Welcome To The Nerd Side

Far Cry 6: Στις 28 Μαΐου θα δούμε τα πρώτα επίσημα gameplay πλάνα

Έχουμε συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι αύριο 28 Μαΐου θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια για το gameplay του Far Cry 6. To event θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στα κανάλια της Ubisoft στο YouTube και το Twitch στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το Far Cry 6:

Η σειρά Far Cry είναι ένα από τα πιο καθοριστικά franchise δράσης-περιπέτειας της Ubisoft, με έμφαση στην εξερεύνηση και την καταπολέμηση εχθρικών δυνάμεων σε εξωτικές τοποθεσίες. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι το Far Cry 6 μεταφέρεται σε μια νέα τοποθεσία γνωστή ως Yara, βασισμένη στο νησί και την ιστορία της Κούβας. Σε μια πολιτική και κοινωνική επανάσταση, οι πολίτες της Γιάρα ξεκινούν την εκστρατεία τους για την ανατροπή του σκληρού δικτάτορα Προέδρου Καστίγιο.

Διαβάστε την άποψή μας για το Outriders

Παρόλο που τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς Far Cry είχαν κάποια σύνδεση μεταξύ τους, το Far Cry 6 αποτελεί ένα εντελώς αυτόνομο παιχνίδι και όχι συνέχεια των  προηγούμενων.

Σε αντίθεση με το το Far Cry 5 και το spin-off New Dawn που μετέφεραν απροσδόκητα τη σειρά σε μετα-αποκαλυπτικό περιβάλλον, το Far Cry 6 λαμβάνει χώρα στο παρόν, με τον σύγχρονο κόσμο να παραμένει ανέπαφος. Ωστόσο, το παιχνιδι εξελίσεται στο νησί Yara, μια χώρα που είναι απομονωμένη από τον υπόλοιπο κόσμο λόγω οικονομικών κυρώσεων, όπως εξήγησαν οι προγραμματιστές σε συνέντευξη στο GameSpot.

Παρόλο που δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα υλικό με το gameplay trailer του Far Cry 6, το reveal trailer του παιχνιδιού φαίνεται αρκετά υποσχόμενο και μας προετοιμάζει για την κατάσταση στο νησί. Στο τρέιλερ, βλέπουμε τον Πρόεδρο Anton Castillo (Giancarlo Esposito|Breaking Bad) να μιλά στον γιο του για την αναγκαιότητα της επιβολής τους στη Yara. Την συγκεκριμένη περίοδο η Yara βρίσκεται σε αναταραχή, με τους αντάρτες της χώρας να έρχονται σε σύγκρουση με τον στρατό του Castillo.

Το Far Cry 6 θα έχει λειτουργία co-op ώστε να εξερευνήσετε το νέο αυτόν κόσμο με τους φίλους σας. Η Ubisoft έχει προγραμματίσει επερχόμενα DLCs για το παιχνίδι χωρίς να έχει μοιραστεί επιπλέον λεπτομέρειες για το περιεχόμενό τους.

Το trailer παρουσιάζει μια ζοφερή κατάσταση στο νησί και έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί στο τελικό παιχνίδι.

Δείτε το παρακάτω το εν λόγω βίντεο του παιχνιδιού:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis
Panagiotis Kefis

Η Microsoft ανέπτυξε το Surface Adaptive Kit ειδικά για ανθρώπους με αναπηρίες.

Panagiotis Kefis

Νέα συνδρομή, Gameplay πλάνα από Splatton 3 και πολλά άλλα...

Panagiotis Kefis

Μη χάσετε το απολαυστικό βίντεο!!

Panagiotis Kefis

Ένα Toyota GR Yaris περιμένει τους ανυπόμονους...

Panagiotis Kefis

Η Beam (Gen 2) θέτει νέα πρότυπα στις μπάρες ήχου μικρών διαστάσεων παρέχοντας μια πιο πλούσια, πιο καθηλωτική εμπειρία ακρόασης.

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Το True Colors απογειώνει το franchise σε όλους τους τομείς

Panagiotis Kefis

Ο ορισμός του Fast Food

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς Samurai Warriors

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για το The Falconeer

Panagiotis Kefis

«Mayday, mayday…» Η πιο σκληρή φράση που μπορεί να ακουστεί από έναν πιλότο ή και πιο αστεία για τους παλιότερους που έχουν …

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για την Remastered έκδοση του Legend of Mana