Οι Microsoft Partners στην καρδιά της στρατηγικής ανάπτυξης της Εταιρείας στην Ελλάδα

Accelerate together

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Με κεντρικό μήνυμα «accelerate together», το Microsoft Partner Summit ανέδειξε τη δύναμη των συνεργασιών στην υλοποίηση των κοινών επιχειρηματικών στόχων και ανέδειξε σημαντικές ευκαιρίες και προοπτικές ανάπτυξης για το οικοσύστημα των συνεργατών της Microsoft σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Παρουσίαση στρατηγικών προτεραιοτήτων και νέων προϊόντων, ανάλυση του αναδυόμενου επενδυτικού περιβάλλοντος, συζήτηση για τις νέες τεχνολογικές τάσεις στον απόηχο του ψηφιακού μετασχηματισμού που επιτάχυνε η πανδημία και επιβράβευση συνεργατών για τον ρόλο τους στην ανάπτυξη της αγοράς, αποτέλεσαν την ατζέντα του Microsoft Partner Summit που πραγματοποιήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2021.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ και με το υβριδικό μοντέλο εργασίας να αναδύεται ως η κυρίαρχη τάση που θα επικρατήσει τα επόμενα χρόνια παγκοσμίως, η Microsoft συνεχίζει να επενδύει στους συνεργάτες της για να προωθήσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό στις τρεις χώρες, μέσα από συνεργασίες με εταιρίες που καινοτομούν καθημερινά.

«Στόχος μας είναι να είμαστε ο καλύτερος συνεργάτης για τους συνεργάτες μας», τόνισε στην έναρξη του Συνεδρίου ο κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς, Διευθυντής Εμπορικών Συνεργατών για τη Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.

Τα στελέχη της Microsoft, στο σύνολό τους, μίλησαν για τον κομβικό ρόλο των συνεργατών της Εταιρείας στη μεγέθυνση της αγοράς που μεταξύ άλλων καταγράφεται στη μεγάλη και διαρκώς αυξανόμενη διείσδυση του Microsoft Azure σε μεγάλες επιχειρήσεις, στην Ελλάδα την Κύπρο και τη Μάλτα.

Το Partner Summit ανέδειξε τις προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη που δημιουργούνται από τις επενδύσεις της Microsoft στην Ελλάδα. Ειδικότερα, συζητήθηκαν οι ευκαιρίες που θα προκύψουν από τη δημιουργία του Microsoft Data Centre Region στην Αττική, στο πλαίσιο του επενδυτικού προγράμματος της Microsoft «GR for Growth». Οι ευκαιρίες αυτές αφορούν στη μετάβαση μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και της δημοσίας διοίκησης σε τεχνολογίες cloud, στην ανάπτυξη καινοτόμων cloud εφαρμογών με βάση τις τεχνολογίες και τα εργαλεία τις Microsoft αλλά και στην ακόμα μεγαλύτερή υιοθέτηση του Microsoft Azure από ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς του Δημοσίου τομέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα

IPSOS έρευνα με πρωτοβουλία της HUAWEI: το 64% των Ελλήνων πιστεύει ότι τα smartwatches μπορούν να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη

Στις smart εφαρμογές και συσκευές στρέφονται οι καταναλωτές, για τη σωματική και και ψυχική τους ανάκαμψη μετά την πανδημία, σύμφωνα με έρευνα της IPSOS η οποία διεξήχθη σε 10 χώρες με πρωτοβουλία της HUAWEI.

Διαβάστε περισσότερα... »

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Η συνήθεια που έγινε λατρεία

Panagiotis Kefis

Στις smart εφαρμογές και συσκευές στρέφονται οι καταναλωτές, για τη σωματική και και ψυχική τους ανάκαμψη μετά την πανδημία, σύμφωνα με έρευνα της IPSOS η οποία διεξήχθη σε 10 χώρες με πρωτοβουλία της HUAWEI.

Panagiotis Kefis

Έρχεται στις 7 Δεκεμβρίου

Panagiotis Kefis

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες...

Panagiotis Kefis

Με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις και φέτος

Panagiotis Kefis

Το Giga Campus by Vodafone & Demokritos αποτελεί μία κοιτίδα καινοτομίας από το μέλλον, που θα λειτουργεί μέσα από ένα οικοσύστημα εφαρμογών Internet of Things, με την υποστήριξη του 5G δικτύου της Vodafone.

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!

Panagiotis Kefis

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Far Cry επιστρέφει πιο ώριμο και πιο δυνατό στα σημεία

Panagiotis Kefis

Ένα τρελο τρελο θηριοτροφείο

Panagiotis Kefis