστικό σύστημα μάχης δεν συνδυάστηκε με ένα αντίστοιχα έντονο μουσικό θέμα που θα απογείωνε πραγματικά την εμπειρία. Επίσης τα voice-overs των ηθοποιών είναι πολύ αδύναμα. Ειδικά στο πρώτο μισό, ακόμα και οι σοβαρές ατάκες προκαλούσαν ένα άβολο γέλιο. Νομίζω πως αν είχε γίνει καλύτερη δουλειά στην φωνητική ερμηνεία των ηθοποιών, το απροσδόκητα καλό σενάριο θα είχε ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο.

Όσον αφορά τις αφηγηματικές του φιλοδοξίες, μου άρεσε η μεγάλη σε μέγεθος και βάθος ιστορία του Outriders, αν και καταλήγει να είναι πιο σκοτεινή και πιο πρωτότυπη από ό, τι υπονοείται στο πρώτο μισό του. Η People Can Fly προφανώς έβαλε πολύ χρόνο και σκέψη στον κόσμο και το ιστορικό υπόβαθρο του παιχνιδιού, και υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα κείμενα που μπορείτε να βρείτε σε ημερολόγια και sidequests σχετικά με την ιστορία. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο, ωστόσο, είναι το απροσδόκητο μείγμα απόγνωσης και χιούμορ. Ο Enoch, ο πλανήτης όπου διαδραματίζεται το Outriders, προοριζόταν να είναι ένας ειδυλλιακός νέος κόσμος για τα απομεινάρια της ανθρωπότητας. Αντίθετα, είναι ένα καταστροφικό, πολεμοδαρμένο μέρος όπου τα τελευταία υπολείμματα της ανθρώπινης φυλής κυριολεκτικά διαλύουν το ένα το άλλο. Η δυστυχία και το μαρτύριο επιδεινώνονται από τους Altered που, όπως ο χαρακτήρας σας, έχουν αποκτήσει θεϊκές δυνάμεις.

Όσο προχωράτε πιο βαθιά στην ιστορία το Outriders αρχίζει να αλλάζει. Γίνεται πιο σκοτεινό, πιο ουσιαστικό και αγγίζει ευαίσθητα κοινωνικά θέματα όπως, επιστημονική ηθική, οικολογικές επιπτώσεις, γενοκτονίες και την επιθετική αποικιοκρατία. Οι ατάκες των χαρακτήρων γίνονται λιγότερο κωμικές και το cringe που συνάντησα στην αρχή εξαφανίζεται. Μια ευχάριστη πραγματικά έκπληξη για ένα παιχνίδι που οι περισσότεροι αναμένουν χωρίς ουσιαστική ιστορία.

Συνοψίζοντας, ομολογώ πως είμαι συνολικά ικανοποιημένος από το Outriders σαν παιχνίδι. Φυσικά και έχει ψεγάδια, αλλά αυτά που κάνει καλά τα κάνει τέλεια. Η απίστευτα απολαυστική και εθιστική μάχη σε συνδυασμό με μία δυνατή και σε βάθος ιστορία με έκανε να ξεχάσω τελείως τα μέτρια γραφικά, τον κακό ήχο ή τα τεχνικά προβλήματα με τους servers. Ειδικά τα τελευταία είμαι σίγουρος πως θα διορθωθούν σύντομα. Επίσης το παιχνίδι σε προσκαλεί να συνεχίσεις να παίζεις για να μαζέψεις τα καλύτερα αντικείμενα και να δοκιμάσεις τις μαχητικές σου ικανότητες σε προκλήσεις αυξανόμενης δυσκολίας στον μακρινό και αφιλόξενο πλανήτη Enoch.

Το παιχνίδι μας παραχωρήθηκε από την CD Media για τις ανάγκες του Review.

8

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

8.0/10

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

  • Εξαιρετικά εκτελεσμένη συνταγή από γνωστά και επιτυχημένα gameplay στοιχεία
  • Εθιστικό και απολαυστικό σύστημα μάχης που σε κάνει να θέλεις να επιστρέψεις στις αρένες του Enoch
  • Απροσδόκητα καλή ιστορία με βάθος που προσεγγίζει πολλά ευαίσθητα κοινωνικά και πολιτικά θέματα

ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ

  • Μέτρια γραφικά που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν XBOX Series X ή PS5
  • Αδιάφορη μουσική επένδυση και κακά voice overs
  • Το πρώτο μισό βάζει υπερβολικά χαμηλά τον πήχη για το παιχνίδι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

H Nintendo στο χθεσινό Direct  έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας νέα gameplay πλάνα από το Splatoon 3. Συγκεκριμένα παρουσίασε το Salmon Run …

Panagiotis Kefis

Παράλληλα τρέχει προσφορά με έκπτωση 50%

Panagiotis Kefis

Τι εκπλήξεις μας ετοιμάζει η Nintendo για σήμερα

Panagiotis Kefis

To GTA V κυκλοφορεί στην τρίτη κατά σειρά γενιά

Panagiotis Kefis

H περιδίνηση στην οποία βρίσκεται το Facebook εδώ και περίπου δύο χρόνια συνεχίζεται. Μετά τις διαφόρων ειδών δικαστικές περιπέτειες και σκάνδαλα που ταλανίζουν την …

Panagiotis Kefis

Επιστήμονες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) δημιούργησαν ένα νέο υλικό, που είναι πιο ισχυρό από τον χάλυβα (ατσάλι), αλλά ελαφρύ σαν …

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

God of War, Devil May Cry, Bayonetta, and several other notable games grace the action genre. There’s a robust variety, some with distinct ideologies …

Panagiotis Kefis

Μία από τις καλύτερες co-op εμπειρίες

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021