Welcome To The Nerd Side

Τι δεν θα δούμε στο επόμενο Deadpool

O Ryan Reynolds αποκαλύπτει πως ο Wolverine πέρασε «ξυστά» από την νέα ταινία

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Την φήμη του για καλό σκοπό εκμεταλλεύτηκε ο Ryan Reynolds, που ενσαρκώνει τον Deadpool. Με αφορμή την Ημέρα Ψυχικής Υγείας ο Καναδός ηθοποιός δήλωσε στο Twitter την υποστήριξή του για την φιλανθρωπική οργάνωση Bell Let’s Talk που ασχολείται με την καταπολέμηση του στίγματος σε θέματα ψυχικής υγείας.

Ο δημοφιλής ηθοποιός έγραψε στο Twitter: «Είναι σημαντικό να έχουμε μία ανοιχτή, ειλικρινή και υγιή συζήτηση σχετικά με την ψυχική υγεία. Αναπαράγοντας αυτό το tweet μπορείτε να κάνετε τη διαφορά». Για να τραβήξει την προσοχή των θαυμαστών του ο Reynolds έκανε αναφορά και στον Deadpool: «Και αν αυτό δεν αρκεί, πριν η Disney αγοράσει την Fox, το Deadpool 3 επρόκειτο να είναι ένα road trip του Deadpool και του Logan».

Δυστυχώς το σενάριο του νέου Deadpool δεν θα έχει καμία σχέση με το παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι μια ταινία που θα συνδύαζε τον κωμικό χαρακτήρα του Deadpool και τον σοβαρό Wolverine θα ήταν πολύ ιδιαίτερη, κάτι που έχουν αποδείξει ήδη οι δύο ηθοποιοί με την -εικονική- κόντρα που έχουν εδώ και μήνες στο Twitter, στην οποία έχουν συμπεριλάβει και τις ίδιες τις μητέρες τους!

Το σενάριο του Deadpool 3 είναι ακόμη στα σκαριά και η παραγωγή της ταινίας θα αργήσει ακόμη πολύ, καθώς τόσο η Marvel, όσο και ο ίδιος ο Reynolds έχουν αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα. Η νέα ταινία θα αποτελεί και την επίσημη είσοδο του Deadpool στο Marvel Cinematic Universe. Και παρόλο που πλέον τα δικαιώματα ανήκουν στην Disney, η νέα ταινία φαίνεται πως θα κρατήσει τον «πικάντικο» χαρακτήρα των προηγούμενων και θα είναι κατάλληλη μόνο για ενήλικες.

Διαβάστε ακόμα: Peaky Blinders: Οι Shelbys επιστρέφουν. Είστε έτοιμοι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Νέα συνδρομή, Gameplay πλάνα από Splatton 3 και πολλά άλλα...

Panagiotis Kefis

Μη χάσετε το απολαυστικό βίντεο!!

Panagiotis Kefis

Ένα Toyota GR Yaris περιμένει τους ανυπόμονους...

Panagiotis Kefis

Η Beam (Gen 2) θέτει νέα πρότυπα στις μπάρες ήχου μικρών διαστάσεων παρέχοντας μια πιο πλούσια, πιο καθηλωτική εμπειρία ακρόασης.

Panagiotis Kefis

Το Vodafone SD-WAN απλουστεύει τον έλεγχο σύνθετων και πολύπλοκων δομών δικτύου, με τη Vodafone να διαχειρίζεται τη μετεγκατάσταση του δικτύου από άκρο σε άκρο για αδιάλειπτη μετάβαση από WAN σε SD-WAN, επιτρέποντας στην επιχείρηση να εστιάζει απρόσκοπτα στις βασικές δραστηριότητές της.

Panagiotis Kefis

Η Samsung δίνει τη δυνατότητα δοκιμής ενός μήνα στα Galaxy Ζ Flip 3 και Galaxy Ζ Fold 3 για πρώτη φορά στην …

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Το True Colors απογειώνει το franchise σε όλους τους τομείς

Panagiotis Kefis

Ο ορισμός του Fast Food

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς Samurai Warriors

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για το The Falconeer

Panagiotis Kefis

«Mayday, mayday…» Η πιο σκληρή φράση που μπορεί να ακουστεί από έναν πιλότο ή και πιο αστεία για τους παλιότερους που έχουν …

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για την Remastered έκδοση του Legend of Mana