Moving Out DLC: Movers in Paradise Review

Ένα must-have DLC για τους κατόχους του παιχνιδιού

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Το Movers in Paradise είναι η τελευταία προσθήκη στο τίτλο Moving Out από την Team 17 και τα studios DEVM Games και SMG. Εάν δεν γνωρίζεις το Moving Out μπορείς να διαβάσει το αναλυτικό Review μας εδώ. Το Movers in Paradise DLC κυκλοφόρησε στις 25 Φεβρουαρίου 2021 σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του βασικού παιχνιδιού και μας μεταφέρει σε έναν νέο τροπικό παράδεισο.

Μεταφερόμαστε στο νησί Packmore, όπου οι έμπειροι πια μεταφορείς καλούνται να φέρουν εις πέρας 24 νέες πίστες (14 story levels και 10 Arcade levels) και να ανακαλύψουν έναν κρυμμένο θησαυρό. Παράλληλα με την προσθήκη των νέων levels το DLC προσφέρει και τέσσερις νέους χαρακτήρες εμπνευσμένους από το τροπικό περιβάλλον.

Η καυτή άσφαλτος της πόλης αντικαθίσταται με καυτή άμμο και αρκετές νέες εκπλήξεις και μηχανισμούς. Το DLC δανείζεται τα καλά physics του αρχικού παιχνιδιού και τα προσαρμόζει τέλεια στο νέο περιβάλλον. Τα puzzle κάνουν πιο έντονη την παρουσία τους στο DLC, αφού οι παίκτες θα χρειαστεί να βρουν τρόπους να διασχίσουν το νερό και να υπερβούν τα εμπόδια που συναντούν στο νησί.

Στους νέους μηχανισμούς έχουν προστεθεί ziplines, σχεδίες, σκάλες και τεράστιοι ανεμιστήρες. Ο συντονισμός και η συνεργασία των παικτών κρίνεται ακόμα πιο απαραίτητοι, αφού μία λάθος τοποθέτηση των παραπάνω μπορεί να αποβεί μοιραία. Πέρα από τους νέους μηχανισμούς έχουν προστεθεί και νέοι αντίπαλοι. Καβούρια, οργισμένοι λεμούριοι, ακόμα και κληματσίδες, οι οποίες ξεφυτρώνουν από τα πιο απίθανα σημεία για να αρπάξουν εμάς ή τα αντικείμενα που μεταφέρουμε.

Σχεδιαστικά δεν αλλάζουν πολλά στο παιχνίδι. Τα έντονα χρώματα και τα χαρούμενα γραφικά έχουν προσαρμοστεί στις αποχρώσεις της Καραϊβικής.  Ένα σύντομο αρχικό tutorial μας βάζει εύκολα στο mood των διακοπών, ενώ μας συστήνει στις νέες προσθήκες. Η μουσική επένδυση αλλάζει από τα 80s synths του βασικού παιχνιδιού και τα levels τώρα ντύνονται από ήχους Καραϊβικής και Λατινικής Αμερικής και των παφλασμό των κυμάτων της θάλασσας.

Συνοψίζοντας, το Movers in Paradise είναι μια ευχάριστη προσθήκη στο Moving Out. Οι νέες τοποθεσίες και η προσθήκη νέων μηχανισμών θα ανανεώσουν το ενδιαφέρον παλιών κατόχων του παιχνιδιού, ενώ για αυτούς που δεν το έχουν αγοράσει ακόμα το παιχνίδι, συστήνω ανεπιφύλακτα την αγορά του DLC. H τιμή του DLC στα 7,49€ είναι παραπάνω από ικανοποιητική αν λάβουμε υπόψη ότι προσθέτει επιπλέον 50% περιεχόμενου. Τέλος θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η βαθμολογία αφορά την αξιολόγηση του DLC και όχι όλου του παιχνιδιού.

Το Moving Out και το DLC Movers in Paradise είναι διαθέσιμο στα Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC μέσω Steam και στις κονσόλες νέας γενιάς μέσω backwards compatibility.

Το DLC μας παραχωρήθηκε από την Team 17 για τις ανάγκες του Review.

Movers in Paradise DLC Review

9.5

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

9.5/10

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

  • Επιπλέον 50% περιεχόμενο.
  • Τιμή.
  • Επιπλέον τρόπαια.
  • Περισσότερα Puzzles και platforming.

ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ

  • Θέλαμε περισσότερους από τέσσερις χαρακτήρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis
Panagiotis Kefis
Panagiotis Kefis

Οι πρώτες εντυπώσεις από το παιχνίδι είναι αρκετά θετικές

Panagiotis Kefis

Διαθέσιμη από σήμερα η μεγάλη ενημέρωση των iPhone

Panagiotis Kefis

Το νέο υλικό αποτελείται από ένα μείγμα χαλκού και πολυμερών σωλήνων που προέρχονται από το ξύλο των δέντρων.

Panagiotis Kefis

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στα Xbox και τα PC στις 8 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Far Cry επιστρέφει πιο ώριμο και πιο δυνατό στα σημεία

Panagiotis Kefis

Ένα τρελο τρελο θηριοτροφείο

Panagiotis Kefis
Panagiotis Kefis

Το True Colors απογειώνει το franchise σε όλους τους τομείς

Panagiotis Kefis

Ο ορισμός του Fast Food

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς Samurai Warriors