Η Naughty Dog έχει ήδη γράψει το περίγραμμα της ιστορίας του The Last of Us 3

Όμως αυτό δεν σηματοδοτεί και απαραίτητα ένα τρίτο μέρος της σειράς

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Οι συγγραφείς στην Naughty Dog έχουν ήδη γράψει την πλοκή για το The Last Of Us 3, αλλά αυτό δεν σημαίνει ακόμα ότι το παιχνίδι σίγουρα θα συμβεί.

Τα The Last of Us και The Last of Us Part 2 δεν είναι μόνο δύο από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην ιστορία του PlayStation αλλά και δύο από τους μεγαλύτερους τίτλους που έχουν γίνει ποτέ σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Η συνέχεια έλαβε περισσότερα βραβεία Game of the Year από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι ποτέ, και πρόσφατα ξεπέρασε τα 300. Είναι λογικό ότι οι fans του franchise θα ήθελαν να μάθουν τι θα ακολουθήσει, και ένας από τους δημιουργούς του έχει κάποια δυνητικά συναρπαστικά νέα.

Ο Neil Druckmann, creative director του studio του TLOU, Naughty Dog, αποκάλυψε ότι έχει ήδη γραφτεί μια πλοκή για ένα τρίτο παιχνίδι στη σειρά. Ο Druckmann εξήγησε κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του Script Apart ότι αυτός και ο συν-συγγραφέας Halley Gross έχουν γράψει ένα περίγραμμα για το The Last of Us Part 3. Ωστόσο, διευκρίνισε ακόμα ότι το παιχνίδι δεν είναι σε εξέλιξη, και επίσης ότι ίσως δεν θα είναι και ποτέ.

Όπως αποκάλυψε ο Druckmann «Ο συν-συγγραφέας Halley Gross και εγώ γράψαμε ένα περίγραμμα για μια ιστορία, την οποία δεν φτιάχνουμε τώρα αλλά ελπίζω ότι μια μέρα μπορεί να δει το φως της ημέρας και που εξερευνά λίγο τι συμβαίνει μετά από αυτό το παιχνίδι». Συνέχισε επίσης να λέει ότι έχει γίνει αρκετή εσωτερική συζήτηση για το τρίτο μέρος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σίγουρα πρόκειται να συμβεί.

«Αφιερώνουμε πολύ χρόνο για να διερευνήσουμε διαφορετικές ιδέες, αν πρόκειται να είναι το Last of Us 3, αν είναι κάτι νέο ή αν υπάρχει κάποιο παλιό franchise στο οποίο θέλουμε να επιστρέψουμε», συνέχισε. Η εστίαση της Naughty Dog στο TLOU πιθανότατα δεν θα είναι στην επόμενη ιστορία για λίγο καιρό. Έχει το PS5 remaster του αρχικού παιχνιδιού για να ολοκληρώσει πρώτο, καθώς και μια πιθανή next-gen αναβάθμισή για το sequel.

Συγκεντρώστε όλα αυτά μαζί με το νέο Uncharted project που έχει το στούντιο στα σκαριά του, και θα μπορούσε να σημαίνει ότι το TLOU3 απέχει πολύ, ακόμα κι αν έχει μια πλοκή. Παρόλο που ο Druckmann υπονόησε ότι το παιχνίδι δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί, φαίνεται ανόητο να μην εκμεταλλευτούν την επιτυχία των δύο πρώτων παιχνιδιών, ειδικά αν η ιστορία είναι γραμμένη και λογική. Ίσως να είναι ακόμη μεγαλύτερη από την επταετή αναμονή που άντεξαν οι fans μεταξύ των μερών 1 και 2.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Αναλυτικά όλες οι εκδόσεις εντός του άρθρου

Panagiotis Kefis

Με πέντε day one κυκλοφορίες συνεχίζει το καλό σερί το Game Pass

Panagiotis Kefis

Bόμβα μεγατόνων!! Tα παιχνίδια των εταιρειών θα ενσωματωθούν στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass

Panagiotis Kefis

Ανακοινώθηκε ειδικό event στις 10 Απριλίου

Panagiotis Kefis

Τα προβλήματα στην ανάπτυξη μπορεί να του στοιχήσουν την κυκλοφορία ακόμα και μέσα στο έτος

Panagiotis Kefis

Η έρευνα της Samsung Electronics για τη δημιουργία τσιπ τεχνητής νοημοσύνης επόμενης γενιάς με τεχνολογία MRAM δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Nature»

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!

Panagiotis Kefis

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Far Cry επιστρέφει πιο ώριμο και πιο δυνατό στα σημεία