Αποκαλύφθηκε χορταστικό gameplay του Horizon Forbidden West

Κρατήστε το σαγόνι σας καλά πριν πατήσετε Play

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Ένα αρκετά ικανοποιητικό gameplay του Horizon Forbidden West αποκάλυψε η Sony, κατά τη διάρκεια του σημερινού State of Play live stream, δίνοντάς μας μια πιο προσεκτική ματιά στον υπέροχο νέο κόσμο του. Η εκδήλωση διεξήχθη μόνο για περίπου είκοσι λεπτά, αν και η πλειοψηφία του χρόνου αφιερώθηκε αποκλειστικά στο νέο gameplay.

Σήμερα είναι μια γεμάτη δράση ημέρα για ανακοινώσεις – με το Sonic και το Dying Light 2 να διοργανώνουν επίσης συνεντεύξεις τύπου – αλλά η αποκάλυψη του Horizon Forbidden West της Sony είναι αναμφισβήτητα το πιο συναρπαστικό. Πρώτα ανακοινώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, το παιχνίδι ήταν σχετικά αόρατο μέχρι αυτή την τελευταία ανακοίνωση.

Μετά την αποκάλυψη του gameplay, ρίξαμε μια πιο προσεκτική ματιά στη μάχη, συμπεριλαμβανομένων των sticky grenades που επιβραδύνουν τους εχθρούς, ενός εκτοξευτή που πυροδοτεί explosive spikes και την ικανότητα να σηκώνουμε όπλα που εκτοξεύονται από μηχανές. Η ποικιλία των όπλων που παρουσιάστηκαν ήταν εκπληκτική και ακούγεται σαν να έχουμε ξύσει μόνο την επιφάνεια του τι θα είναι διαθέσιμο στο Horizon Forbidden West.

Ακολουθήστε μας στο Twitch!!!!

Το Horizon Forbidden West αναμένεται να κυκλοφορήσει στα PS5 και PS4 αργότερα φέτος. Με τη Sony να παραλείπει την E3 2021, αυτό μπορεί να είναι το περισσότερο που βλέπουμε από το παιχνίδι πριν από την κυκλοφορία του. Φυσικά, η Sony λατρεύει να διοργανώνει τα δικά της συνέδρια, οπότε μην εκπλαγείτε αν το παιχνίδι κάνει μερικές ακόμη εκπλήξεις πριν φτάσει τελικά στα ράφια των καταστημάτων.

Μέχρι τότε, οι παίκτες τόσο στο PS4 όσο και στο PC μπορούν να επιστρέψουν στον κόσμο του Horizon Zero Dawn – το οποίο πρόσφατα ανέβηκε στα charts στο Steam. Εάν δεν έχετε παίξει ακόμα το πρωτότυπο, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε, καθώς το Horizon Forbidden West φαίνεται να συνεχίζει εκεί που έμεινε η προηγούμενη ιστορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Η Sony αποκάλυψε τους επόμενους τίτλους που θα προσφέρει δωρεάν στην κοινότητα μέσα από την υπηρεσία PlayStation Plus για το μήνα Φεβρουάριο. EA Sports UFC 4 …

Panagiotis Kefis

Ποια αναμένεται να είναι η τιμή και τι θα περιλαμβάνει

Panagiotis Kefis

«Κάντε χώρο να περάσει…»

Panagiotis Kefis

Αναλυτικά όλες οι εκδόσεις εντός του άρθρου

Panagiotis Kefis

Με πέντε day one κυκλοφορίες συνεχίζει το καλό σερί το Game Pass

Panagiotis Kefis

Bόμβα μεγατόνων!! Tα παιχνίδια των εταιρειών θα ενσωματωθούν στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!

Panagiotis Kefis

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Far Cry επιστρέφει πιο ώριμο και πιο δυνατό στα σημεία