Welcome To The Nerd Side

Mortal Kombat 2021: Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας

Οι δημιουργοί έχουν βάλει στόχο να φτάσουν την ταινία σε άλλο επίπεδο

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Η τρίτη κατά σειρά ταινία Mortal Kombat είναι γεγονός και ενώ δεν έχει δημοσιοποιηθεί κάποιο επίσημο trailer, η ιστοσελίδα Entertainment Weekly μοιράστηκε με το κοινό αρκετά στιγμιότυπα της ταινίας.  Ακολουθούν οι λεπτομέρειες που μάθαμε για σχετικά με την ταινία και το φωτογραφικό υλικό:

Η δημιουργική ομάδα πίσω από την επερχόμενη ταινία Mortal Kombat, γνωρίζει καλά πώς οι προηγούμενες ταινίες της σειράς, παρα την φήμη τους, δεν είναι τόσο «ποιοτικές». Μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο σκηνοθέτης Simon McQuoid αναφέρει ότι στο ντεμπούτο του ως σκηνοθέτης θα αποτίσει φόρο τιμής στη σειρά των βιντεοπαιχνιδιών και θα δώσει βαθιά έμφαση στην ιστορία. Θα προσπαθήσει όσο μπορεί να μην καταλήξει μία ταινία μόνο με άφθονο ξύλο και αιματοχυσίες, χωρίς βέβαια να απουσιάζουν. Κάποιες σκηνές καταλήγουν να είναι τόσο βίαιες που ακόμα και οι ηθοποιοί σοκαρίστηκαν.

Είναι αδύνατο να φανταστούμε βέβαια το Mortal Kombat χωρίς να σκεφτούμε αίματα παντού! Όμως ο McQuoid και οι σεναριογράφοι του Greg Russo και Dave Callaham θα προσπαθήσουν να αποτυπώσουν το «αίμα» περισσότερο αλληγορικά. Σε σχόλια τους αναφέρουν:

«Το αίμα αντιπροσωπεύει την οικογένεια. Το αίμα αντιπροσωπεύει τη σύνδεση. Το αίμα αντιπροσωπεύει ποιοι είμαστε. Χωρίς να είμαστε υπερβολικά περίπλοκοι, αυτό που κάναμε είναι να χρησιμοποιήσουμε το αίμα εκτελεστικά.»

Όσον αφορά το σενάριο της ταινίας, οι φυλές των Hanzo και Bi-Han έρχονται σε διαμάχη. Καθώς η ιστορία ξεδιπλώνεται όλο και περισσότεροι γνωστοί χαρακτήρες από το σύμπαν του Mortal Combat  παίρνουν την θέση τους στη μάχη μαζί με μισθοφόρους και νέους χαρακτήρες.  Ένας εντελώς νέος χαρακτήρας είναι ο Cole Young, που τον υποδύεται ο  ηθοποιός και master των πολεμικών τεχνών Lewis Tan. Ακολουθεί στην παρακάτω λίστα το υπόλοιπο cast των ηθοποιών

 • Chin Han – Shang Tsung
 • Elissa Cadwell – Nitara
 • Hiroyuki Sanada – Scorpion
 • Tadanobu Asano – Raiden
 • Sisi Stringer – Mileena
 • Jessica Mcnamee – Sonya Blade
 • Max Huang – Kung Lao
 • Mehcad Brooks – Jax Briggs
 • Ludi Lin – Liu Kang
 • Joe Taslim – Sub-Zero
 • Lewis Tan – Unkn

Η νέα ταινία Mortal Combat αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου 2021 ταυτόχρονα στους κινηματογράφους και το HBO Max από την Warner Bros Pictures.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Νέα συνδρομή, Gameplay πλάνα από Splatton 3 και πολλά άλλα...

Panagiotis Kefis

Μη χάσετε το απολαυστικό βίντεο!!

Panagiotis Kefis

Ένα Toyota GR Yaris περιμένει τους ανυπόμονους...

Panagiotis Kefis

Η Beam (Gen 2) θέτει νέα πρότυπα στις μπάρες ήχου μικρών διαστάσεων παρέχοντας μια πιο πλούσια, πιο καθηλωτική εμπειρία ακρόασης.

Panagiotis Kefis

Το Vodafone SD-WAN απλουστεύει τον έλεγχο σύνθετων και πολύπλοκων δομών δικτύου, με τη Vodafone να διαχειρίζεται τη μετεγκατάσταση του δικτύου από άκρο σε άκρο για αδιάλειπτη μετάβαση από WAN σε SD-WAN, επιτρέποντας στην επιχείρηση να εστιάζει απρόσκοπτα στις βασικές δραστηριότητές της.

Panagiotis Kefis

Η Samsung δίνει τη δυνατότητα δοκιμής ενός μήνα στα Galaxy Ζ Flip 3 και Galaxy Ζ Fold 3 για πρώτη φορά στην …

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Το True Colors απογειώνει το franchise σε όλους τους τομείς

Panagiotis Kefis

Ο ορισμός του Fast Food

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς Samurai Warriors

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για το The Falconeer

Panagiotis Kefis

«Mayday, mayday…» Η πιο σκληρή φράση που μπορεί να ακουστεί από έναν πιλότο ή και πιο αστεία για τους παλιότερους που έχουν …

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για την Remastered έκδοση του Legend of Mana