Αναλυτικές πληροφορίες για το Ghosts ‘n Goblins Resurrection

Ο θρύλος επιστρέφει και αυτή τη φορά θα είναι δυσκολότερος…

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Η σειρά Ghosts ‘n Goblins είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο αγαπημένα franchise παιχνιδιών. Το πρώτο παιχνίδι κυκλοφόρησε το 1985 από την Capcom και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό της εποχής για το φοβερό soundtrack του και το εθιστικό-δύσκολο gameplay του. Οι παλιότεροι θυμούνται το παιχνίδι από τα arcade boxes που πρώτο-κυκλοφόρησε ενώ οι νεότεροι μπορεί να το συνάντησαν στο NES Classic Mini ή στην συλλογή παιχνιδιών που προσφέρει η online συνδρομή του Switch.

Με αφορμή την νέα κυκλοφορία του Ghosts ‘n Goblins Resurrection οι δημιουργοί αποφάσισαν να μοιραστούν νέες λεπτομέρειες για τον επερχόμενο τίτλο. Αρχικά δήλωσαν ότι το παιχνίδι θα είναι αρκετά δύσκολο, διατηρώντας την παλιά του φήμη ως προς την δυσκολία. Πέρα από τους αμέτρητους εχθρούς θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στο platforming. Ευτυχώς για τους πιο casual παίκτες θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής δυσκολίας (Legend, Knight και Squire) Η επιλογή Squire θα είναι η ευκολότερη και θα προσφέρει μία πιο ομαλή εμπειρία παιχνιδιού, ενώ  για αυτούς που θέλουν να τυραννήσουν λίγο παραπάνω τον Arthur προσφέρεται και η επιλογή δυσκολίας Legend.

Τα κλασσικά όπλα του Arthur επιστρέφουν μαζί με νέες προσθήκες στο Resurrection με την κλασσική λόγχη που θα προσφέρεται σε διάφορες που θα επηρεάζουν την δύναμη της και την απόσταση βολής. Στην φαρέτρα προστίθενται το τόξο που θα πετάει πύρινα βέλη, daggers για γρήγορες επιθέσεις, ένα σφυρί για κοντινές επιθέσεις και μία μπάλα με καρφιά που θα σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της. Δυναμική επιστροφή κάνει και ο αγιασμός…

H μαγεία δεν θα απουσιάζει από το παιχνίδι, όπως και στα προηγούμενα. Πέρα από το thunderstorm όπου θα εξαπολύονται κεραυνοί και βροντές από τον ουρανό στους εχθρούς, ένα νέο ξόρκι κάνει την εμφάνιση του, το Emboulden. Με αυτό το ξόρκι ο Artur θα μετατρέπεται σε ένα τεράστιο βράχο και θα ισοπεδώνει τους εχθρούς, το Emboulden θα μας δίνει την δυνατότητα να επαναφέρουμε τον Arthur στην πρότερη μορφή του, κατ επιλογή για να διευκολυνθούμε στις κινήσεις μας, ενώ μπορούμε να μετατρέψουμε και τους εχθρούς σε πέτρες. Τέλος με το Transmogrifrog μπορούμε να μετατρέψουμε τους εχθρούς μας σε άκακα πλέον βατράχια.

Οι δημιουργοί υπόσχονται και άλλες εκπλήξεις ενώ μετά τον τερματισμό του παιχνιδιού, θα υπάρχει και συνέχεια…

Το Ghosts ‘n Goblins Resurrection αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου αποκλειστικά στο Nintendo Switch.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Αναλυτικά όλες οι εκδόσεις εντός του άρθρου

Panagiotis Kefis

Με πέντε day one κυκλοφορίες συνεχίζει το καλό σερί το Game Pass

Panagiotis Kefis

Bόμβα μεγατόνων!! Tα παιχνίδια των εταιρειών θα ενσωματωθούν στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass

Panagiotis Kefis

Ανακοινώθηκε ειδικό event στις 10 Απριλίου

Panagiotis Kefis

Τα προβλήματα στην ανάπτυξη μπορεί να του στοιχήσουν την κυκλοφορία ακόμα και μέσα στο έτος

Panagiotis Kefis

Η έρευνα της Samsung Electronics για τη δημιουργία τσιπ τεχνητής νοημοσύνης επόμενης γενιάς με τεχνολογία MRAM δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Nature»

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!

Panagiotis Kefis

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Far Cry επιστρέφει πιο ώριμο και πιο δυνατό στα σημεία