Youtubers έφτιαξαν ένα μπρούντζινο PS5 (BINTEO)

Πιστεύατε ότι το PS5 ήταν ήδη ευχάριστο οπτικά; Πρέπει να δείτε αυτή την έκδοση.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Μέρος της επιτυχίας του PS5 είναι και η εμφάνισή του. Σε σύγκριση με το PS4 ή το PS3, έχει μια λεπτή, φουτουριστική εμφάνιση που έχει τραβήξει τα μάτια πολλών. Παρά την ελκυστική του εμφάνισή, το βρήκαμε ακόμα πιο εκπληκτικό όταν ένα φιλόδοξο άτομο αποφάσισε να το αποσυναρμολογήσει ολόκληρο, έτσι ώστε να μπορεί να ανακατασκευάσει το εξωτερικό χρησιμοποιώντας ορείχαλκο, ένα μέταλλο χρυσού χρώματος. Αν νομίζατε ότι η κονσόλα ήταν όμορφη πριν τότε ετοιμαστείτε για κάτι ακόμα πιο πέρα.

Ακόμα και στον τίτλο του βίντεο κατασκευής, ο Matthew Perks ανέφερε το «(ήταν σκληρό!)» Λόγω του πόσο προσπάθεια απαίτησε αυτή η διαδικασία. Για να ξεκινήσει, έπρεπε να φτιάξει ένα σκαρίφημα ολόκληρου του εξωτερικού, το οποίο έκανε χρησιμοποιώντας χαρτί. Αφού το έκοψε, μπόρεσε να εντοπίσει και να ταιριάξει τα κομμάτια ορείχαλκου τα οποία έκοψε σε δεύτερο χρόνο.

Αλλά το κομμάτι που ήταν πιο δύσκολο από αυτό ήταν το να κάμψει τον ορείχαλκο για να χωρέσει τις ακριβείς καμπύλες της αρχικής κονσόλας PS5. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το έκανε από ορείχαλκο, η κάμψη των πλευρών αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση. Στο τέλος, αποδείχθηκε ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει ένα φλόγιστρο για να κάνει το μέταλλο να συνεργαστεί. Παρά το γεγονός ότι όπως δήλωσε αυτό χρειάστηκε απίστευτα πολύ χρόνο, κατέληξε με ένα αποτέλεσμα που έμοιαζε σχεδόν με το αρχικό PS5. Σύμφωνα με τον Perks, το τελικό προϊόν ήταν «μόνο ένα χιλιοστό μακριά από την τελειότητα». Έφτασε ακόμη και στο σημείο να πει ότι το τελικό προϊόν μοιάζει με «κάτι από τα παλιά Star Wars».

Δεν είναι πολύ περίεργο να βλέπουμε ήδη άτομα να προσαρμόζουν το PS5, δεδομένου ότι η κονσόλα δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα σε άλλα χρώματα. Αλλά ένα καλό νέο που μάθαμε πρόσφατα είναι ότι το PS5 θα είναι έτοιμο για αναβαθμίσεις εσωτερικού χώρου αποθήκευσης αυτό το καλοκαίρι. Όταν συμβεί αυτό, οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν κάρτες επέκτασης αποθήκευσης SSD M.2 που χωράνε στην κονσόλα PS5. Αυτή θα είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή, καθώς μετά από αρχεία συστήματος και ενημερώσεις, ο παίχτης απομένει μόνο με περίπου 667 GB αποθηκευτικού χώρου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Η Sony αποκάλυψε τους επόμενους τίτλους που θα προσφέρει δωρεάν στην κοινότητα μέσα από την υπηρεσία PlayStation Plus για το μήνα Φεβρουάριο. EA Sports UFC 4 …

Panagiotis Kefis

Ποια αναμένεται να είναι η τιμή και τι θα περιλαμβάνει

Panagiotis Kefis

«Κάντε χώρο να περάσει…»

Panagiotis Kefis

Αναλυτικά όλες οι εκδόσεις εντός του άρθρου

Panagiotis Kefis

Με πέντε day one κυκλοφορίες συνεχίζει το καλό σερί το Game Pass

Panagiotis Kefis

Bόμβα μεγατόνων!! Tα παιχνίδια των εταιρειών θα ενσωματωθούν στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!

Panagiotis Kefis

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Far Cry επιστρέφει πιο ώριμο και πιο δυνατό στα σημεία