Ο τίτλος του God of War: Ragnarok επιβεβαιώθηκε στο PlayStation Showcase 2021

Ο Ατρέας έχει μεγαλώσει και βοηθάει τον Kratos να σταματήσει το Ragnarok

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού PlayStation Showcase, η Sony επιβεβαίωσε ότι το επόμενο God of War, Ragnarok, θα έρθει και στο PS4 και στο PS5 το επόμενο έτος. Το ντεμπούτο του Ragnarok περιελάμβανε νέα teases του Thor, ενός μεγαλύτερου πλέον Atreus και του πατέρα όλων Odin.

Η φημολογούμενη Ragnarok ιστορία πήρε την επιβεβαίωση στο όνομά της χθες, ενώ μας δείχνει μια συνέχεια που μεταφέρει τον πατέρα Kratos και το γιο του σε ένα χειμωνιάτικο κόσμο. Για εσάς που ολοκληρώσατε την πρώτη Σκανδιναβική συμμετοχή του Kratos, το νέο πλάνο επιβεβαιώνει πολλά που μπορεί να έχετε υποθέσει για το τέλος. Προσπαθούμε να σταματήσουμε το Ragnarok.

Πριν από την επίσημη ανακοίνωση, οι ψίθυροι γύρω από το μεγάλο συνέδριο της Sony πριν από λίγες μέρες είχαν ήδη υποδείξει ότι το God of War θα εμφανιζόταν με τη μεγάλη του αποκάλυψη. Ο πρώην σκηνοθέτης Cory Barlog έχει μιλήσει στενά για το έργο, μαζί με το Santa Monica Studio, αλλά εκπρόσωπος της Sony είχε ξεκαθαρίσει νωρίτερα ότι ο τίτλος του God of War: Ragnarok δεν ήταν κάτι οριστικοποιημένο. Ο Barloq συμμετείχε κατά τη διάρκεια του Showcase, πειράζοντας τους θαυμαστές για την προηγούμενη άρνησή του για το επίσημο όνομα.

Η συνέχεια του παιχνιδιού του 2018 είχε αρχικά προγραμματιστεί να είναι project του 2022, αλλά η Sony και η Santa Monica Studio λένε ότι το God of War καθυστέρησε για να παράσχει ένα ασφαλέστερο εργασιακό περιβάλλον και “παιχνίδι κορυφαίας ποιότητας”. Η μυστικοπαθής φύση του παιχνιδιού δεν έχει περιορίσει τις φήμες, και οι άνθρωποι εδώ και καιρό εικάζουν ότι ο γιος του Kratos, Atreus, μπορεί να είναι ένας χαρακτήρας που μπορεί να παιχτεί.

Το διευρυνόμενο σύμπαν της Sony για τους first party τίτλους δεν περιορίζεται μόνο στα παιχνίδια τώρα. Η εταιρεία εργάζεται για να μετατρέψει δέκα IP του PlayStation σε ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές, αλλά έκτοτε επιβεβαίωσε ότι το God of War δεν θα είναι μία από αυτές. Ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι η επόμενη γενιά αναβάθμισης του God of War δεν θα είναι δωρεάν και αν θέλετε να παίξετε το Ragnarok σε PS4 και PS5 θα πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος αναβάθμισης 10 € για να μεταφέρετε το αντίγραφο του PS4.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Αναλυτικά όλες οι εκδόσεις εντός του άρθρου

Panagiotis Kefis

Με πέντε day one κυκλοφορίες συνεχίζει το καλό σερί το Game Pass

Panagiotis Kefis

Bόμβα μεγατόνων!! Tα παιχνίδια των εταιρειών θα ενσωματωθούν στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass

Panagiotis Kefis

Ανακοινώθηκε ειδικό event στις 10 Απριλίου

Panagiotis Kefis

Τα προβλήματα στην ανάπτυξη μπορεί να του στοιχήσουν την κυκλοφορία ακόμα και μέσα στο έτος

Panagiotis Kefis

Η έρευνα της Samsung Electronics για τη δημιουργία τσιπ τεχνητής νοημοσύνης επόμενης γενιάς με τεχνολογία MRAM δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Nature»

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!

Panagiotis Kefis

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Far Cry επιστρέφει πιο ώριμο και πιο δυνατό στα σημεία