Η CD Projekt Red αποκαλύπτει τις αλλαγές που φέρνει στο Cyberpunk 2077 με το patch 1.2

Δεν μας εκπλήσσει καθόλου πως πρόκειται για μία τεράστια λίστα.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

H CD Projekt Red κυκλοφόρησε μια λίστα με όλες τις αλλαγές που θα έρθουν στο Cyberpunk 2077 με το Patch 1.2. Παρόλο που δεν έχει αναφερθεί ημερομηνία κυκλοφορίας, τα patch notes αποτελούνται από μία μεγάλη λίστα η οποία διαθέτει πάνω από 500 αλλαγές και επιδιορθώσεις που διανέμονται σε gameplay, quests, ανοιχτό κόσμο, κινηματογραφική σχεδίαση, περιβάλλον και επίπεδα, γραφικά και ήχο, UI και σταθερότητα.

Σε ένα προγενέστερο sneak peak, η CD Projekt Red είχε αποκαλύψει ότι οι αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος της Night City δεν θα κάνουν πια ενέδρα απλά κάνοντας spawn πίσω από  τους παίχτες. Ανέφερε επίσης ότι θα γίνουν αλλαγές στον μηχανισμό οδήγησης και το dodging σύστημα του παιχνιδιού.

Όσον αφορά το gameplay, αύξησε την ακτίνα που κάνει spawn η NCPD όταν ένας παίκτης διαπράττει έγκλημα. Επιπλέον, οι μηχανισμοί οδήγησης έχουν επανασχεδιαστεί με έναν νέο ρυθμιστή ευαισθησίας της διεύθυνσης του οχήματος στο μενού επιλογών. Έχουν γίνει προσαρμογές στον κώδικα διεύθυνσης του οχήματος ώστε να λειτουργεί καλύτερα σε συνθήκες χαμηλού και πολύ υψηλού ρυθμού ανανέωσης. Επιπλέον, έχει προστεθεί μια λειτουργία λικνίσματος για να βγάλετε το όχημά σας στην περίπτωση που κολλήσει.

Επιπρόσθετες αλλαγές στο gameplay περιλαμβάνουν τη διόρθωση των εξαφανισμένων στόχων, την προσαρμογή των fire rates των turrets ελικοπτέρων, τα εξαφανιζόμενα αστυνομικά οχήματα, την αντιμετώπιση ζητημάτων επαναφόρτισης του Projectile Launch System και λανθασμένα φωνητικά μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά τα quests, η CD Projekt Red προσπάθησε να αντιμετωπίσει όσο το δυνατόν περισσότερα σφάλματα. Για παράδειγμα, “Οι αφίσες στο Stadium Love δεν μπορούν πλέον να καταστραφούν πριν από το διαγωνισμό (κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κόλλημα στην εξέλιξη).” Άλλες τέτοιες αλλαγές περιλαμβάνουν ζητήματα σχεδίασης όπλων στο The Hunt, κλήσεις που συνεχίζουν να παίζουν σε cutscenes αποστολής και κλήσεις που δεν λαμβάνονται ποτέ αλλά απαιτούνται για την πρόοδο της αποστολής.

Ο ανοιχτός κόσμος είναι εκεί που τα σφάλματα του Cyberpunk 2077 πραγματικά λάμπουν. Οι προγραμματιστές προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα περισσότερα από αυτά, οπότε αυτό σημαίνει λιγότερα memes. Πολλές από αυτές τις επιδιορθώσεις περιστρέφονται γύρω από αντικείμενα με δυνατότητα αλληλεπίδρασης και NPC. Αυτά δεν λειτουργούσαν όπως είχε προβλεφθεί και μάλιστα μπλοκάρουν την εξέλιξη σε κάποια σημεία. Επιπλέον, αυτές οι επιδιορθώσεις αντιμετωπίζουν το επίσης ενοχλητικό ζήτημα της διακοπής της προόδου εάν έχετε λεηλατήσει / σκοτώσει / αλληλοεπιδράσει με το απαιτούμενο αντικείμενο ή άτομο εκ των προτέρων. Φαίνεται επίσης ότι οι κάτοικοι της Night City θα αντιδράσουν τώρα σωστά στο δρόμο – τρέχοντας με πανικό όταν χτυπηθούν από ένα αυτοκίνητο και δεν θα εμποδίζουν τη λωρίδα κυκλοφορίας παγωμένοι από τον φόβο τους.

Ο κινηματογραφικός σχεδιασμός του Cyberpunk 2077 είναι επίσης ένα από τα σημαντικότερα hotspots για σφάλματα. Οι αλλαγές σε αυτήν την ενότητα εμποδίζουν τα NPC να περπατούν στον αέρα, διορθώνουν τα προβλήματα της κάμερας σε ορισμένα σημεία, αφαιρούν τα όπλα που ξεφεύγουν από τα χέρια των NPC και επιδιορθώνουν το θέμα με τις κολλημένες στάσεις των NPC σε στάση “Τ”. Ένα επαναλαμβανόμενο ζήτημα σε αυτήν την ενότητα είναι επίσης τα αποσυγχρονισμένα animations, έχουν γίνει πολλές διορθώσεις και σε αυτό το τμήμα. Επίσης, σε μια πολύ ασαφή ενημέρωση, η CD Projekt Red έχει επίσης “Διορθώσει πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια σκηνών σεξ”.

Προχωρώντας στον σχεδιασμό του περιβάλλοντος και των επιπέδων, έχουν γίνει πολλές αλλαγές για να αποφευχθεί το κόλλημα του/της V, καθώς και των στόχων του σε διάφορα μέρη. Έχει επίσης αντιμετωπιστεί το «κόψιμο» οχημάτων και NPC. Επίσης, όσον αφορά τα οχήματα, ο/η V θα ακουμπάει τα χέρια του/της σωστά στο τιμόνι και θα γέρνει σωστά από το όχημα κατά τη διάρκεια των κυνηγιών.

Οι επιδιορθώσεις στο UI σχετίζονται κυρίως με την προσθήκη διαφόρων μηνυμάτων που λείπουν και την επιδιόρθωση υπαρχόντων. Επεξεργάστηκαν εικονίδια χαρτών, διατάξεις γλώσσας, εικονίδια χειροβομβίδων και επιλογές στο μενού. Η CD Projekt Red  έχει βελτιώσει τη σταθερότητα και την απόδοση της μηχανής γραφικών και του rendering για τη μείωση σφαλμάτων και τυχαίων crashes. Βελτιστοποίηση μνήμης και βελτιώσεις στη διαχείριση μνήμης έχουν γίνει επίσης για τον ίδιο λόγο.

Διάφορες ακόμα διορθώσεις περιλαμβάνουν πράγματα όπως την διεκπεραίωση λανθασμένης λογοκρισίας όταν παίζετε ένα αντίγραφο του παιχνιδιού από μια περιοχή διαφορετική από την Ιαπωνία, ενώ η περιοχή της κονσόλας έχει οριστεί σε Ιαπωνία ή γλώσσα στα Ιαπωνικά. Έχουν επίσης αναφερθεί ορισμένες αλλαγές και βελτιώσεις για συγκεκριμένους υπολογιστές και κονσόλες.

Ρίξτε μια ματιά στα πλήρεις patch notes εάν θέλετε πραγματικά να ενημερωθείτε για κάθε αλλαγή που γίνεται στην εξαντλητική λίστα 500 στοιχείων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

H Nintendo στο χθεσινό Direct  έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας νέα gameplay πλάνα από το Splatoon 3. Συγκεκριμένα παρουσίασε το Salmon Run …

Panagiotis Kefis

Παράλληλα τρέχει προσφορά με έκπτωση 50%

Panagiotis Kefis

Τι εκπλήξεις μας ετοιμάζει η Nintendo για σήμερα

Panagiotis Kefis

To GTA V κυκλοφορεί στην τρίτη κατά σειρά γενιά

Panagiotis Kefis

H περιδίνηση στην οποία βρίσκεται το Facebook εδώ και περίπου δύο χρόνια συνεχίζεται. Μετά τις διαφόρων ειδών δικαστικές περιπέτειες και σκάνδαλα που ταλανίζουν την …

Panagiotis Kefis

Επιστήμονες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) δημιούργησαν ένα νέο υλικό, που είναι πιο ισχυρό από τον χάλυβα (ατσάλι), αλλά ελαφρύ σαν …

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

God of War, Devil May Cry, Bayonetta, and several other notable games grace the action genre. There’s a robust variety, some with distinct ideologies …

Panagiotis Kefis

Μία από τις καλύτερες co-op εμπειρίες

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021