Welcome To The Nerd Side

Αναλυτικές πληροφορίες για το Ghosts ‘n Goblins Resurrection

Ο θρύλος επιστρέφει και αυτή τη φορά θα είναι δυσκολότερος…

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Η σειρά Ghosts ‘n Goblins είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο αγαπημένα franchise παιχνιδιών. Το πρώτο παιχνίδι κυκλοφόρησε το 1985 από την Capcom και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό της εποχής για το φοβερό soundtrack του και το εθιστικό-δύσκολο gameplay του. Οι παλιότεροι θυμούνται το παιχνίδι από τα arcade boxes που πρώτο-κυκλοφόρησε ενώ οι νεότεροι μπορεί να το συνάντησαν στο NES Classic Mini ή στην συλλογή παιχνιδιών που προσφέρει η online συνδρομή του Switch.

Με αφορμή την νέα κυκλοφορία του Ghosts ‘n Goblins Resurrection οι δημιουργοί αποφάσισαν να μοιραστούν νέες λεπτομέρειες για τον επερχόμενο τίτλο. Αρχικά δήλωσαν ότι το παιχνίδι θα είναι αρκετά δύσκολο, διατηρώντας την παλιά του φήμη ως προς την δυσκολία. Πέρα από τους αμέτρητους εχθρούς θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στο platforming. Ευτυχώς για τους πιο casual παίκτες θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής δυσκολίας (Legend, Knight και Squire) Η επιλογή Squire θα είναι η ευκολότερη και θα προσφέρει μία πιο ομαλή εμπειρία παιχνιδιού, ενώ  για αυτούς που θέλουν να τυραννήσουν λίγο παραπάνω τον Arthur προσφέρεται και η επιλογή δυσκολίας Legend.

Τα κλασσικά όπλα του Arthur επιστρέφουν μαζί με νέες προσθήκες στο Resurrection με την κλασσική λόγχη που θα προσφέρεται σε διάφορες που θα επηρεάζουν την δύναμη της και την απόσταση βολής. Στην φαρέτρα προστίθενται το τόξο που θα πετάει πύρινα βέλη, daggers για γρήγορες επιθέσεις, ένα σφυρί για κοντινές επιθέσεις και μία μπάλα με καρφιά που θα σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της. Δυναμική επιστροφή κάνει και ο αγιασμός…

H μαγεία δεν θα απουσιάζει από το παιχνίδι, όπως και στα προηγούμενα. Πέρα από το thunderstorm όπου θα εξαπολύονται κεραυνοί και βροντές από τον ουρανό στους εχθρούς, ένα νέο ξόρκι κάνει την εμφάνιση του, το Emboulden. Με αυτό το ξόρκι ο Artur θα μετατρέπεται σε ένα τεράστιο βράχο και θα ισοπεδώνει τους εχθρούς, το Emboulden θα μας δίνει την δυνατότητα να επαναφέρουμε τον Arthur στην πρότερη μορφή του, κατ επιλογή για να διευκολυνθούμε στις κινήσεις μας, ενώ μπορούμε να μετατρέψουμε και τους εχθρούς σε πέτρες. Τέλος με το Transmogrifrog μπορούμε να μετατρέψουμε τους εχθρούς μας σε άκακα πλέον βατράχια.

Οι δημιουργοί υπόσχονται και άλλες εκπλήξεις ενώ μετά τον τερματισμό του παιχνιδιού, θα υπάρχει και συνέχεια…

Το Ghosts ‘n Goblins Resurrection αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου αποκλειστικά στο Nintendo Switch.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Μη χάσετε το απολαυστικό βίντεο!!

Panagiotis Kefis

Ένα Toyota GR Yaris περιμένει τους ανυπόμονους...

Panagiotis Kefis

Η Beam (Gen 2) θέτει νέα πρότυπα στις μπάρες ήχου μικρών διαστάσεων παρέχοντας μια πιο πλούσια, πιο καθηλωτική εμπειρία ακρόασης.

Panagiotis Kefis

Το Vodafone SD-WAN απλουστεύει τον έλεγχο σύνθετων και πολύπλοκων δομών δικτύου, με τη Vodafone να διαχειρίζεται τη μετεγκατάσταση του δικτύου από άκρο σε άκρο για αδιάλειπτη μετάβαση από WAN σε SD-WAN, επιτρέποντας στην επιχείρηση να εστιάζει απρόσκοπτα στις βασικές δραστηριότητές της.

Panagiotis Kefis

Η Samsung δίνει τη δυνατότητα δοκιμής ενός μήνα στα Galaxy Ζ Flip 3 και Galaxy Ζ Fold 3 για πρώτη φορά στην …

Panagiotis Kefis

Υπομονή μέχρι τον Νοέμβριο

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Το True Colors απογειώνει το franchise σε όλους τους τομείς

Panagiotis Kefis

Ο ορισμός του Fast Food

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς Samurai Warriors

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για το The Falconeer

Panagiotis Kefis

«Mayday, mayday…» Η πιο σκληρή φράση που μπορεί να ακουστεί από έναν πιλότο ή και πιο αστεία για τους παλιότερους που έχουν …

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για την Remastered έκδοση του Legend of Mana