Επιτέλους νέα για το Elden Ring με εντυπωσιακά πλάνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δόθηκε και ημερομηνία κυκλοφορίας για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Το Elden Ring ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στην E3 πριν από δύο χρόνια και η αναμονή για gameplay πλάνα τελείωσε. Από την E3 του 2019, κάθε νέα εκδήλωση, έκθεση ή showcase βιντεοπαιχνιδιών έφερνε νέα προσδοκία και hype για την fan base του Elden Ring, με αυτές τις ελπίδες να ξεθωριάζουν κάθε φορά. Σήμερα, οι προσευχές τους απαντήθηκαν.

Τα gameplay πλάνα έδειξαν πολλή μάχη και μαγεία, με σπαθιά, συγκρούσεις με δράκους, και έναν χαρακτήρα να τον διαπερνά μία μακριά λεπίδα. Το τρέιλερ επιβεβαίωσε επίσης την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού στις 21 Ιανουαρίου, 2022.

Το παιχνίδι παίρνει τον τόνο και τη μηχανική παιχνιδιού της σειράς Dark Souls – ο ίδιος ο Hidetaka Miyazaki εργάζεται στο παιχνίδι – αλλά σε ένα πολύ πιο ανοιχτό περιβάλλον. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θα είναι σε θέση να εξερευνήσουν τις διαφορετικές τοποθεσίες γύρω από το παιχνίδι είτε με τα πόδια είτε με άλογο, με πολύ περισσότερο χώρο για να περιπλανηθούν και να περιπλανηθούν στον σκοτεινό και γοτθικό κόσμο. Είδαμε ναούς, βιβλιοθήκες, κάστρα, λιβάδια, νεκροταφεία και εκκλησίες.

Το παιχνίδι είναι μια συνεργασία μεταξύ του Miyazaki και του μυθιστοριογράφου φαντασίας George R. R. Martin, γνωστότερος για το Game of Thrones. Αρχικά ανακοινώθηκε για PC, PS4 και Xbox One, αλλά με τα πρόσφατα πλάνα ήρθε η ανακοίνωση ότι το παιχνίδι θα είναι επίσης διαθέσιμο σε PS5 και Xbox Series X / S.

Η ανάπτυξη του παιχνιδιού ξεκίνησε το 2017, αλλά από το 2019 έχουν υπάρξει πολλές ψευδείς φήμες για ένα επερχόμενο τρέιλερ ή gameplay πλάνα, καθώς και αρκετές διαρροές που φέρονται να είναι του εν λόγω επερχόμενου τρέιλερ. Το Elden Ring έγινε tease ακόμη και από τον Ryan Reynolds σε εμφάνιση του στο Summer Game Fest λίγα λεπτά νωρίτερα. Τώρα που κυκλοφόρησε ένα επίσημο τρέιλερ, ίσως κορεστούν οι όρεξεις των οπαδών του Elden Ring, αν και για λίγο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Αναλυτικά όλες οι εκδόσεις εντός του άρθρου

Panagiotis Kefis

Με πέντε day one κυκλοφορίες συνεχίζει το καλό σερί το Game Pass

Panagiotis Kefis

Bόμβα μεγατόνων!! Tα παιχνίδια των εταιρειών θα ενσωματωθούν στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass

Panagiotis Kefis

Ανακοινώθηκε ειδικό event στις 10 Απριλίου

Panagiotis Kefis

Τα προβλήματα στην ανάπτυξη μπορεί να του στοιχήσουν την κυκλοφορία ακόμα και μέσα στο έτος

Panagiotis Kefis

Η έρευνα της Samsung Electronics για τη δημιουργία τσιπ τεχνητής νοημοσύνης επόμενης γενιάς με τεχνολογία MRAM δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Nature»

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!

Panagiotis Kefis

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Far Cry επιστρέφει πιο ώριμο και πιο δυνατό στα σημεία