Το Infamous franchise ίσως επιστρέφει

Οι φήμες οργιάζουν για την επιστροφή του γνωστού franchise της Sucker Punch

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Ένας insider ισχυρίστηκε ότι το Infamous θα μπορούσε να επιστρέψει σύντομα, πιθανώς στο επερχόμενο PlayStation Showcase.

Αυτή η φήμη προέρχεται από τον Insider Shpeshal Nick, ο οποίος έχει διαρρεύσει στο παρελθόν πληροφορίες σχετικά με την επέκταση του Iki Island που περιέχονται στο Ghost of Tsushima’s Director’s Cut.

Ο Shpeshal Nick άρχισε να κάνει κάποιες προβλέψεις και διαρροές
ως προς τι μπορεί να προβληθεί στο PlayStation Showcase. Ένα από τα πράγματα που επιβεβαίωσε ο Νικ από την πηγή του είναι η εμφάνιση του επόμενου God of War. Ένα πράγμα που ανέφερε, αλλά δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει, ήταν η επιστροφή του Infamous της Sucker Punch.

Ο Νικ έκανε το παρακάτω Tweet, “Εντάξει. Κρατήστε μικρό καλάθι με αυτό γιατί είναι ένα από τα πράγματα που δεν μπόρεσα να επιβεβαιώσω. Αλλά επειδή μου αρέσει η σειρά ελπίζω να είναι αληθινή. Yπάρχει μια πιθανότητα να δούμε το Infamous να κάνει επιστροφή στη βιτρίνα της Sony. Fingers crossed. “

Δεν είναι πολύ ξεκάθαρο από το Tweet αν αυτό είναι απλώς ευχή από πλευράς του Νικ ή αν μπορεί να εκληφθεί ως πραγματική υπόδειξη για έναν νέο περίφημο τίτλο. Ο Νικ φαίνεται κάπως αμφίβολος ότι θα το δούμε στο PlayStation Showcase, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται να αφήνει να εννοηθεί ότι η επιστροφή στη σειρά έρχεται κάποια στιγμή.

Εάν το Infamous κάνει όντως μια επιστροφή, το μεγαλύτερο ερώτημα θα είναι ποιος το αναπτύσσει; Η Sucker Punch είναι ο αρχικός δημιουργός του Infamous, αλλά φαίνεται αρκετά απασχολημένη με το Ghost of Tsushima και φημολογείται ότι δουλεύει σε μια συνέχεια του. Λαμβάνοντας υπόψη ότι μόλις κυκλοφόρησε την έκδοση του Director’s Cut αυτού του παιχνιδιού, δεν φαίνεται πιθανό ότι θα επιστρέψει στο Infamous σύντομα, εκτός αν το στούντιο χωριστεί σε διάφορες ομάδες όπως είναι της Naughty Dog.

Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι ένα άλλο στούντιο θα αναλάβει την άδεια του Infamous, κάτι που δεν θα ήταν υπερβολικό, δεδομένου ότι η Sucker Punch επέτρεψε στην Sanzaru Games να δημιουργήσει το τέταρτο παιχνίδι Sly Cooper. Οι φήμες έχουν επίσης αναφέρει ότι ένα νέο παιχνίδι Sly είναι στα σκαριά, αν και η κοινότητα δεν φαίνεται τόσο σίγουρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Η Sony αποκάλυψε τους επόμενους τίτλους που θα προσφέρει δωρεάν στην κοινότητα μέσα από την υπηρεσία PlayStation Plus για το μήνα Φεβρουάριο. EA Sports UFC 4 …

Panagiotis Kefis

Ποια αναμένεται να είναι η τιμή και τι θα περιλαμβάνει

Panagiotis Kefis

«Κάντε χώρο να περάσει…»

Panagiotis Kefis

Αναλυτικά όλες οι εκδόσεις εντός του άρθρου

Panagiotis Kefis

Με πέντε day one κυκλοφορίες συνεχίζει το καλό σερί το Game Pass

Panagiotis Kefis

Bόμβα μεγατόνων!! Tα παιχνίδια των εταιρειών θα ενσωματωθούν στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!

Panagiotis Kefis

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Far Cry επιστρέφει πιο ώριμο και πιο δυνατό στα σημεία