Μια σειρά ντοκιμαντέρ για τα αποτρόπαια εγκλήματα του κατά συρροή δολοφόνου Γιου Γιανγκ-τσολ “Raincoat Killer ” έρχεται τον Οκτώβριο

Ο Δολοφόνος με το Αδιάβροχο: Το Κυνήγι ενός Θηρευτή στην Κορέα

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Ο κατά συρροή δολοφόνος Γιου Γιανγκ-τσολ συγκλόνισε το 2004 την κοινωνία της Κορέας. Μια νέα σειρά αποκαλύπτει τις ιστορίες των συγγενών των θυμάτων, της αστυνομίας, των αναλυτών, των δικηγόρων και των εισαγγελέων που ασχολήθηκαν με την υπόθεση.

Η σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix Ο Δολοφόνος με το Αδιάβροχο: Το Κυνήγι ενός Θηρευτή στην Κορέα παρακολουθεί τον Γιου Γιανγκ-τσολ, έναν διαβόητο κατά συρροή δολοφόνο που έγινε ευρέως γνωστός στην Κορέα ως ψυχοπαθής το 2004. Η σειρά είναι μια παραγωγή της ασιατικής εταιρείας παραγωγής Beach House Pictures, μιας εταιρείας της Blue Ant Studios, και θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Οκτωβρίου 2021.  

Από το 2003 μέχρι και το 2004, μέσα σε λιγότερο από ένα έτος, ο Γιου Γιανγκ-τσολ σκότωσε συνολικά 20 ανθρώπους σε διαφορετικές περιοχές της Σεούλ, στοχοποιώντας μεταξύ άλλων ηλικιωμένα άτομα, μασέζ και νεαρές γυναίκες. Οι πολλές αποτρόπαιες δολοφονίες που διέπραξε, οι σκληρές μέθοδοι θανάτωσης που εφάρμοσε και ο αποκρουστικός διαμελισμός των σωμάτων ήταν κάτι το τρομερό και πρωτοφανές. Η σειρά Ο Δολοφόνος με το Αδιάβροχο: Το Κυνήγι ενός Θηρευτή στην Κορέα καταγράφει τα εγκλήματα του Γιου Γιανγκ-τσολ και τον τεράστιο αντίκτυπο που αυτά είχαν. Η σειρά μελετά με πρωτόγνωρο τρόπο τα περιστατικά αυτά, μέσα από αρχειακό υλικό και πολλές συνεντεύξεις με τους ανθρώπους που είχαν άμεση εμπλοκή στην υπόθεση, χρησιμοποιώντας ως αφηγητές τους ανθρώπους που ήταν εκεί. 

Ανασύροντας δυνατές μνήμες των συγγενών των θυμάτων, του αστυνομικού που ανέλαβε την υπόθεση στη Μητροπολιτική Αστυνομία της Σεούλ, των ντετέκτιβ, των ερευνητών, των εισαγγελέων και των δικηγόρων, καθώς και του Κουόν Ιλ-γιονγκ, του ανατρεπτικού πρώτου Κορεάτη αναλυτή που ήρθε σε άμεση επαφή με τον Γιου Γιανγκ-τσολ, αλλά και άλλων αναλυτών όπως των Λι Σου-Τζανγκ και Μπε Σανγκ-χουν, το ντοκιμαντέρ συνθέτει αυτές τις ιστορίες και παρουσιάζει μια ενδελεχή μελέτη της υπόθεσης του Γιου Γιανγκ-τσολ και εκείνων που προσπάθησαν να τον φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης. 

Η σειρά Ο Δολοφόνος με το Αδιάβροχο: Το Κυνήγι ενός Θηρευτή στην Κορέα θέτει σε νέο πλαίσιο την ιστορία του διαβόητου κατά συρροή δολοφόνου, χρησιμοποιώντας ως αφηγητές του ανθρώπους των οποίων η ζωή άλλαξε για πάντα από αυτά τα εγκλήματα. Τη σκηνοθεσία της σειράς σε τρία μέρη υπογράφουν ο Τζον Τσόι και ο Ρομπ Σίξμιθ, επικεφαλής μη μυθοπλαστικού περιεχομένου της Beach House Pictures, οι οποίοι συνεργάστηκαν με μια ετερόκλητη ομάδα από την Κορέα και τη Σιγκαπούρη για να παρουσιάσουν ένα ντοκιμαντέρ διαφορετικό από τα προηγούμενα με θέμα τον Γιου Γιανγκ-τσολ.

Η σειρά Ο Δολοφόνος με το Αδιάβροχο: Το Κυνήγι ενός Θηρευτή στην Κορέα συνάδει με τη φήμη του Netflix για ντοκιμαντέρ πρώτης ποιότητας, παρουσιάζοντας ακυκλοφόρητο υλικό και σπάνιες συνεντεύξεις με τους ανθρώπους που έζησαν από πολύ κοντά την υπόθεση.

Το ντοκιμαντέρ αφηγείται τις ιστορίες εκείνων που αγωνίστηκαν για να φέρουν αυτά τα εγκλήματα ενώπιον της δικαιοσύνης και δείχνει τον ασίγαστο πόνο που προκάλεσε ο κατά συρροή δολοφόνος Γιου Γιανγκ-τσολ σε μια κοινωνία που άλλαξε για πάντα από αυτά τα τραγικά γεγονότα. Η σειρά Ο Δολοφόνος με το Αδιάβροχο: Το Κυνήγι ενός Θηρευτή στην Κορέα θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου σε πάνω από 190 χώρες, μόνο στο Netflix. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis
Panagiotis Kefis
Panagiotis Kefis

Οι πρώτες εντυπώσεις από το παιχνίδι είναι αρκετά θετικές

Panagiotis Kefis

Διαθέσιμη από σήμερα η μεγάλη ενημέρωση των iPhone

Panagiotis Kefis

Το νέο υλικό αποτελείται από ένα μείγμα χαλκού και πολυμερών σωλήνων που προέρχονται από το ξύλο των δέντρων.

Panagiotis Kefis

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στα Xbox και τα PC στις 8 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Far Cry επιστρέφει πιο ώριμο και πιο δυνατό στα σημεία

Panagiotis Kefis

Ένα τρελο τρελο θηριοτροφείο

Panagiotis Kefis
Panagiotis Kefis

Το True Colors απογειώνει το franchise σε όλους τους τομείς

Panagiotis Kefis

Ο ορισμός του Fast Food

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς Samurai Warriors