Info Quest Technologies: Tα e-Motorcycles Segway στην Ελληνική αγορά

Η Info Quest Technologies κάνει την είσοδό της στην αγορά των ηλεκτρικών μηχανών

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Η  Info Quest Technologies, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Segway και την είσοδό της στην αγορά των ηλεκτρικών μηχανών, με άμεση διάθεση του πρώτου μοντέλου στην Ελληνική αγορά.

Η Segway–Ninebot είναι μία καινοτόμος εταιρεία, με ιδιαίτερα δημοφιλή προϊόντα και πρωταγωνιστική θέση στον τομέα της ηλεκτρικής μετακίνησης. Ninebot & Segway ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2015, με στόχο την περαιτέρω επένδυση σε έρευνα, σχεδίαση και ανάπτυξη μεταφορικών μέσων μικρών αποστάσεων. Η εταιρεία έχει θέσει ως κύριες προτεραιότητες την απρόσκοπτη διασύνδεση των προϊόντων της με τα Smartphones και την ενσωμάτωση σε αυτά νέων τεχνολογιών, με στόχο την καλύτερη δυνατή αλληλεπίδραση με τους χρήστες και τη δημιουργία μίας πιο έξυπνης και οικολογικής καθημερινότητας. Σήμερα όλο και περισσότεροι καταναλωτές, επιλέγουν τα προϊόντα της Segway-Ninebot  ως μία “eco-friendly” εναλλακτική μετακίνησης για την κάλυψη μικρών αποστάσεων, που διαφορετικά θα γίνονταν με το αυτοκίνητο.

Οι νέες ηλεκτρικές μηχανές Segway, συμπυκνώνουν τη φιλοσοφία της εταιρείας για καινοτομία, διασύνδεση, οικολογία, ευκολία και στυλ, προσφέροντας μία εξαιρετική πρόταση για όσους θέλουν να προσεγγίσουν με έναν διαφορετικό, σύγχρονο τρόπο τη μετακίνησή τους.

Το Ε110SE Launch Edition είναι η πρώτη πλήρως ηλεκτρική μηχανή της Segway στην Ευρώπη, που από τα μέσα Ιουλίου θα κυκλοφορεί και στους Ελληνικούς δρόμους. Με το μοντέλο αυτό η ηλεκτροκίνηση  γίνεται προσιτή σε ένα ιδιαίτερα μεγάλο κοινό, καθώς η μηχανή μπορεί να οδηγηθεί από κατόχους διπλώματος αυτοκινήτου (ηλικίας 27+, με 6+ χρόνια κατοχή διπλώματος). Πρόκειται πρωτίστως για ένα όχημα εύκολο και άνετο για τις καθημερινές μετακινήσεις, διασκεδαστικό στην οδήγηση, υψηλής αισθητικής και ευέλικτο για κάθε διαδρομή, ακόμα και στους «προβληματικούς» αθηναϊκούς δρόμους. Η αυτονομία του πλησιάζει τα 97km, διαθέτει αφαιρούμενη μπαταρία για φόρτιση ακόμα και στην πρίζα του διαμερίσματος και τελική ταχύτητα τα 45km/h.

Το  Ε110SE Launch Edition είναι μία μηχανή μετακίνησης και ταυτόχρονα ένα προϊόν τεχνολογίας με μια πληθώρα χαρακτηριστικών όπως:

  1. Εκκίνηση/κλείδωμα από το κινητό: Ενεργοποίηση και κλείδωμα της μηχανής από το Smartphone,  χωρίς την ανάγκη κλειδιού (σύντομα και από το Apple Watch).
  2. Παραμετροποίηση & Αναβάθμιση: Μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης με την ενεργοποίηση λειτουργιών από το Segway App. Αναβάθμιση σε νέες λειτουργίες με update στη μηχανή και στο app.
  3. GPS, SOS Μηνύματα & SIM: Ενσωματωμένο GPS και κάρτα Global SIM, για έλεγχο από το κινητό πού βρίσκεται η μηχανή, αλλά και για τις διαδρομές. Εύκολη αποστολή SOS Messages σε περίπτωση ανάγκης
  4. Ε-ABS, LED Screen & Led Lights: Επιπρόσθετη ασφάλεια φρεναρίσματος μέσω του E-ABS, LED Smart Screen για εύκολη ανάγνωση όλων των σημαντικών πληροφοριών & Smart Led Lights για ορατότητα ακτίνας 128 μοιρών και 30 μέτρων.

«Η συνεργασία μας με την Segway-Ninebot και η είσοδός μας στην αγορά των ηλεκτρικών μηχανών, συνάδει απόλυτα με τη στρατηγική μας, που επί 40 χρόνια μας έχει διατηρήσει στην κορυφή της αγοράς ψηφιακών τεχνολογιών: έγκαιρη και με ταχύτητα, συνέπεια και οργάνωση τοποθέτησή μας σε νέες περιοχές, συνεργασία με τους κορυφαίους οίκους σε κάθε τομέα και δημιουργία καινοτόμου αξίας για τους καταναλωτές, τους συνεργάτες μας, την ελληνική αγορά» δήλωσε ο Δημήτρης Εφορακόπουλος, Πρόεδρος και CEO της Info Quest Technologies. «Ο νέος διασυνδεδεμένος κόσμος με το Smartphone στο κέντρο της καθημερινότητας, μας δημιουργεί καινούργιες δυνατότητες και ευκαιρίες να κάνουμε πολύ περισσότερα, πολύ καλύτερα. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε οι νέες αυτές δυνατότητες να αξιοποιηθούν από όλους, δημιουργώντας ένα πιο προηγμένο κόσμο για εμάς και τις επόμενες γενιές».

Το Ε110SE Launch Edition, θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies, τόσο σε καταστήματα τεχνολογίας, όσο και καταστήματα πώλησης μηχανών στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 2.799€, στην οποία συμπεριλαμβάνεται δωρεάν ασφάλεια και οδική βοήθεια ενός έτους. Εντός του έτους, η γκάμα των Segway e-Μotorcycles θα εμπλουτιστεί με αρκετά ακόμα μοντέλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis
Panagiotis Kefis
Panagiotis Kefis

Οι πρώτες εντυπώσεις από το παιχνίδι είναι αρκετά θετικές

Panagiotis Kefis

Διαθέσιμη από σήμερα η μεγάλη ενημέρωση των iPhone

Panagiotis Kefis

Το νέο υλικό αποτελείται από ένα μείγμα χαλκού και πολυμερών σωλήνων που προέρχονται από το ξύλο των δέντρων.

Panagiotis Kefis

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στα Xbox και τα PC στις 8 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Far Cry επιστρέφει πιο ώριμο και πιο δυνατό στα σημεία

Panagiotis Kefis

Ένα τρελο τρελο θηριοτροφείο

Panagiotis Kefis
Panagiotis Kefis

Το True Colors απογειώνει το franchise σε όλους τους τομείς

Panagiotis Kefis

Ο ορισμός του Fast Food

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς Samurai Warriors