Welcome To The Nerd Side

Έρχεται το Apex Legends Mobile για Android και iOS

Η mobile έκδοση του Apex Legends δεν θα υποστηρίζει cross-play ενώ ξεκινάει regional betas αυτό τον μήνα

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on email
Share on linkedin

Φαίνεται ότι το Apex Legends Mobile ετοιμάζεται να κάνει τελικά το ντεμπούτο του. Αφού αρχικά είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία το 2020, το παιχνίδι για κινητά παρατάθηκε στο 2021. Τώρα, φαίνεται ότι η Respawn είναι τελικά έτοιμη να βγάλει την έκδοση για κινητά στον κόσμο με betas από αυτόν τον μήνα.

Σε μια επίσημη ανάρτηση στο blog της σελίδας του παιχνιδιού, ο game director του Apex Legends Chad Grenier μοιράστηκε μια σειρά από ενημερώσεις για το επερχόμενο παιχνίδι για κινητά. Ένα από τα μεγαλύτερα στοιχεία σε αυτήν την ανάρτηση είναι το γεγονός ότι οι regional δοκιμές beta για το παιχνίδι θα ξεκινήσουν αργότερα αυτόν τον μήνα. “Το κρατάμε μικρό για αρχή”, έγραψε ο Grenier. “Μόνο μερικές χιλιάδες παίκτες στην Ινδία και τις Φιλιππίνες – αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς σχεδιάζουμε να κυκλοφορήσουμε το παιχνίδι σε περισσότερες περιοχές και περισσότερους παίκτες σε όλο τον κόσμο.”

Ο Grenier προσέφερε επίσης μερικές από τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με το παιχνίδι, η μεγαλύτερη είναι ότι αυτή η νέα έκδοση για κινητά δεν θα είναι απλώς ένα port του Apex Legends. Αντ ‘αυτού, το παιχνίδι θα είναι μια νέα έκδοση ειδικά σχεδιασμένη για smartphones. «Πριν από δύο χρόνια αλλάξαμε το σκηνικό του είδους Battle Royale και τώρα στοχεύουμε να το κάνουμε ξανά σε κινητό. Το Apex Legends Mobile έχει σχεδιαστεί ειδικά για οθόνες αφής, με βελτιωμένο χειρισμό και προσεγμένες βελτιστοποιήσεις που έχουν ως αποτέλεσμα την πιο προηγμένη Battle Royale μάχη διαθέσιμη σε τηλέφωνο. ” Ενώ μια εντελώς νέα έκδοση του Apex Legends είναι συναρπαστική, αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν θα επιτρέψει cross-play.

Φυσικά, αυτό το νέο παιχνίδι για κινητά δεν σημαίνει ότι η Respawn παραμελεί το Apex Legends σε υπολογιστή και κονσόλα. Ο Grenier υπόσχεται ότι το καλύτερο δεν έχει έρθει ακόμη για παίκτες PC και κονσόλας και αποκάλυψε την πρώτη ματιά σε “μια από τις μεγαλύτερες ενημερώσεις που έχουμε ανεβάσει ποτέ για το Apex Legends.” Αυτή η ενημέρωση θα παρουσιάσει την εισαγωγή της Valkyrie, της κόρης ενός πιλότου Titan από το Titanfall 2.

Η ανάρτηση ολοκληρώθηκε με λίγες περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του ότι το Apex Legends Mobile θα είναι δωρεάν, αλλά θα περιλαμβάνει τα δικά του “Battle Passes, συλλεκτικά cosmetics αντικείμενα και ξεχωριστά unlockables από αυτά που υπάρχουν στις εκδόσεις υπολογιστή και κονσόλας”. Αποκαλύφθηκε ακόμη ότι η ομάδα που εργάστηκε στο Apex Legends συμμετέχει επίσης στη δημιουργία αυτής της νέας εμπειρίας για κινητά ώστε να διασφαλίσει ότι παραμένει όσο κοντά γίνεται στην νοοτροπία του παιχνιδιού.

Ενώ μπορεί να βρισκόμαστε μόλις λίγο πριν τα betas του παιχνιδιού φτάσουν στη Βόρεια Αμερική, ο προγραμματιστής σχεδιάζει να ξεκινήσει μια σελίδα πιο κοντά στην κυκλοφορία που θα επιτρέψει την προεγγραφή και ενημέρωση κατά την κυκλοφορία. Μέχρι τότε, μπορείτε να απολαύσετε το Apex Legends σε υπολογιστή και κονσόλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα:

Panagiotis Kefis

Μη χάσετε το απολαυστικό βίντεο!!

Panagiotis Kefis

Ένα Toyota GR Yaris περιμένει τους ανυπόμονους...

Panagiotis Kefis

Η Beam (Gen 2) θέτει νέα πρότυπα στις μπάρες ήχου μικρών διαστάσεων παρέχοντας μια πιο πλούσια, πιο καθηλωτική εμπειρία ακρόασης.

Panagiotis Kefis

Το Vodafone SD-WAN απλουστεύει τον έλεγχο σύνθετων και πολύπλοκων δομών δικτύου, με τη Vodafone να διαχειρίζεται τη μετεγκατάσταση του δικτύου από άκρο σε άκρο για αδιάλειπτη μετάβαση από WAN σε SD-WAN, επιτρέποντας στην επιχείρηση να εστιάζει απρόσκοπτα στις βασικές δραστηριότητές της.

Panagiotis Kefis

Η Samsung δίνει τη δυνατότητα δοκιμής ενός μήνα στα Galaxy Ζ Flip 3 και Galaxy Ζ Fold 3 για πρώτη φορά στην …

Panagiotis Kefis

Υπομονή μέχρι τον Νοέμβριο

Διαβάστε τα τελευταία μας Reviews:

Panagiotis Kefis

Το True Colors απογειώνει το franchise σε όλους τους τομείς

Panagiotis Kefis

Ο ορισμός του Fast Food

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς Samurai Warriors

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για το The Falconeer

Panagiotis Kefis

«Mayday, mayday…» Η πιο σκληρή φράση που μπορεί να ακουστεί από έναν πιλότο ή και πιο αστεία για τους παλιότερους που έχουν …

Panagiotis Bisarakis

Διαβάστε την άποψη μας για την Remastered έκδοση του Legend of Mana