Το Rogue Class επιστρέφει μετά από 20 χρόνια στο Diablo 4 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοινώθηκε στην BlizzConline 2021

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Η BlizzConline 2021, η οποία άνοιξε ψηφιακά για φέτος τις πύλες την περασμένη Παρασκευή 19/2, κράταγε κρυμμένες αρκετές εκπλήξεις για τους fans της σειράς Diablo. H Blizzard γιόρτασε τα 20 χρόνια του Diablo 2 ανακοινώνοντας το remake Diablo 2: Resurrected, αλλά συγχρόνως εφοδίασε με νέο υλικό τους gamers που ανυπομονούν για το Diablo 4.

Για να περάσουμε όμως στις λεπτομέρειες, ανακοινώθηκε το τέταρτο class του Diablo 4 που δεν είναι άλλο από το Rogue. H Rogue είχε εμφανιστεί στο expansion του Diablo 2: Lord of Destruction και πλέον επιστρέφει πλάι στα ήδη ανακοινωμένα classes Druid, Barbarian και Sorceress του πολυαναμενόμενου Diablo 4. Πρόκειται για μια χαρακτήρα που στηρίζεται στο dexterity και μπορεί να σπείρει την καταστροφή με ranged(Bow) ή melee(daggers) επιθέσεις που συνδυάζονται με shadow magic και παγίδες.

Παρακάτω έχετε την ευκαρία να διαβάσετε την ακριβή περιγραφή του class από την Blizzard καθώς και να δείτε το βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση.

“The Rogue is a swift, deadly, mobile class with unparalleled versatility. Rogue players can choose from a variety of ways to stab, shoot, and trap their enemies and can enhance their combat through poisons, shadow magic, and specialized techniques. This class is not just for fans of the original Rogue – Assassin and Demon Hunter players will notice some of our favorite tricks of the trade have come back as well.”

To Diablo 4 θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X,S. Δεν έχει δοθεί ημερομήνία κυκλοφορίας αλλά η Blizzard έχει επιβεβαιώσει πως δεν θα είναι μέσα στο 2021.

Εσείς; Πόσο αναμένετε την νέα προσθήκη του ιστορικού franchise;

Διαβάστε ακόμα: BlizzCon:Το Twitch «έριξε» καμπανάκια στους Metallica

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

H Nintendo στο χθεσινό Direct  έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας νέα gameplay πλάνα από το Splatoon 3. Συγκεκριμένα παρουσίασε το Salmon Run …

Panagiotis Kefis

Παράλληλα τρέχει προσφορά με έκπτωση 50%

Panagiotis Kefis

Τι εκπλήξεις μας ετοιμάζει η Nintendo για σήμερα

Panagiotis Kefis

To GTA V κυκλοφορεί στην τρίτη κατά σειρά γενιά

Panagiotis Kefis

H περιδίνηση στην οποία βρίσκεται το Facebook εδώ και περίπου δύο χρόνια συνεχίζεται. Μετά τις διαφόρων ειδών δικαστικές περιπέτειες και σκάνδαλα που ταλανίζουν την …

Panagiotis Kefis

Επιστήμονες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) δημιούργησαν ένα νέο υλικό, που είναι πιο ισχυρό από τον χάλυβα (ατσάλι), αλλά ελαφρύ σαν …

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μία από τις καλύτερες co-op εμπειρίες

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!