Ανακοινώθηκε επίσημα το Dragon Quest 12

Η Square Enix σκοπεύει να το φέρει σε ταυτόχρονη παγκόσμια κυκλοφορία

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Το 2021 είναι μια μεγάλη χρονιά για gaming επετείους και σήμερα ήταν η σειρά του Dragon Quest να γιορτάσει. Όπως και το The Legend Of Zelda και ο Mario πέρυσι, το Dragon Quest έγινε 35 ετών. Η Square Enix πραγματοποίησε ένα ειδικό live stream σήμερα το πρωί, που υπόσχεται μεγάλα νέα για το μέλλον της σειράς. Αυτά τα νέα ήταν πράγματι πολύ μεγάλα και δεν απογοήτευσαν.

Όπως ήλπιζαν οι οπαδοί του franchise και ο δημιουργός του Yuji Horii υπαινίχθηκε έντονα νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, το Dragon Quest 12 ανακοινώθηκε επίσημα. Η αποκάλυψη έγινε μέσω του παρακάτω teaser, το οποίο είναι πολύ φτωχό σε λεπτομέρειες. Εκτός από την αποκάλυψη ότι η συνέχεια τελικά συμβαίνει, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να αναλογιστούμε. Πρέπει να σημειωθεί ότι η Square Enix στοχεύει να κυκλοφορήσει το Dragon Quest 12 ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο.

Αυτό θα είναι πολύ καλά νέα για τους δυτικούς fans της σειράς, οι οποίοι συνήθως αναγκάζονται να περιμένουν για Dragon Quest games. Το χάσμα μεταξύ των ημερομηνιών κυκλοφορίας των παιχνιδιών για την Ιαπωνία και τη Βόρεια Αμερική σταδιακά κλείνει κατά τη διάρκεια των 35 ετών. Ωστόσο, ακόμα και πρόσφατα με το Dragon Quest 11, η αναμονή μεταξύ των κυκλοφοριών ήταν συνήθως τουλάχιστον ένα χρόνο.

Μια ταυτόχρονη παγκόσμια κυκλοφορία είναι ένα μεγαλύτερο εγχείρημα από ό, τι πολλοί θα συνειδητοποιήσουν, αλλά είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση εάν η Square Enix μπορεί να το κάνει για το Dragon Quest 12. Μπορεί έτσι επίσης να εξηγηθεί γιατί η αναμονή μεταξύ των mainline παιχνιδιών ήταν μακρά. Το Dragon Quest 11 είναι σχεδόν τεσσάρων ετών και με τις λίγες πληροφορίες που έχουμε, πιθανότατα θα είναι πιο κοντά στα πέμπτα γενέθλιά του τη στιγμή που θα φτάσει το Dragon Quest 12.

Υπήρχε πάντα μια μικρή πιθανότητα το stream να απογοητεύσει, όπως συνέβη και με άλλα franchise στην πρόσφατη ιστορία. Παρόλο που μερικοί ζητούν το Dragon Quest Builders 3 ή για να προστεθεί άλλος χαρακτήρας από τη σειρά στο Super Smash Bros. Ultimate, δεν υπήρχαν μεγαλύτερα νέα για να αποκαλυφθούν από την επικείμενη άφιξη του Dragon Quest 12. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για περισσότερες πληροφορίες δεδομένου ότι φαίνεται να είναι ένα παιχνίδι Dragon Quest διαφορετικό από αυτά που έχουν προηγηθεί.

Ακολουθήστε μας στο Twitch!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Αναλυτικά όλες οι εκδόσεις εντός του άρθρου

Panagiotis Kefis

Με πέντε day one κυκλοφορίες συνεχίζει το καλό σερί το Game Pass

Panagiotis Kefis

Bόμβα μεγατόνων!! Tα παιχνίδια των εταιρειών θα ενσωματωθούν στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass

Panagiotis Kefis

Ανακοινώθηκε ειδικό event στις 10 Απριλίου

Panagiotis Kefis

Τα προβλήματα στην ανάπτυξη μπορεί να του στοιχήσουν την κυκλοφορία ακόμα και μέσα στο έτος

Panagiotis Kefis

Η έρευνα της Samsung Electronics για τη δημιουργία τσιπ τεχνητής νοημοσύνης επόμενης γενιάς με τεχνολογία MRAM δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Nature»

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Μπορεί ο συνδυασμός καλών παιχνιδιών να πετύχει;

Panagiotis Kefis

Η διασκεδαστική σειρά επιστρέφει

Panagiotis Bisarakis

Συναρπαστικά extreme sports με μία δόση cringe

Panagiotis Kefis

To Guardians of the Galaxy είναι η έκπληξη του 2021

Panagiotis Kefis

Αυτό το Zombie Apocalypse ξεκίνησε από ένα μπεργκεράδικο!!

Panagiotis Kefis

Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Far Cry επιστρέφει πιο ώριμο και πιο δυνατό στα σημεία