Η Naughty Dog έχει ήδη γράψει το περίγραμμα της ιστορίας του The Last of Us 3

Όμως αυτό δεν σηματοδοτεί και απαραίτητα ένα τρίτο μέρος της σειράς

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Οι συγγραφείς στην Naughty Dog έχουν ήδη γράψει την πλοκή για το The Last Of Us 3, αλλά αυτό δεν σημαίνει ακόμα ότι το παιχνίδι σίγουρα θα συμβεί.

Τα The Last of Us και The Last of Us Part 2 δεν είναι μόνο δύο από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην ιστορία του PlayStation αλλά και δύο από τους μεγαλύτερους τίτλους που έχουν γίνει ποτέ σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Η συνέχεια έλαβε περισσότερα βραβεία Game of the Year από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι ποτέ, και πρόσφατα ξεπέρασε τα 300. Είναι λογικό ότι οι fans του franchise θα ήθελαν να μάθουν τι θα ακολουθήσει, και ένας από τους δημιουργούς του έχει κάποια δυνητικά συναρπαστικά νέα.

Ο Neil Druckmann, creative director του studio του TLOU, Naughty Dog, αποκάλυψε ότι έχει ήδη γραφτεί μια πλοκή για ένα τρίτο παιχνίδι στη σειρά. Ο Druckmann εξήγησε κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του Script Apart ότι αυτός και ο συν-συγγραφέας Halley Gross έχουν γράψει ένα περίγραμμα για το The Last of Us Part 3. Ωστόσο, διευκρίνισε ακόμα ότι το παιχνίδι δεν είναι σε εξέλιξη, και επίσης ότι ίσως δεν θα είναι και ποτέ.

Όπως αποκάλυψε ο Druckmann «Ο συν-συγγραφέας Halley Gross και εγώ γράψαμε ένα περίγραμμα για μια ιστορία, την οποία δεν φτιάχνουμε τώρα αλλά ελπίζω ότι μια μέρα μπορεί να δει το φως της ημέρας και που εξερευνά λίγο τι συμβαίνει μετά από αυτό το παιχνίδι». Συνέχισε επίσης να λέει ότι έχει γίνει αρκετή εσωτερική συζήτηση για το τρίτο μέρος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σίγουρα πρόκειται να συμβεί.

«Αφιερώνουμε πολύ χρόνο για να διερευνήσουμε διαφορετικές ιδέες, αν πρόκειται να είναι το Last of Us 3, αν είναι κάτι νέο ή αν υπάρχει κάποιο παλιό franchise στο οποίο θέλουμε να επιστρέψουμε», συνέχισε. Η εστίαση της Naughty Dog στο TLOU πιθανότατα δεν θα είναι στην επόμενη ιστορία για λίγο καιρό. Έχει το PS5 remaster του αρχικού παιχνιδιού για να ολοκληρώσει πρώτο, καθώς και μια πιθανή next-gen αναβάθμισή για το sequel.

Συγκεντρώστε όλα αυτά μαζί με το νέο Uncharted project που έχει το στούντιο στα σκαριά του, και θα μπορούσε να σημαίνει ότι το TLOU3 απέχει πολύ, ακόμα κι αν έχει μια πλοκή. Παρόλο που ο Druckmann υπονόησε ότι το παιχνίδι δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί, φαίνεται ανόητο να μην εκμεταλλευτούν την επιτυχία των δύο πρώτων παιχνιδιών, ειδικά αν η ιστορία είναι γραμμένη και λογική. Ίσως να είναι ακόμη μεγαλύτερη από την επταετή αναμονή που άντεξαν οι fans μεταξύ των μερών 1 και 2.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

H Nintendo στο χθεσινό Direct  έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας νέα gameplay πλάνα από το Splatoon 3. Συγκεκριμένα παρουσίασε το Salmon Run …

Panagiotis Kefis

Παράλληλα τρέχει προσφορά με έκπτωση 50%

Panagiotis Kefis

Τι εκπλήξεις μας ετοιμάζει η Nintendo για σήμερα

Panagiotis Kefis

To GTA V κυκλοφορεί στην τρίτη κατά σειρά γενιά

Panagiotis Kefis

H περιδίνηση στην οποία βρίσκεται το Facebook εδώ και περίπου δύο χρόνια συνεχίζεται. Μετά τις διαφόρων ειδών δικαστικές περιπέτειες και σκάνδαλα που ταλανίζουν την …

Panagiotis Kefis

Επιστήμονες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) δημιούργησαν ένα νέο υλικό, που είναι πιο ισχυρό από τον χάλυβα (ατσάλι), αλλά ελαφρύ σαν …

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

God of War, Devil May Cry, Bayonetta, and several other notable games grace the action genre. There’s a robust variety, some with distinct ideologies …

Panagiotis Kefis

Μία από τις καλύτερες co-op εμπειρίες

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021