Νέες πληροφορίες για το Final Fantasy 7 Remake στο State of Play

PS5 Upgrade και επεισόδιο με νέο χαρακτήρα

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Μία έκπληξη έκρυβε η Sony στο σημερινό State of Play για τους fans του Final Fantasy Franchise. Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του update για το PS5 καθώς και νέο επεισόδιο για το ίδιο το παιχνίδι.

Το PS5 upgrade θα περιέχει αρκετές βελτιώσεις σε γραφικά οπως καλύτερα textures και fog effects. Πιο αναλυτικά, το παιχνίδι θα διατηρεί 60 frames ανά δευτερόλεπτο με Dynamic 4Κ ανάλυσή και πολύ καλύτερους φωτισμούς και αντανακλάσεις αφού θα εκμεταλλεύεται την ισχύ και την Ray Tracing τεχνολογία του PS5. Να θυμίσουμε εδώ πως στο PS4 Pro το παιχνίδι έτρεχε στα 30 FPS και χωρίς Ray Tracing.

Φυσικά θα βελτιωθούν δραματικά και τα loading times χρησιμοποιώντας τον μοναδικό και πολύ ισχυρό SSD δίσκο του PS5. Επίσης προστίθεται ένα νέο επίπεδο δυσκολίας και κάτι που έλειπε πολύ, το Photo mode!

Αυτό που κανείς μας δεν περίμενε όμως ήταν ότι θα κυκλοφορήσει επεισόδιο με νέο in game χαρακτήρα. Το όνομα αυτού Final Fantasy 7 Remake: Intergrade. Όπως είδαμε, ο χαρακτήρας που θα προστεθεί φέρνει συναισθήματα νοσταλγίας για όσους έχουν ασχοληθεί με το original Final Fantasy 7 στο PlayStation 1. Είναι η Yuffie, μία χαρακτήρας που χρησιμοποιεί πολεμικές τέχνες και ένα Shuriken σαν κύριο όπλο.

Το PS5 update θα δοθεί δωρεάν σε όσους έχουν ήδη αγοράσει το Final Fantasy 7 Remake και θα κυκλοφορήσει την 10 Ιουνίου του τρέχοντος έτους. Το Intergrade είναι ήδη διαθέσιμο για Pre-Orders και θα κυκλοφορίσει την ίδια ημερομηνία αλλά μόνο για PS5. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα εντυπωσιακά trailer που προβλήθηκαν στο State of Play και δίνουν έμφαση στις διαφορές του PS5 upgrade αλλά και το επεισόδιο νέου περιεχομένου με την Yuffie.

Τo Hype στα ύψη για τους Final Fantasy fans.

Δείτε εδώ όλες τις ανακοινώσεις του Playstation State of Play Μαρτίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

H Nintendo στο χθεσινό Direct  έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας νέα gameplay πλάνα από το Splatoon 3. Συγκεκριμένα παρουσίασε το Salmon Run …

Panagiotis Kefis

Παράλληλα τρέχει προσφορά με έκπτωση 50%

Panagiotis Kefis

Τι εκπλήξεις μας ετοιμάζει η Nintendo για σήμερα

Panagiotis Kefis

To GTA V κυκλοφορεί στην τρίτη κατά σειρά γενιά

Panagiotis Kefis

H περιδίνηση στην οποία βρίσκεται το Facebook εδώ και περίπου δύο χρόνια συνεχίζεται. Μετά τις διαφόρων ειδών δικαστικές περιπέτειες και σκάνδαλα που ταλανίζουν την …

Panagiotis Kefis

Επιστήμονες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) δημιούργησαν ένα νέο υλικό, που είναι πιο ισχυρό από τον χάλυβα (ατσάλι), αλλά ελαφρύ σαν …

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μία από τις καλύτερες co-op εμπειρίες

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!