Ημερομηνία κυκλοφορίας για το ανανεωμένο WWE 2K22

Αναλυτικά όλες οι εκδόσεις εντός του άρθρου

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

To διάσημο wrestling franchise WWE 2K22 επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας. Η 2Κ υπόσχεται ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει με επανασχεδιασμένο σύστημα χειρισμού και gameplay αλλά και ανανεωμένα γραφικά. Το πρόσωπο του του παιχνιδιού για το 2022, που θα κοσμεί και το εξώφυλλο θα είναι ο Rey Mysterio, όπου θα γίνεται και ιδιαίτερη μνεία στην καριέρα του μέσω του 2K Showcase mode. Τέλος για τους φαν της σειράς αξίζει να αναφέρουμε ότι το WWE 2K22 θα περιλαμβάνει και τον Undertaker, παρόλο που έχει αποσυρθεί από το άθλημα ενώ για όσους προπαραγγείλουν το παιχνίδι θα λάβουν και το Undertaker Immortal” pack που περιλαμβάνει τρία skins του χαρακτήρα.

Αναλυτικά οι εκδόσεις του WWE 2K22

To WWE 2K22 θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις, την Standard Edition, την Cross-Gen Digital Bundle, την Deluxe Edition και την nWo 4-Life Digital Edition.

  • H Standard έκδοση θα κοστίζει 59.99€ στα PC, PS4, Xbox One και 69.99€ στα PS5 και Xbox Series X. Θα διατεθεί τόσο σε ψηφιακή, όσο και φυσική μορφή.
  • Η Cross-Gen Bundle έκδοση διατίθεται ψηφιακά και κοστίζει 79.99€ και περιλαμβάνει την Standard Edition, καθώς και το Starrcade ’96 Rey Mysterio Pack. Περιλαμβάνει τις εκδόσεις του παιχνιδιού για PS5 και PS4 στις κονσόλες της Sony, και τις εκδόσεις για Xbox Series X/S και Xbox One στις κονσόλες της Microsoft.
  • H Deluxe Edition θα κοστίζει 99.99€ και διατίθεται τόσο σε ψηφιακή, όσο και σε φυσική μορφή στα PS5, PS4, Xbox Series X/S και Xbox One. Στα PC θα διατεθεί αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή. Το περιεχόμενο της απαρτίζεται από την Standard Edition του WWE 2K22, το Undertaker Immortal Pack, ένα Season Pass που σας δίνει πρόσβαση στα πέντε post-launch DLC, τα MyRISE Mega-Boost και Supercharge Packs και το limited edition WWE Supercard περιεχόμενο. Το τελευταίο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στις physical εκδόσεις του παιχνιδιού. Όσοι αγοράσουν την PS5 ή την Xbox Series X/S έκδοση θα λάβουν επίσης το Starrcade ’96 Rey Mysterio Pack. Όσοι παίκτες προ-παραγγείλουν την Deluxe Edtion πριν τις 8 Μαρτίου θα μπορούν να παίξουν το παιχνίδι τρεις ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του.
  • Η nWo 4-Life Digital Edition κοστίζει 119.99€ και είναι διαθέσιμη για PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S και Xbox One. Περιλαμβάνει την Standard Edition, όλο το περιεχόμενο της Deluxe Edition και επιπλέον MyFACTION EVO κάρτες, εναλλακτικές εμφανίσεις για τους Hollywood Hogan, Scott Hall, Kevin Nash και Syxx, μια playable μορφή του Eric Bischoff, τις αρένες WCW Souled Out 1997 και WCW Bash at the Beach 1996 και το nWo Wolfpac Championship. Όσοι παίκτες προ-παραγγείλουν την nWo 4-Life Digital Edition πριν τις 8 Μαρτίου θα μπορούν να παίξουν το παιχνίδι τρεις ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Pre-order bonus

Οι παίκτες που θα προ-παραγγείλουν τις Standard Edition και Cross-Gen Digital Bundle εκδόσεις θα λάβουν εντελώς δωρεάν το Undertaker Immortal Pack, το οποίο περιλαμβάνει τρεις επιπλέον Undertaker personas, MyFACTION EVO κάρτες για τον Undertaker, καθώς και κάποια MyFACTION Perks and Bonuses, συμπεριλαμβανομένων των Undertaker MyFACTION Logo Card, Undertaker MyFACTION Wallpaper Card και Undertaker MyFACTION Nameplate Card. Θυμίζουμε ότι όλο αυτό το περιεχόμενο περιλαμβάνεται και στις εκδόσεις Deluxe Edition και nWo 4-Life Digital Edition.

To WWE 2K22 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου του 2022 για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4 και Xbox One. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

H Nintendo στο χθεσινό Direct  έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας νέα gameplay πλάνα από το Splatoon 3. Συγκεκριμένα παρουσίασε το Salmon Run …

Panagiotis Kefis

Παράλληλα τρέχει προσφορά με έκπτωση 50%

Panagiotis Kefis

Τι εκπλήξεις μας ετοιμάζει η Nintendo για σήμερα

Panagiotis Kefis

To GTA V κυκλοφορεί στην τρίτη κατά σειρά γενιά

Panagiotis Kefis

H περιδίνηση στην οποία βρίσκεται το Facebook εδώ και περίπου δύο χρόνια συνεχίζεται. Μετά τις διαφόρων ειδών δικαστικές περιπέτειες και σκάνδαλα που ταλανίζουν την …

Panagiotis Kefis

Επιστήμονες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) δημιούργησαν ένα νέο υλικό, που είναι πιο ισχυρό από τον χάλυβα (ατσάλι), αλλά ελαφρύ σαν …

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μία από τις καλύτερες co-op εμπειρίες

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!