Δωρεάν τελικά η αναβάθμιση του Horizon Forbidden West από το PS4 στο PS5

Δεν θα ισχύει το ίδιο για τα God of War και Gran Turismo

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη αποκάλυψη των εκδόσεων του Horizon Forbidden West από την Sony η εταιρεία ανακάλεσε την απόφαση της για την χρεώσιμη αναβάθμιση του παιχνιδιού από το PS4 στο PS5. Ο λόγος για την αλλαγή στρατηγικής της εταιρείας ήταν η έντονη αντίδραση από την κοινότητα του Playstation. O Jim Ryan τοποθετήθηκε επί του θέματος διευκρινίζοντας όμως ότι κάτι τέτοιο δεν θα ισχύει για τα μελλοντικά αποκλειστικά παιχνίδια του Playstation δίνοντας ως παράδειγμα τα God of War και Gran Turismo, για τα οποία θα ισχύει κανονικά η αναβάθμιση στα επιπλέον 10€.

Σχεδιάζαμε την Πέμπτη ως μια γιορτή για το Horizon Forbidden West και για την εκπληκτική ομάδα στη Guerrilla που εργάζεται για την κυκλοφορία του στις 18 Φεβρουαρίου του 2022. Ωστόσο, είναι απολύτως σαφές ότι οι πληροφορίες που επιβεβαιώσαμε με την έναρξη των προ-παραγγελιών μας ήταν άστοχες.

Πέρυσι είχαμε δεσμευτεί να προσφέρουμε δωρεάν αναβαθμίσεις για τους cross-gen launch τίτλους, οι οποίοι περιλάμβαναν το Horizon Forbidden West. Παρόλο που το μεγάλο αντίκτυπο της πανδημίας έδιωξε το Forbidden West από την launch περίοδο που αρχικά οραματιζόμασταν, θα κρατήσουμε την προσφορά μας: Οι παίκτες που θα αγοράσουν το Horizon Forbidden West στο PlayStation 4 θα μπορούν να κάνουν αναβάθμιση στην PlayStation 5 έκδοση δωρεάν.

Θέλω επίσης να επιβεβαιώσω σήμερα ότι απ’ εδώ και στο εξής, οι αποκλειστικοί cross-gen τίτλοι του PlayStation (που κυκλοφορούν και στο PS4 και στο PS5) –τόσο οι ψηφιακοί όσο και οι retail– θα προσφέρουν μια επιλογή ψηφιακής αναβάθμισης από το PS4 στο PS5 έναντι €10. Αυτό θα ισχύει για το επόμενο God of War και το Gran Turismo 7, καθώς και για οποιονδήποτε άλλο αποκλειστικό τίτλο PS4 & PS5 που κυκλοφορεί από τη Sony Interactive Entertainment.

Jim Ryan

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Η Sony αποκάλυψε τους επόμενους τίτλους που θα προσφέρει δωρεάν στην κοινότητα μέσα από την υπηρεσία PlayStation Plus για το μήνα Φεβρουάριο. EA Sports UFC 4 …

Panagiotis Kefis

Ποια αναμένεται να είναι η τιμή και τι θα περιλαμβάνει

Panagiotis Kefis

«Κάντε χώρο να περάσει…»

Panagiotis Kefis

Αναλυτικά όλες οι εκδόσεις εντός του άρθρου

Panagiotis Kefis

Με πέντε day one κυκλοφορίες συνεχίζει το καλό σερί το Game Pass

Panagiotis Kefis

Bόμβα μεγατόνων!! Tα παιχνίδια των εταιρειών θα ενσωματωθούν στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!

Panagiotis Kefis

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Far Cry επιστρέφει πιο ώριμο και πιο δυνατό στα σημεία