Call of duty: Vanguard: Όλα άνω κάτω στο νέο καταιγιστικό τρέιλερ

Ημερομηνία κυκλοφορίας, εκδόσεις και όλες οι λεπτομέρειες γύρω από τον νέο Call of Duty

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Πίστη στο ραντεβού της η Activision και με αφορμή το event του Battle of Verdansk, αποκάλυψε πλήρως το νέο Call of duty: Vanguard. Ο τίτλος επιστρέφει ξανά στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο αυτή τη φορά με διαφορετική ματιά εστιάζοντας περισσότερο σε προσωπικές ιστορίες των χαρακτήρων.

Στο campaign, θα αναλάβουμε τον ρόλο τεσσάρων διαφορετικών χαρακτήρων που προέρχονται από τον στρατό της Αυστραλίας, το τάγμα αλεξιπτωτιστών της Βρετανίας, την Squadron Six των Η.Π.Α και από την 138th Rifle Division του Κόκκινου Στρατού. Συγκεκριμένα οι Sgt Arthur Kingsley (Μ. Βρετανία), Lt. Polina Petrova (Ρωσία), Cpt. Wade Jackson (ΗΠΑ), 2nd Lt. Lucas Riggs (Αυστραλία) θα μας ταξιδέψουν σε διάφορα πολεμικά μέτωπα από τον Ειρηνικό Ωκεανό μέχρι τα μέτωπα της Βόρειας Αφρικής και της Ασίας. Σύμφωνα με την Sledgehammer Games οι παραπάνω χαρακτήρες «άνοιξαν» τον δρόμο για την δημιουργία των ειδικών δυνάμεων όπως τις γνωρίζουμε σήμερα.

Cross Play και Cross Progression

Η Sledgehammer Games όντας καλά διαβασμένη για το τι ζητάνε οι παίκτες το 2021, θα προσφέρει απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του Vanguard cross play, cross progression και cross-gen υποστήριξη. Λειτουργία που σημαίνει ότι ανεξάρτητα αν είστε κάτοχος του παιχνιδιού για PlayStation, Xbox ή PC η πρόοδος σας θα συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Multiplayer και Zombies

Όσον αφορά το multiplayer, στο λανσάρισμα του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμοι 20 διαφορετικοί χάρτες (16 κλασικοί και 4 για το Champion Hill). Οι χάρτες θα είναι διαδραστικοί, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε έπιπλα για κάλυψη ενώ οι τοίχοι θα γκρεμίζονται από τις εκρήξεις. Περισσότερα για αυτές τις λειτουργίες θα αποκαλύψει η εταιρεία τις επόμενες ημέρες. Το Zombies Mode θα έρθει να ενισχύσει την ιστορία του Dark Aether του Black Ops Cold War ως prequel των γεγονότων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Zombies Mode το έχει αναπτύξει αποκλειστικά η Treyarch και όχι η Sledgehammer Games.

Το Champion Hill θα αντικαταστήσει το Gun Fight όπου σύμφωνα με τον Reisdorf θα θυμίζει ένα mini Battle Royal όπου οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν solo, duos ή τριάδες.

Τέλος στο Vanguard θα γνωρίσουμε μια νέα λειτουργία η οποία θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χάρτες και τα modes και μπορεί να κάνει το multiplayer περισσότερο ή λιγότερο ταραχώδες. Το Combat Pacing όπως αυτό ονομάζεται θα αλλάζει τον αριθμό των παικτών μέσα από αυτές τις τρεις επιλογές:

  • Tactical – Λιγότεροι παίκτες για πιο αργό gameplay
  • Standard – 6v6 παραδοσιακός αριθμός παικτών
  • Blitz – Περισσότεροι παίκτες για χαοτικό, γρήγορο gameplay

Warzone

Φυσικά και το Warzone δεν θα απουσίαζε απο το Vanguard. Σύντομα θα μάθουμε όλες τις πληροφορίες για τον νέο χάρτη αλλά και το crossover event που θα τον αποκαλύψει. Προς το παρόν η εταιρεία έδωσε προτεραιότητα να ενημερώσει τους παίκτες ότι ο νέος χάρτης θα υποστηρίζει νέο anti-cheat σύστημα για τα PC. Πρώιμες αναφορές λένε ότι αυτός ο νέος χάρτης είναι ένας από τους μεγαλύτερους που έχει δημιουργήσει ποτέ η Raven, το studio που ηγείται της ανάπτυξης του Warzone.

Τρεις Εκδόσεις

Το Call of Duty: Vanguard θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις. Η απλή έκδοση θα κοστίζει 69.99€ , η cross-gen έκδοση θα κοστίζει 79.99€ και θα περιλαμβάνει 5 ώρες 2XP επιπλέον της απλής και την Ultimate Edition στα 109.99€. Η Ultimate θα περιλαμβάνει το cross-gen, το Vanguard Battle Pass Bundle, το Task Force One Pack και πολλά αλλά καλούδια.

Πότε κυκλοφορεί;

Το Call of Duty: Vanguard θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, και τα PC μέσω Battle.net. Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ανοίξει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Η Sony αποκάλυψε τους επόμενους τίτλους που θα προσφέρει δωρεάν στην κοινότητα μέσα από την υπηρεσία PlayStation Plus για το μήνα Φεβρουάριο. EA Sports UFC 4 …

Panagiotis Kefis

Ποια αναμένεται να είναι η τιμή και τι θα περιλαμβάνει

Panagiotis Kefis

«Κάντε χώρο να περάσει…»

Panagiotis Kefis

Αναλυτικά όλες οι εκδόσεις εντός του άρθρου

Panagiotis Kefis

Με πέντε day one κυκλοφορίες συνεχίζει το καλό σερί το Game Pass

Panagiotis Kefis

Bόμβα μεγατόνων!! Tα παιχνίδια των εταιρειών θα ενσωματωθούν στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!

Panagiotis Kefis

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Far Cry επιστρέφει πιο ώριμο και πιο δυνατό στα σημεία