LG NOVA: H LG ανακοινώνει τον παγκόσμιο διαγωνισμό νεοσύστατων επιχειρήσεων για το κέντρο καινοτομίας

O διαγωνισμός “Mission for the Future” αναζητά καινοτομίες που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει την έναρξη του Mission for the Future, ενός παγκόσμιου διαγωνισμού για νεοσύστατες επιχειρήσεις με σκοπό την εύρεση καινοτόμων τεχνολογιών και επιχειρηματικών ιδεών που ανοίγουν τον δρόμο προς το μέλλον. Ο διαγωνισμός φιλοξενείται από το νέο κέντρο καινοτομίας της εταιρείας με έδρα τη Silicon Valley, το LG NOVA, όπου μια στρατηγική ομάδα της LG συνεργάζεται με νεοσύστατες επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, για να δημιουργήσει νέες επιχειρήσεις και να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη καινοτομία στην LG.

Το “Mission for the Future” πραγματοποιείται κάθε χρόνο, έχει διάρκεια εννέα μήνες και δημιουργήθηκε για να αναζητήσει τις καλύτερες ιδέες και τις επιχειρήσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σε ένα πιο πράσινο, πιο έξυπνο, πιο υγιές και πιο συνδεδεμένο μέλλον. Οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες θα αρχίσουν να συνεργάζονται με την ομάδα LG NOVA για τις επιχειρηματικές τους προτάσεις εντός τριών έως έξι μηνών, φτάνοντας στην τελική διαδικασία επιλογής που ξεκινά τον Μάρτιο του 2022.

Οι φιναλίστ του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με την ομάδα της LG NOVA που εδρεύει στην Καλιφόρνια, για να επιταχύνουν την ανάπτυξή τους και να οδηγήσουν την επιχείρησή τους στο επόμενο στάδιο, δημιουργώντας ενδεχομένως μια νέα επιχείρηση με την LG. Η εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει έως και 20 εκατομμύρια δολάρια, για να υποστηρίξει τους φιναλίστ με επενδύσεις, πόρους, χρηματοδότηση για την ανάπτυξη ιδεών και πρόσβαση στην παγκόσμια υποδομή και εφοδιαστική αλυσίδα της LG για την οικοδόμηση κοινών επιχειρήσεων με την εταιρεία.

Ο διαγωνισμός 2021-22 θα αναδείξει τις καινοτομίες για τεχνολογικά προηγμένους τρόπους ζωής για το καλό των ανθρώπων, των κοινοτήτων και του πλανήτη σε πέντε πυλώνες:

• Συνδεδεμένη Υγεία: Ευρηματικές προσεγγίσεις, πρόσβαση και συσκευές που παρέχουν στους ανθρώπους περισσότερο έλεγχο της υγειονομικής τους περίθαλψης ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε, αυξάνοντας έτσι την υγεία και την ευεξία του πληθυσμού μας.

• Ενεργοποίηση του Mobility: Νέες υπηρεσίες, λύσεις και επιχειρηματικές ιδέες που θα βοηθήσουν στην κλιμάκωση της υποδομής ηλεκτρικής κινητικότητας και θα καταρρίψουν τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας για οχήματα και μεταφορές.

• Έξυπνοι τρόποι ζωής: Περιεχόμενο, υπηρεσίες, εφαρμογές και τεχνολογίες που μπορούν να αναπτυχθούν στον συνδεδεμένο οικιακό χώρο, αξιοποιώντας ενδεχομένως την πλατφόρμα ThinQ της LG για πιο αποδοτική και βελτιωμένη καθημερινότητα.

• The Metaverse: Καινοτομίες που θα βοηθήσουν στην οικοδόμηση του επόμενου ψηφιακού κόσμου και του διαδικτύου, όπου θα ενεργοποιηθούν από τεχνολογίες τυχερών παιχνιδιών, VR, AR και XR, blockchain, ψηφιακών avatar και άλλων.

• Καινοτομία για θετικό αντίκτυπο: Ανοιχτό «μονοπάτι» για καινοτομίες σε συνάρτηση με τη φιλοσοφία της LG για μια καλύτερη ζωή, που δημιουργεί θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους, τις κοινότητες και τον πλανήτη.

«Ο διαγωνισμός Mission for the Future χρησιμεύει ως το πρώτο βήμα της LG NOVA προς την εξωτερική καινοτομία για την LG, καθώς συνεργάζεται με νεοσύστατες εταιρείες σε όλο τον κόσμο, για να αναπτύξουν ιδέες και να χτίσουν επιχειρήσεις μαζί», δήλωσε ο Δρ. Sokwoo Rhee, ανώτερος αντιπρόεδρος για καινοτομία στην LG Electronics και επικεφαλής της LG NOVA. «Με απλά λόγια, η LG θέλει να δημιουργήσει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και πιστεύουμε ότι οι διαφορετικές προοπτικές μπορούν να οδηγήσουν σε καλύτερες καινοτομίες για την ευρύτερη παγκόσμια κοινότητα. Αυτό σημαίνει τεχνολογίες για βιώσιμη ζωή, φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς συνολικά. Θα καινοτομήσουμε για να σώσουμε ζωές, να σώσουμε τη γη και να δημιουργήσουμε μια καλύτερη ζωή για όλους».

Πώς λειτουργεί: Διαδικασία εξέτασης και επιλογής για το Mission of the Future

Οι αιτήσεις για το Mission of the Future θα γίνουν δεκτές από 1 Σεπτεμβρίου έως 25 Οκτωβρίου 2021, στο missionforthefuture.lgnova.com και οι νικητές θα αναδειχθούν τον Ιούνιο του 2022. Έως και 10 εταιρείες θα κερδίσουν την τελική διάκριση και θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με την LG.

Οι αξιολογήσεις των νεοφυών επιχειρήσεων για το “First 50” θα πραγματοποιηθούν από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021. Έως και 50 εταιρείες θα έχουν πρόσβαση σε πόρους για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη μιας κοινής επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένης της βασικής επιχειρηματικής υποδομής και της δικτύωσης με παγκόσμιους ηγέτες τεχνολογίας, με ευκαιρίες καθοδήγησης και συνεργασίας. Αυτή η ομάδα θα συνδεθεί, επίσης, με το δίκτυο

εταιρικών συνεργατών της LG VC, με πιλοτικά προγράμματα και με άλλους σημαντικούς οργανισμούς, για να επιδιώξει επιπλέον επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Η ομάδα της LG NOVA θα συνεχίσει τη διαδικασία εμπλοκής με τις νεοσύστατες εταιρείες “First 50” από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2022, με σκοπό να ανακοινώσει το “Selected 20” στα τέλη Μαρτίου του 2022. Αυτή η ομάδα θα έχει ευκαιρίες πρόσβασης σε κεφαλαιουχικές επενδύσεις, στην παγκόσμια υποδομή της LG και σε άλλους επιχειρηματικούς πόρους, που βασίζονται στην κοινή στρατηγική και ανάγκη ανάπτυξης των επιχειρήσεων.

Η ομάδα της LG NOVA θα επιλέξει τους νικητές της πρόκλησης “Top 10” στα τέλη Ιουνίου 2022, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν την επιχείρησή τους σε συνεργασία με την LG και να υποστηριχθούν από τον παγκόσμιο οργανισμό της εταιρείας.

Μάθετε περισσότερα για το πώς η LG NOVA τροφοδοτεί την καινοτομία για ένα καλύτερο μέλλον εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Η Sony αποκάλυψε τους επόμενους τίτλους που θα προσφέρει δωρεάν στην κοινότητα μέσα από την υπηρεσία PlayStation Plus για το μήνα Φεβρουάριο. EA Sports UFC 4 …

Panagiotis Kefis

Ποια αναμένεται να είναι η τιμή και τι θα περιλαμβάνει

Panagiotis Kefis

«Κάντε χώρο να περάσει…»

Panagiotis Kefis

Αναλυτικά όλες οι εκδόσεις εντός του άρθρου

Panagiotis Kefis

Με πέντε day one κυκλοφορίες συνεχίζει το καλό σερί το Game Pass

Panagiotis Kefis

Bόμβα μεγατόνων!! Tα παιχνίδια των εταιρειών θα ενσωματωθούν στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!

Panagiotis Kefis

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Far Cry επιστρέφει πιο ώριμο και πιο δυνατό στα σημεία