Welcome To The Nerd Side

Καταφθάνει το πρώτο DLC του Assasins’ Creed Valhalla, Wrath of the Druids

Έρχεται με μεγάλο επιπρόσθετο περιεχόμενο

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Το Wrath of the Druids  DLC κυκλοφορεί αύριο την 13 Μαΐου 2021 σε όλες τις πλατφόρμες. Περιλαμβάνεται μαζί με το Season Pass στα 39,99 € ή μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά για 24,99 €. Η ακριβής χρονική στιγμή της κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί από την Ubisoft, αλλά ο εκδότης γνωστοποιεί συνήθως αυτές τις πληροφορίες μέσω του λογαριασμού Twitter της Ubisoft λίγες ώρες πριν από την κυκλοφορία.

Ακολουθεί μια γρήγορη αναφορά σε ορισμένα από τα βασικά στοιχεία που θα προστεθούν στο Assassins’ Creed Valhalla ως μέρος του DLC:

  • Ιρλανδία: Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του Wrath of the Druids είναι ότι προσθέτει έναν τεράστιο χάρτη της Ιρλανδίας στο παιχνίδι. Διαρροές από το Photo Mote site του Valhalla δείχνουν ότι ο χάρτης χωρίζεται σε Meath, Connacht, Ulster και Dublin.
  • Νέες δραστηριότητες: Οι διαρροές τροπαίων που κυκλοφόρησαν υποδηλώνουν ότι οι παίκτες θα είναι σε θέση να συλλέγουν amber shards και να ολοκληρώνουν τα Royal demands, ενώ προοδεύουν σε ένα μεγάλης κλίμακας campaign.
  • Trial of the Morrigan: Στην κελτική παράδοση, η Morrigan είναι η θεά του θανάτου και του πεπρωμένου. Προσέφερε χάρη στους πολεμιστές και στους θεούς. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο ποια είναι τα trial της Morrigan στο Wrath of the Druids, ακούγονται σαν ειδικές encounters με εχθρούς υψηλού επιπέδου. Δεδομένου ότι το βασικό παιχνίδι δίνει έμφαση στην ικανότητα στην μάχη, φαίνεται ότι το DLC του Valhalla θα πάει αυτή την ιδέα ένα βήμα παραπέρα.
  • Όπλα και πανοπλίες: Φαίνεται ότι τα δρεπάνια θα είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό αυτού του DLC, και οι παίκτες θα μπορούν να βρουν ένα πλήρες σετ Dublin Champion πανοπλίας εξερευνώντας τον νέο χάρτη.

Μην περιμένετε να γεμίσουν τα ράφια με PS5 μέχρι το 2022

Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, οι παίκτες θα ταξιδέψουν στην Ιρλανδία και θα αποκαλύψουν τα μυστήρια ενός αρχαίου και μυστηριώδους druid cult, παρακολουθώντας και αποκαλύπτοντας τα μέλη του. Βυθίζοντας τους παίχτες σε Gaelic μύθους και λαογραφίες, θα πρέπει να πολεμήσουν μέσα από στοιχειωμένα δάση και εκθαμβωτικά τοπία, κερδίζοντας επιρροή μεταξύ των βασιλιάδων της Gaelia. Ένας από αυτούς τους Βασιλιάδες είναι ο High King της Ιρλανδίας, Flann Sinna. Ως μέρος της συνεχιζόμενης συνεργασίας μεταξύ Ιρλανδών και Νορβηγών εδώ και δεκαετίες, ο Sinna ζητά βοήθεια από τον Eivor στην πολεμική του εκστρατεία.

Σύμφωνα με την συνταγή του franchise, το Wrath of the Druids διαθέτει επίσης υπερφυσικά στοιχεία. Επικεφαλής μεταξύ αυτών είναι ένα Druidic Cult που ονομάζεται Children of Danu. Τα screenshots δείχνουν ότι αυτοί οι εχθροί διαθέτουν πολλούς νέους τρόπους για να επιτεθούν στον Eivor και μπορεί ακόμη και να συνδεθούν με λυκάνθρωπους. Στην πορεία, η ιστορία θα αγγίξει επίσης μέρος από την λαογραφία πίσω από τον Άγιο Πατρίκιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Πάνος Σιρμανίτσας
Πάνος Σιρμανίτσας

Η σταρ του Χόλιγουντ κάνει δυναμικό comeback σε ένα ρόλο που δεν την έχουμε συνηθίσει

Panagiotis Kefis

Δώρο με κάθε προπαραγγελία τα απίθανα noise-cancelling ακουστικά FreeBuds 4i και FreeBuds Pro!

Panagiotis Kefis

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του Mario Golf Super Rush, συγκεντρώσαμε όλα τα Special Shots και τα Special Dash για όλους …

Panagiotis Kefis
Πάνος Σιρμανίτσας

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για το remastered έπος του Yoko Taro

Panagiotis Kefis
Panagiotis Kefis

«Αν περάσεις την πόρτα τελειώσαμε…»

Panagiotis Kefis

To [….] παιχνίδι όλων των εποχών

Panagiotis Bisarakis

Όπλα, υπερδυνάμεις και Sci-fi!! Χρειάζεται κάτι άλλο?

Panagiotis Kefis

Ακόμα και οι πιο μαγικοί κόσμοι έχουν τις ατέλειες τους